Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

komentarz Mata:

Rebecca Prebble ‏@RebeccaPrebble 4godz.

A lot of these stories flying around again, still all lies @MatthewBongiovi??? http://radaronline.com/exclusives/2013/ ... 5w.twitter

Matthew Bongiovi ‏@MatthewBongiovi 2godz.

@RebeccaPrebble it's the same bullshit rewritten slightly different. Probably written by some fat, sweaty shirtless perv behind a PC LOL
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

People may want to hear this but there’s truth to this story. The source is close to Richie and is speaking on his behalf…and it’s not Nikki Lund.
Są ludzie którzy głęboko wierzą w artykuł a za cholerę nie chcą podać 'źródła'. Kiedy przytoczyłam tweety Matta oberwało mi się że jestem nie fair. <3
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Collie »

Richie znowu się odzywa:
Richie Sambora ‏@TheRealSambora 1 h
This jettlag really workin for me. It's amazing what you can get done when everyone's asleep....

Richie Sambora ‏@TheRealSambora 8 h
Fell asleep for a little.......

http://www.nikkirichclothing.com/nikki- ... women-201/
Obrazek
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
Awatar użytkownika
madm
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ

Post autor: madm »

Co to za manekin po lewej w okularach? Przypomina mi Richiego, ale prawdziwy Richie to stałby tam z gitarą i w jakimś bardziej muzycznym stroju.
It's my life!
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Obrazek

Rozgłośnia radiowa New Jersey 101.5 przy okazji dzisiejszego pierwszego koncertu w East Rutherford prowadzi interesującą sondę, w której pyta:

Czy w związku z brakiem Sambory chcesz zwrócić bilet?

Co ciekawe na obecną chwilę aż 84% ankietowanych odpowiedziało "tak". Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja...

http://nj1015.com/bon-jovi-sans-sambora ... fund-poll/
usunięty użytkownik 4858

Sonda jest umieszczona pod negatywnym "artykułem" stąd jej negatywnie nastawione emocjonalne wyniki.

Dodatkowo zagłosować może każdy, nawet blefujące marudy, które biletu nie mają zamiaru zwrócić. Oczywiście można by się spierać czy masowe oddawanie biletów mogło by wpłynąć na powrót Richiego do zespołu. Wg mnie nie, bo nie wierzę w finansową przyczynę Jego absencji i nie sądzę, żeby to miało pomóc wyjściu z impasu. Żadne względy materialne czy prestiżowe nie powinny być impulsem do skompletowania zespołu - oni po prostu muszą za sobą zatęsknić i zechcieć grać razem, a na to potrzeba czasu.

Obecny wynik wynosi 73.25% za refundacją. Przeciw jest 24.65% i myślę, że po tak nieobiektywnym wstępie do głosowania jest to całkiem dobry wynik :cfaniak:
P.S. Ankieta nie ma też żadnej weryfikacji oddanych głosów - kliknąłem na próbę 2 razy i już jest jedynie 68.5% "za". Wynik nie jest więc miarodajny.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2013, o 00:12 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Dzięki Tomker!
Przyznam, że nie czytałem artykułu. Zagłosowałem raz by zobaczyć wyniki.
Nawet jeżeli faktycznie sporo osób zbojkotowałoby koncert BJ w NJ bez Sambory, to stadion i tak będzie wypełniony. Zwłaszcza tam, w domu. Między innymi dlatego, że w 2010 roku zagrali tam 4 koncerty, a w tym roku będą zaledwie 2. W związku z tym nie ma szans na jakiekolwiek niepowodzenie z frekwencją.
Co do krytycznego artykułu, to dobrze że media w NJ podsycają negatywne nastroje, bo to absurd, że na 30-lecie brakuje filaru, któremu zespół zawdzięcza tak wiele...
usunięty użytkownik 4858

Damned pisze: to dobrze że media w NJ podsycają negatywne nastroje, bo to absurd, że na 30-lecie brakuje filaru, któremu zespół zawdzięcza tak wiele...
Tyle, że BJ nie robi koncertów pod szyldem obchodów 30-lecia, tylko promując ostatnią płytę. Zresztą płytę na której Richiego było wg mnie za mało.
Ja cały czas uważam, że Jon i Richie muszą dogadać się sami, a negatywne opinie mogą ich jedynie bardziej podzielić.

[ Dodano: 2013-07-26, 02:22 ]
Rychu musi wrócić na stałe, a nie na pojedyncze koncerty ze względu na miejsce ich wykonywania (castle rock, hyde park, new jersey - to wg mnie była tylko medialna spinka, dmuchanie balonu pod chwytliwy medialny przekaz)
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Tomker pisze:
Damned pisze: to dobrze że media w NJ podsycają negatywne nastroje, bo to absurd, że na 30-lecie brakuje filaru, któremu zespół zawdzięcza tak wiele...
Tyle, że BJ nie robi koncertów pod szyldem obchodów 30-lecia, tylko promując ostatnią płytę. Zresztą płytę na której Richiego było wg mnie za mało.
Ja cały czas uważam, że Jon i Richie muszą dogadać się sami, a negatywne opinie mogą ich jedynie bardziej podzielić.
Negatywne opinie na zaistniałą sytuację to naturalna i słuszna reakcja. Dla mnie dziwnym by było, gdyby prasa w NJ skupiała się na oryginalnej scenie w kształcie samochodu, zamiast na lukach w składzie zespołu ;)

Trasa owszem, promuje nowy album i nie ma oficjalnego sygnału do świętowania 30-lecia, ale każdy wie, gdzie i kiedy się to wszystko zaczęło. Myślę że za rok odbędzie się prawdziwe uczczenie 30-letniej kariery, w końcu w 2014 minie 30 lat od wydania debiutanckiej płyty, więc KTF i pożyjemy zobaczymy ;)
usunięty użytkownik 4858

Damned pisze:
Tomker pisze:
Negatywne opinie na zaistniałą sytuację to naturalna i słuszna reakcja. Dla mnie dziwnym by było, gdyby prasa w NJ skupiała się na oryginalnej scenie w kształcie samochodu, zamiast na lukach w składzie zespołu ;)
Mówienie, że Ryśka brakuje w zespole jest jak najbardziej na miejscu. Ale tworzenie "faktów medialnych" wzorem tego debilnego "artykułu" n i e . :cfaniak:

[ Dodano: 2013-07-26, 02:44 ]
Damned pisze:Myślę że za rok odbędzie się prawdziwe uczczenie 30-letniej kariery, w końcu w 2014 minie 30 lat od wydania debiutanckiej płyty, więc KTF i pożyjemy zobaczymy ;)
Otóż, to. Nie sądzę, żeby Richie wrócił wcześniej.. Może to i dobrze, niech zatęsknią za wspólna grą i nie robią spinki ze względu na obecne daty czy miejsca.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Przeczytałem artykuł... faktycznie debilny, a ta sonda dla której wkleiłem link, to jakaś kpina, nawet nie widać ile osób oddało głos i tak jak piszesz, można głosować kilka razy...

Nie pozostaje nic innego jak czekać na nowe tweety od Rysia ;)
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

kolejny tweet Ryska:
the kids here are say Thurs the night to go out... places are packed...

[ Dodano: 2013-07-26, 08:56 ]
i wcześniejszy tweet:
Hey guys just back from dinner with my daughter.. you know what heard? Thurs. is the Friday
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

wieie co pamietam jak w jakimś wywiadzie Janek powiedział że sprawy w zespołe osobiste i wszelkie brudy nie będa przedstawaine do wiadomości fanów . Pamiętacie jak pare la temu zniknoł ich najlepszy Basista do tej pory tajemnica jest owiana sprawa . I niby może zawsze wrócic i był moment że myslałam że tak będzie po 2001 r. ... Nie wiemy co się stało z A.S nie wiemy co z Ryskiem dziwne rzeczy się dzieja ale może naprawdę sie boją że jak idz brudy wyjda ludzie stracą do nich szacunek albo będa się zbytnio wpierdzielać. Nie wiem ale te masowe dziwne wywiady i różne pierdoły co piszą wkurzają .... lepiej jak by cicho było a nie takie ...
KondZik

Post autor: KondZik »

Zdjęcia Richiego, to 2 jest niezłe.

Obrazek
Obrazek

Z http://bonjovi-news.tumblr.com/
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

Pamiętam jak jeszcze się chwalił, że schudł a widziałam serie tych zdjęć to znowu mu się brzuszka dostało xD
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”