14.05.2013 - Sofia

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

Antistar pisze: z wlasnego doswiadczenia wiem ze doskonale koncerty sa w Wiedniu.
Ten sprzed 2 lat to istne spelnienie marzen. Pod wzgledem dlugosci jak i kawalkow.....

Zgadzam się z Toba,koncert w Wiedniu z 2011 był doskonały pod każdym względem.....

Z ciewkawostek powiem Wam iz w Wiedniu przed koncertem planowana jest konferncja prasowa skierowana rowniez dla polskich mediów w kwestii koncertu w Gdańsku...może gdzies sie pojawią jakieś fragmenty z konferencji.
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Z ciewkawostek powiem Wam iz w Wiedniu przed koncertem planowana jest konferncja prasowa skierowana rowniez dla polskich mediów w kwestii koncertu w Gdańsku...może gdzies sie pojawią jakieś fragmenty z konferencji.
? skąd te informacje? wiesz gdzie będzie to spotkanie?
Antistar
It's My Life
It's My Life

Post autor: Antistar »

miedzyczasie cos pisza o "sekretnym" koncercie w Wiedniu 16.
2001 Wieden
2003 Erfurt
2003 Wieden
2010 Londyn
2010 Londyn
2011 Wiedeń
2013 Sofia
2013 Gdańsk
2013 Praga
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Collie »

Straszne! :o
Richie ma wrócić, nie ma innego wyjścia... Zastanawia mnie ten sekretny koncert, jutro zobaczymy.
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

imp pisze:
No właśnie ?? Skąd wiesz ??? I na prawdę ???

[ Dodano: 2013-05-15, 21:10 ]
Antistar jeszcze ja mam pytanie, bo Dandowi odpowiedziałeś, ze aparaty zwykłe można wnosić, a chodzi mi o samo robienie zdjęć i kręcenie filmów ? Bo gdzieś widziałam, że można robić zdjęcia, ale kręcić filmów już nie. Było można kręcić ? Czy ochrona kazała wyłączać ? Moze to wogóle zależy od " łaskawości " ochrony czy pozwolą kręcić ?
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
danieleq
It's My Life
It's My Life

Post autor: danieleq »

Collie pisze:
Straszne! :o
Richie ma wrócić, nie ma innego wyjścia... Zastanawia mnie ten sekretny koncert, jutro zobaczymy.
Bobby Spadówa !!!! Richie BACK !!!
ten Bobby mnie już od samego początku wkurzał, jeszcze za czasów Destination Anywhere gdzie występował na koncertach z Jonem, nie wiem czemu... ale mnie wkurzał.
Ale kto by wtedy pomyślał, że na koncertach Bon Jovi on będzie a Richiego nie.... :(
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Jonowi nie padło na gardło... jemu chyba coś zaszkodziło na uszy!!!
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

W każdym utworze solo na dwóch podciąganych dźwiękach, plus cała paleta min i grymasów...

Czasami odnosze wrażenie , że te wszystkie grymasy na twarzy to efekt tego , że on siebie po prostu słyszy... :lol:

Wiem, że w tym fanklubie poza mną jest kilku gitarzystów i moim zdaniem wszyscy moglibyśmy zastąpić Bandiere...ba ROCKSTAR to mógłby zastąpić samego Rycha :)
jako gitarzysta Bobby nie prezentuje nic, co byłoby godne występowania z Bon Jovi, bo zagrywek np. z Bad Name pewnie da sie nauczyć grać też konia, chociaż z graniem kopytkami problemy miałby całkiem spore :PPP

Podsumowując - nie mam zielonego pojęcia dlaczego JBJ trzyma tego pajaca na scenie.
Jego obecność działa mi potwornie na nerwy!
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

imp pisze:
Informacje mam z tego samego co zawsze :)) ,jak ktos pamieta moje info o tym ze koncert na pewno bedzie w Polsce to wie z jakiego....

Niestety nie wiem gdzie,bo nie planowałem wizyty w Wiedniu...
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Informacje mam z tego samego co zawsze :)) ,jak ktos pamieta moje info o tym ze koncert na pewno bedzie w Polsce to wie z jakiego....

Niestety nie wiem gdzie,bo nie planowałem wizyty w Wiedniu...
phi! foch! nie przygotowany do odpowiedzi :PPPP
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Kama97 pisze: Antistar jeszcze ja mam pytanie, bo Dandowi odpowiedziałeś, ze aparaty zwykłe można wnosić, a chodzi mi o samo robienie zdjęć i kręcenie filmów ? Bo gdzieś widziałam, że można robić zdjęcia, ale kręcić filmów już nie. Było można kręcić ? Czy ochrona kazała wyłączać ? Moze to wogóle zależy od " łaskawości " ochrony czy pozwolą kręcić ?
Nie ma Antistara, więc pozwolę sobie odpowiedzieć za niego.
Przy odrobinie wprawy (lub szczęścia) możesz wnieść na stadion wszystko (lustrzankę, kamerę, pól litra wódki, co chcesz). Co do kręcenia filmów, z tym nie ma najmniejszego problemu, o ile nie jesteś w pierwszym rzędzie przy barierce.. wówczas jakiś sumienny i wierny zasadom ochroniarz może kazać Ci wyłączyć nagrywanie... Są to jednak wyjątki. Stojąc w tłumie robisz co chcesz i nikt na to nie zwróci uwagi.

Najbardziej restrykcyjnym koncertem z jakim się spotkałem był występ Prince'a w Gdyni, kiedy to Książę zabronił jakiegokolwiek fotografowania czy filmowania. Żaden dziennikarz z akredytacją nie miał prawa znaleźć się z aparatem w pobliżu sceny, a ochrona zwracała uwagę publiczności, gdy ktokolwiek próbował nagrywać...

Tutaj nie ma szans na takie sceny, zatem spokojnie możesz nagrywać co chcesz i ile chcesz, ale pomimo wszystko polecam dobrą zabawę, a nagrywanie pozostawienie ludziom z trybun, którzy z pewnością podzielą się swoimi filmami w serwisie YouTube ;)
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

zabawa zabawą, ale wiadomo, że własnoręcznie zrobione zdjęcie jest sentymentalnie czymś nie do pobicia przez najlepsze nawet zdjęcie z internetu...

Na szczęście doczekaliśmy czasów, w których do jakotakiego zdjęcia czy filmiku wystarczy telefon :)
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze:zabawa zabawą, ale wiadomo, że własnoręcznie zrobione zdjęcie jest sentymentalnie czymś nie do pobicia przez najlepsze nawet zdjęcie z internetu...

Na szczęście doczekaliśmy czasów, w których do jakotakiego zdjęcia czy filmiku wystarczy telefon :)
No jasne, samemu też trzeba coś cyknąć na pamiątkę, lub nakręcić jakiś filmik, ale bez przesady... ;)

Tak a propos kręcenia, to trzeba będzie wkrótce założyć temat o rejestracji naszego koncertu... Jak ktoś będzie stał blisko telebimu, to może się poświęcić i nagrać obraz wprost z niego (przynajmniej kilka utworów)... Nie będzie lepszego materiału niż coś takiego :)
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

https://www.youtube.com/watch?v=C4ZJoE59eHE

Chyba najczystsza dźwiękowo kopia In These Arms. Jak Ryśka nie będzie, to chcę wokal Davida w Gdańsku!
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Damned pisze:Tak a propos kręcenia, to trzeba będzie wkrótce założyć temat o rejestracji naszego koncertu... Jak ktoś będzie stał blisko telebimu, to może się poświęcić i nagrać obraz wprost z niego (przynajmniej kilka utworów)... Nie będzie lepszego materiału niż coś takiego :)
Nie poświęcajmy jednej osoby ;p no chyba,że Kuba będzie nagrywał jak na Richim ;p
Najlepiej niech każdy ma przydział na jedną piosenke, potem sie sklei i będzie pamiątka.

Ja na pewno pare filmików będe miał bo zawsze ja sie bawie a żona kręci ale dobrze by było by każdy miał swój przydział co by mieć nagraną każdą piosenkę.

Byle by Prestige nie wziął sobie za bardzo do serca tego zakazu aparatów.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”