Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD

Post autor: 99-in-the-shade »

Hahaha, Tomker <3 ;)
No ale teraz już naprawdę uciekam :)
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

OK :D

Ooh, she's a little runaway
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Macie jakieś tatuaże? Jakie? Mile widziane zdjęcia :) Jeśli nie macie, to czy planujecie mieć? Jakie?

Mam ochotę na jeden, bardzo mam ochotę. Muszę się tylko zebrać w sobie :))
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Karcia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Karcia »

Mnie się marzyła połowa rękawa, czyli tatuaż od góry ramienia do zgięcia łokcia, jakieś kwiaty, szmery, bajery, dzikie węże. Teraz to już nie jest takie oczywiste, dopadły mnie wątpliwości. Potem jeszcze myślałam nad jakimś cytatem czy coś, ale też się nad tym zaczęłam zastanawiać. Jeszcze trochę a w ostatecznym rozrachunku moje ramię zwieńczy designerski tatuaż z Lay'sów.
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

alniac pisze:Macie jakieś tatuaże? Jakie? Mile widziane zdjęcia :) Jeśli nie macie, to czy planujecie mieć? Jakie?
Ja akurat jestem "czysty" i nigdy nie zrobiłem sobie żadnego tatuażu. Ponadto nie zamierzam go sobie nigdy robić, gdyż ta "pamiątka" będzie widnieć na mojej skórze przez całe moje życie.

A jakie jest wasze zdanie odnośnie muzyki nieanglojęzycznej. A dokładniej piosenek śpiewanych w językach romańskich (włoski, hiszpański, francuski). Bo dla mnie te języki brzmią o wiele przyjemniej dla ucha niż angielszczyzna i są ciekawą odskocznią od lingua franca naszych czasów. Ciekawi mnie też, czy Max Cavalera ma piosenki w języku portugalskim (wszak urodził się w Brazylii, a Brazylia to największy kraj świata w którym językiem urzędowym jest portugalski).
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

ja chciałem sobie wytatuować tablicę całek na ramieniu, ale to zbyt mainstreamowe, więc odpuściłem. Podzielam zdanie Geminimana; tatuaże są sprzeczne z naturą człowieka, no chyba, że te z Laysów ;]
a jeśli chodzi o muzykę nieanglojęczyczną, to nie przepadam, bo nie rozumiem. Są oczywiście wyjątki jak Dragostea din tei :D
Why so serious?
Geminiman019

Zanim zrobicie sobie tatuaż, warto się dwa razy zastanowić. Taki rysunek na skórze jest przeważnie na zawsze i nieprzemyślany tatuaż może skutecznie was oszpecić. Słyszałem o laserowym usuwaniu tatuażu, ale to pewnie jest bardzo drogie i towarzyszy temu okropna woń palonego mięsa.

Jeśli chodzi o muzykę nieanglojęzyczną, to zdecydowanie próbuję się zainteresować piosenkami w języku francuskim czy włoskim. Co prawda nie kumam w ogóle tych języków, ale brzmią dla ucha o wiele lepiej niż angielski. A co myślicie o muzyce rockowej z Ameryki Łacińskiej, śpiewanej w języku hiszpańskim?
Karcia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Karcia »

Geminiman019 pisze:Zanim zrobicie sobie tatuaż, warto się dwa razy zastanowić. Taki rysunek na skórze jest przeważnie na zawsze i nieprzemyślany tatuaż może skutecznie was oszpecić. Słyszałem o laserowym usuwaniu tatuażu, ale to pewnie jest bardzo drogie i towarzyszy temu okropna woń palonego mięsa.
Aż strach pomyśleć jaka woń towarzyszy temu: http://www.youtube.com/watch?v=ZgSBKQueFH4 . A ja się krzywię jak ząb plombują.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Geminiman019 pisze:Zanim zrobicie sobie tatuaż, warto się dwa razy zastanowić.
Gdybym miała zliczyć, ile razy się już zastanawiałam i ile razy JESZCZE będę o tym myśleć, to pewnie bym się do kolejnego koncertu BJ nie wyrobiła ;)
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Tomker pisze:OK :D

Ooh, she's a little runaway
Mój znajomy strasznie "przepada" za tą piosenką.
Jak w aucie jest akurat puszczana, to przy Jonowym bodaj E5 (piąta oktawa, gdzie wychodzi z siebie), znajomy też wchodzi na takie szczyty i śpiewa... uuuuuuu, byłaś taka piękna :lol:

Jasiu ma akurat fajny tatuaż - ten Superman mi się podoba, ten drugi niekoniecznie. Takie mniejsze są fajne, bo akurat cała wytatuowana ręka wygląda po prostu źle...
Geminiman019

Czasami sobie myślę żeby kupić sobie na Allegro singla z piosenką śpiewaną albo po francusku albo po włosku. Muzyka śpiewana w językach romańskich jest ciekawą alternatywą dla współczesnego lingua franca, czyli angielskiego. Czas na jakąś mniej popularną językową odmianę.
Awatar użytkownika
DefLeppard
It's My Life
It's My Life

Post autor: DefLeppard »

alniac pisze:Macie jakieś tatuaże? Jakie? Mile widziane zdjęcia :) Jeśli nie macie, to czy planujecie mieć? Jakie?

Mam ochotę na jeden, bardzo mam ochotę. Muszę się tylko zebrać w sobie :))
ja mam wlasnie znaczek supermanka na prawej rece i lewa zrobioną od ramiona troche poza łokieć i o dziwo ....nie żałuje :) ale dluuuugo myslalem i sądze ze to byly przemyslane decyzje
a i jeszcze na nodze nad kostką imie żony (na szcęście) mam :)

ogólnie kazdemu proponuje przemyslec tattoo bo naprawde mozna potem żałować
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2013, o 10:21 przez DefLeppard, łącznie zmieniany 1 raz.
Do You Wanna Get Rocked???????????
Geminiman019

Ale najgorsze są tatuaże na głowie. Zobaczcie co Skawiński ma z tyłu łysej pały. A na twarzy to już mega katastrofa (np: u Mike'a Tysona albo Lil' Wayne'a).
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Hah, nie, zdecydowanie nie myślę o tatuażu na głowie, twarzy czy nawet dekolcie :)
Awatar użytkownika
Charlotta
I Believe
I Believe

Post autor: Charlotta »

Oooj, ja też się zastanawiałam, w sumie cały czas się zastanawiam ;p Nie zdecydowałam się dlatego, że jakoś nie znalazłam niczego, co bym chciała sobie wytatuować. Nie wyobrażam sobie tatuażu, który jest po prostu ładny. Musiałoby to być coś, co opisuje moją osobę, jest mega sentymentalne albo coś w tym stylu. A imiona bliskich osób jakoś w ogóle mnie nie przekonują. Nikomu nie życzę niczego złego, ale śmieszy mnie potem to usuwanie tatuaży, a to bo rozwód, a to coś. Chłopaka to ja mogę przytulić, potem założyć obrączkę, obnosić się z tym bardziej nie widzę sensu.
"I am a rock, not just another grain of sand!"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”