Justin Bieber feat. BJ ;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

EVENo pisze:A ja ostatnio czytałem, że Bieber zaczął przechodzić mutację :jupi: :jupi: :jupi:

Ale zaraz... jakim cudem kobieta może przechodzić mutację?

hmm...???? No wlasnie...

http://demotywatory.pl/1774924/Spokojnie
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Hehehe, nawet Jon zapytany o Justina Biebera u Larrego powiedział, że ma chłopak talent, także coś może być na rzeczy :D
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

A co miał powiedzieć na wizji, że jest beztalenciem. Nie chciał go obrażać publicznie.
bonjovifan94
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: bonjovifan94 »

smolek91 ma kompletna racje!
bieber to beznadzieja
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

smolek91 pisze:A co miał powiedzieć na wizji, że jest beztalenciem. Nie chciał go obrażać publicznie.
Mógł odpowiedzieć np. tak:

http://www.youtube.com/watch?v=mTrBY3jg ... r_embedded
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
To jest odpowiedź :).
Iście rock'n'rollowa, Ozzy przynajmniej ma jaja i szczęście nie kojarzyć tego pajaca...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

:hahaha: Leze i kwicze ze smiechu :hahaha:

Glupio pisac, ale... To w zasadzie dzieki temu forum dowiedzialem sie o ISTNIENIU J.B., hehe :)

Anyway- Ozzy mnie rozwalil :)
EVENo

Post autor: EVENo »

ROCKSTAR pisze:Glupio pisac, ale... To w zasadzie dzieki temu forum dowiedzialem sie o ISTNIENIU J.B., hehe :)
Przepraszamy... Ja swojego tatę ciągle trzymałem w nieświadomości kim jest Justin Bieber. Gdy pytałem Wiesz kim on jest?, a on odpowiadał Nie, to mu mówiłem To dobrze. Niestety już wie kim jest Justin Bieber, bo mówili o nim w Faktach TVN, w reportażu o najczęściej szukanych frazach w Google. Teraz cierpi...

[ Dodano: 2010-12-27, 13:05 ]
Dowcip z komentarzy z filmiku (innego, niż podał Ratt). Nie wymagana jakaś szczególna znajomość angielskiego, ale jednak trochę trzeba znać:

3 Guys Are In a Cafe

One says: I've Got The Smallest Arm of The World!

Another says: I've Got The Smallest Head of The World!

Last one says: I've Got The Smallest Dick of The World!

The 3 Guys Go to Guinness World Records.

First One Goes First and Returns Happy: I've Really Got the Smallest Arm In The World!

Second Returns Happy Too: I've Really Got The Smallest Head Of The World!

Last One Returns Angry And Screams: WHO THE FUCK IS JUSTIN BIEBER?
Jaro
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jaro »

Dla mnie porównywanie amerykańskiego wytworu komercyjnego z legendą rocka jest nie pojęte. Ale rozumiem że temat został utworzony w celach humorystycznych. Tak czy inaczej nie będę porównywać warsztatu muzycznego bo to nie ta skala;]
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

No ja nie jestem do końca przekonany czy to nie ta sama skala. Zakładajac, że BJ rozpadli się 20 lat temu to jeszcze moglibysmy sobie dyskutować ale jeśli w grę wchodza obecne dokonania? Weź sobie na warsztat wygląd Biebera, jego zachowanie na scenie, jego 'gwiazdorzenie' poza nią oraz jego fanki następnie dodaj mu (oraz fankom) 40 lat i jak w mordę strzelił wychodzi Jon Bon Jovi. Muzycznie też dużej różnicy nie ma - i tu i tu mamy ckliwe kawałeczki z banalna muzyką i jeszcze bardziej banalnym tekstem.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Niestety Ratt ma dużo racji ;)
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

ROCKSTAR pisze:Glupio pisac, ale... To w zasadzie dzieki temu forum dowiedzialem sie o ISTNIENIU J.B., hehe :)
Mam dokładnie tak samo.Nie kojarzę tego "artysty" ani z wyglądu ani z piosenki...I jakoś nie jest mi głupio.

Ale za chwilę sprawdzę co to za geniusz...

[ Dodano: 2010-12-27, 22:31 ]
Jaro pisze:Dla mnie porównywanie amerykańskiego wytworu komercyjnego z legendą rocka jest nie pojęte.
Pogrubienie dotyczy zarówno JBJ i jego grupy jak również JB...

[ Dodano: 2010-12-27, 22:33 ]
Rattie pisze:No ja nie jestem do końca przekonany czy to nie ta sama skala. Zakładajac, że BJ rozpadli się 20 lat temu to jeszcze moglibysmy sobie dyskutować ale jeśli w grę wchodza obecne dokonania? Weź sobie na warsztat wygląd Biebera, jego zachowanie na scenie, jego 'gwiazdorzenie' poza nią oraz jego fanki następnie dodaj mu (oraz fankom) 40 lat i jak w mordę strzelił wychodzi Jon Bon Jovi. Muzycznie też dużej różnicy nie ma - i tu i tu mamy ckliwe kawałeczki z banalna muzyką i jeszcze bardziej banalnym tekstem.
Zdecydowanie - PRAWDA
Jaro
It's My Life
It's My Life

Post autor: Jaro »

Odpowiem Wam tak, racją jest to że obecne albumy BJ a te sprzed lat różnią się diametralnie. I jestem w stanie się zgodzić że to nie jest już ta sama skala muzyki. Bardzo nie podoba mi się również branie udziału zespołu w wydarzeniach typu wspólne wykonanie utworu z Rihanna. Ale jestem w stanie to usprawiedliwić odebraniem pierwszej w historii MTV nagrody Global Icon i co za tym idzie występu w stylu MTV tzw"show must go on". Natomiast w temacie Biebera(jakoś nie mogę uwierzyć że tutaj tak się przyjął;), kluczowe są dla mnie słowa wypowiedziane przez Ozziego. Facet we właściwy sposób podszedł do tematu bo nie powiecie mi że teraz na starość już jako "gwiazdeczka" reality show w MTV nie zna Biebera. Zna ale wiedział co mówi. Jestem przekonany że gdyby padło pytanie redaktora nie o Biebera a Bon Joviego, to odpowiedź byłaby diametralnie inna. Tak samo inna jak skala między twórczością BJ(braną w całości) a dokonaniami pana Biebera.

Się rozpisałem;], ale myślę że wiecie o co mi chodzi.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

No nie wiem... z tego co pamiętam to żona Ozza swego czasu dość ironicznie pojechała po chłopakach, także coś mi się zdaje, że u Osbournów BJ nie mają zbyt wysokich not ;)
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Biorąc cala twórczośc BJ pod uwagę to naprawdę zalosne jest to, że jak to mówisz ?YWA LEGENDA ROCKA potrafi się zeszmacić aż tak, zeby być porównywana z jeszce wczoraj kręcącym się po matczynej waginie chłystkiem, który nawet dobrze gitary nie potrafi chwycić.
Zablokowany

Wróć do „Dyskusja ogólna”