EVENo pisze:A ja ostatnio czytałem, że Bieber zaczął przechodzić mutację![]()
![]()
Ale zaraz... jakim cudem kobieta może przechodzić mutację?
hmm...
http://demotywatory.pl/1774924/Spokojnie
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
EVENo pisze:A ja ostatnio czytałem, że Bieber zaczął przechodzić mutację![]()
![]()
Ale zaraz... jakim cudem kobieta może przechodzić mutację?
Mógł odpowiedzieć np. tak:smolek91 pisze:A co miał powiedzieć na wizji, że jest beztalenciem. Nie chciał go obrażać publicznie.
Przepraszamy... Ja swojego tatę ciągle trzymałem w nieświadomości kim jest Justin Bieber. Gdy pytałem Wiesz kim on jest?, a on odpowiadał Nie, to mu mówiłem To dobrze. Niestety już wie kim jest Justin Bieber, bo mówili o nim w Faktach TVN, w reportażu o najczęściej szukanych frazach w Google. Teraz cierpi...ROCKSTAR pisze:Glupio pisac, ale... To w zasadzie dzieki temu forum dowiedzialem sie o ISTNIENIU J.B., hehe
Mam dokładnie tak samo.Nie kojarzę tego "artysty" ani z wyglądu ani z piosenki...I jakoś nie jest mi głupio.ROCKSTAR pisze:Glupio pisac, ale... To w zasadzie dzieki temu forum dowiedzialem sie o ISTNIENIU J.B., hehe
Pogrubienie dotyczy zarówno JBJ i jego grupy jak również JB...Jaro pisze:Dla mnie porównywanie amerykańskiego wytworu komercyjnego z legendą rocka jest nie pojęte.
Zdecydowanie - PRAWDARattie pisze:No ja nie jestem do końca przekonany czy to nie ta sama skala. Zakładajac, że BJ rozpadli się 20 lat temu to jeszcze moglibysmy sobie dyskutować ale jeśli w grę wchodza obecne dokonania? Weź sobie na warsztat wygląd Biebera, jego zachowanie na scenie, jego 'gwiazdorzenie' poza nią oraz jego fanki następnie dodaj mu (oraz fankom) 40 lat i jak w mordę strzelił wychodzi Jon Bon Jovi. Muzycznie też dużej różnicy nie ma - i tu i tu mamy ckliwe kawałeczki z banalna muzyką i jeszcze bardziej banalnym tekstem.