Ze mną na przedzie...
Moderator:Kourin
pierwsza sesja??tasiemeczka pisze:no studia to wogóle katastrofa co do nauki...jeszcze czeka mnie w dodatku pierwsza w życiu sesja...i już się powinnam zacząć uczyć
Trafiłaś w sedno. Nie po to wybierałam sobie klasą ogólną z rozszerzonym angolem, żeby zaraz decydować, co ja chcę robić w życiu T__T I wzięłam na faki historię i wos, choć historii nie mam najmniejszej ochoty zdawać, ale mogą mi kazać na dziennikarstwie na przykład -_- A może filologia angielska?... Kto to tam, u licha, wie...Seebra pisze:tak, trują i trują, a własciwie truli, bo już są decyzje podjęcte odnośnie fakultetów.... najgorsze jest to, że nie dość, że przybywa mi normalnych godzin w drugiej klasie, to jeszcze cztery godziny fakultetów - dwie matmy i dwie biologii (takie sobie wybrałam). Dla mnie to jest chore, żeby w pierwszej klasie w zasadzie decydować co sie będzie na maturze zdawać... to poroniony pomysł, gdyż np ja jeszcze nie bardzo wiem, czym sie konkretnie będę zajmować. Doszło do tego, ze fakultet z bilogii wybrałam jedynie drogą eliminacji, ale na prawde nie mam pojęcia czy ja woóle mam szanse na zdanie matury z biologi... wredne jest to, że nie będzie można tych fakultetów zmienić;/ no ale cóż - pogratulować dyrekcji... ale musze przyznać, że mnie pocieszyłaś, że nie tylko u mnie "dupe trują"