Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
CMT CROSSROADS Bon Jovi i Sugarland
Moderator:Marcjanna
Pierwszy raz widzę coś takiego - duet wokalny Jona i kobiety z Sugarland, to wykonanie have a nice day jest 200000 razy lepsze od każdego jakie widziałem (AMA, LIVE8, WMA). Przejście Ryśka jest takie niespotykane po solówce że aż sobei wyciałem i ogladam na okrąglo
goooooorąco polecam ta wersje!!!

-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
STRASZNE ! Cos okropnego ,zaluje ,ze to obejrzalem.Czekalem 15 minut na otwarcie pliku i to co widzialem skatowalo moje oczy.Ci kowboje po lewej stronie sceny wygladali smiesznie zupelnie nia pasujac do BJ.Babka ma niezly glos to fakt. Ale to co sie wydarzylo podczas solowki Ryska mnie zupelnie zdumialo.Ten nadskakujacy Rychowi kowboj grajacy na malutkiej gitareczce wygladal niesmowicie komicznie podczas gdy Sambo gral soloweczke.No jednymi slowie mam nadzieje ,ze to byl ich ostatni wspolny wystep.
a dla mnie
to nie jest okropne
moze ten gosc z giatarka wygladał tandetnie ale to najlepsze najbardziej muzykalne wykonenie Have a nice day jakie słyszałam ....a apropo metroseksualnosci to Riche bez koszulki i kto tu jest metro 

Re: a dla mnie
no to chyba wielu wykonan HAND nie slyszalasBonmanka pisze:to nie jest okropnemoze ten gosc z giatarka wygladał tandetnie ale to najlepsze najbardziej muzykalne wykonenie Have a nice day jakie słyszałam ....a apropo metroseksualnosci to Riche bez koszulki i kto tu jest metro

-
- Wild In The Streets
Re: a dla mnie
Ogólnie wykonanie nie powiem,może być,kobieta ma bardzo przyzwoity głos.Ale tym kowbojom z boku sceny to mniej więcej tak,jakby mandaryna chińskiego przebierać za szlachcica polskiego *-*.Autentyczni jak Masaje w Koszalinie.
http://bon-jovi.blog.onet.pl >>> Zapraszam 

ja mialem identyczna sytuacje i po jakims czasie czekania i od czasu do czasu wciskania play ruszylo buforowaniePippo pisze:Do joviego:
wiem jak sie sciaga, ale gdy klikam na to, zeby sie sciagnelo to mi wyskakuje okno z media playerem i nic do przodu z buforowaniem, a jak probowalem link od razu z tym plikiem wkleic do getrighta wyswietlil sie komunikat, ze servera nie ma.