Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Mandarynkowe You Give Love A Bad Name...
Moderator:Marcjanna
heh, przed chwilą gadałam z kuzynką, która stwierdziła, że lubi Mandaryne.... bleeee. pozatym mówiła, iż oglądała program o jej 'nowej piosence' i był tam też Jon. była tam podobno mowa o YGLABN i jej wersji
. kuzyna oczywiście broniła tego paskudnego covera, i dodała że lubi jej piosenki
.
ach, dowiedziałam się, że podobno niejaka Doda zamierza przerobić jakąś piosenke od Bryana Adamsa. o matko, oby to nie była prawda, za kogo ten szanowny polski przemysł muzyczny się jeszcze nie weźmnie??? no coż, na brak talentu i kreatywności jeszcze lekarstwa nie wymyslono...
ach, dowiedziałam się, że podobno niejaka Doda zamierza przerobić jakąś piosenke od Bryana Adamsa. o matko, oby to nie była prawda, za kogo ten szanowny polski przemysł muzyczny się jeszcze nie weźmnie??? no coż, na brak talentu i kreatywności jeszcze lekarstwa nie wymyslono...
-
99-in-the-shade
- It's My Life
- Kontakt:
O ile sobie przypominam, to juz wczesniej rzucilam pomysl obrzucenia jej zgnilkami, tyle ze chyba o pomidory mi szlo.
Ale indeed, moga byc mandarynki.
A na razie siedze sobie w tej wsi podtatrzanskiej, radosnie odcieta od wszelkich mediow mogacych mi ten twor zaserwowac
Zycie jest piekne 
(Przepraszam za brak polskich znakow, ale jedyny jezyk jaki ten hebel kawiarniany obsluguje to amerykanski... *-*)[/list]
A na razie siedze sobie w tej wsi podtatrzanskiej, radosnie odcieta od wszelkich mediow mogacych mi ten twor zaserwowac
(Przepraszam za brak polskich znakow, ale jedyny jezyk jaki ten hebel kawiarniany obsluguje to amerykanski... *-*)[/list]
żeby ją obrzucić jajkami czy pomidorami...mandarynkami hehe
to ja bym nawet swoje uszy poświęciła...a za YGLABN powinna dostać cegłą na ulicy, może by zmądrzała
Swoją drogą ja bym (o zgrozo) chciała usłyszeć yen kawałek YGLABN w jej wykonaniu, chociaż pewnie poetm schowam się gdzieś w kącie, i będę wyć
:D:D
Swoją drogą ja bym (o zgrozo) chciała usłyszeć yen kawałek YGLABN w jej wykonaniu, chociaż pewnie poetm schowam się gdzieś w kącie, i będę wyć