no i doczekaliśmy się wspaniałego więc uznania ze strony naszego krajowego produktu, ostatnio wręcz nr.1. no comment
Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Mandaryna przerabia BJ
Moderator:BJbart
http://muzyka.onet.pl/mr,1119292,wiadomosci.html
no i doczekaliśmy się wspaniałego więc uznania ze strony naszego krajowego produktu, ostatnio wręcz nr.1. no comment
-
Stonka
- Wild In The Streets
Następna zajedwabista kompozycja,do której dobrał się ktoś,kto nie dość,że ma dębowe uszy i brak pojęcia o muzyce,to jeszcze się z tym afiszuje.Faktycznie,ja też już od czasu tej country-kobieciny i jej przeróbki Sweet Child O'Mine,tudzież od chwili Under The Bridge w wykonaniu All Saints,nie dostałam takich palpitacji.
-
kingofswing
- Save A Prayer
-
99-in-the-shade
- It's My Life
- Kontakt:
Słuchajcie, ja mam w takim razie propozycję - jeśli w rejonie naszego zamieszkania to beztalencie się pojawi, zdobądźmy skądś jakieś zgniłe pomidory/przejrzałe arbuzy/hgw co, byleby nadawało się do rzucania i za tą profanację BJ i Whitesnake'a ją tym obrzućmy. Kto ze mną?
(Tak btw - takiego steku rzeczowników poprawnej polszczyzny nie rzuciłam już dawno, a przeróbki All Saints i Sheryl Crow to przy Mandarynie podejrzewam perełki...
)
(Tak btw - takiego steku rzeczowników poprawnej polszczyzny nie rzuciłam już dawno, a przeróbki All Saints i Sheryl Crow to przy Mandarynie podejrzewam perełki...
-
99-in-the-shade
- It's My Life
- Kontakt:
-
99-in-the-shade
- It's My Life
- Kontakt:
-
99-in-the-shade
- It's My Life
- Kontakt: