jak bedziece nadal w RC ok 14 to sie pojawie
Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Zlocik ?
Moderator:Bodzio
z rozpoznaniem tego wesołego towarzystwa na bank nie będziesz miała na problemów, Bożenko. na gg wytłumacze Ci wktórym miejscu się spotkamy, a jak nie to postaram się odebrać Cię z innego miejsca.
poza tym po raz kolejny wnosze o przesunięcie godziny na ok 12 lub 13, bo uwierzcie nie będę w stanie przyjechać wcześniej, mała imprezka się szykuje w związku z wtorkowym koncertem...
no a miejsca na pewno nie zabraknie w City Rock
żadnych kataklizmów też prosze nie planować i zjawić się w komplecie
poza tym po raz kolejny wnosze o przesunięcie godziny na ok 12 lub 13, bo uwierzcie nie będę w stanie przyjechać wcześniej, mała imprezka się szykuje w związku z wtorkowym koncertem...
no a miejsca na pewno nie zabraknie w City Rock
żadnych kataklizmów też prosze nie planować i zjawić się w komplecie
-
99-in-the-shade
- It's My Life
- Kontakt:
Napiszę to samo co na forum FoF:
Organizatorem zlotu jestem ja. Podaję numer kontaktowy - 880470865 (Łukasz :>)... Spotkanie jak ustalono rozpoczyna się 2 lipca o godzinie 11 na dworcu PKP w Katowicach. Spotykamy się w holu głównym dworca koło sklepu muzycznego przy schodach (tych środkowych) jak zaznaczono na planie:

Następnie udajemy się do City Rock Cafe (ul. Chorzowska 9). Jakby nas tam nie było to proszę dzwonić :>. Ja będę w Katowicach pewnie koło 9.30, więc jakby ktoś chciał mi potowarzyszyć w oczekiwaniu to zapraszam
...
I kilka uwag formalnych:
Organizator nie bierze odpowiedzialności prawnej ani jakiejkolwiek innej za uczestników zlotu. Organizator ma prawo wylegitymować uczestników zlotu. Ma także prawo wezwać służby porządku publicznego, jeśli któryś z uczestników będzie zakłócał przebieg spotkania, lub też stawrzał bezpośrednie lub pośrednie zagrożenie dla uczestników zlotu i/lub ich mienia lub też osób postronnych. Organizator jest kierownikiem grupy, a uczestnicy zlotu mają obowiązek stosować się do jego poleceń, lub też poleceń osób wyznaczonych przez niego. Organizator ma decydujący głos w podejmowanych decyzjach. Organizator ma prawo zarządać od nieletnich uczestników zlotu danych ich rodziców/opiekunów, a w szczególności kontaktowego numeru telefonu. Organizator ma prawo w uzasadnionych przypadkach wyrzucić uczestnika ze spotkania. Organizator ma prawo zakończyć spotkanie w dowolnym momencie jego trwania.
I to chyba wszystko
Organizatorem zlotu jestem ja. Podaję numer kontaktowy - 880470865 (Łukasz :>)... Spotkanie jak ustalono rozpoczyna się 2 lipca o godzinie 11 na dworcu PKP w Katowicach. Spotykamy się w holu głównym dworca koło sklepu muzycznego przy schodach (tych środkowych) jak zaznaczono na planie:

Następnie udajemy się do City Rock Cafe (ul. Chorzowska 9). Jakby nas tam nie było to proszę dzwonić :>. Ja będę w Katowicach pewnie koło 9.30, więc jakby ktoś chciał mi potowarzyszyć w oczekiwaniu to zapraszam
I kilka uwag formalnych:
Organizator nie bierze odpowiedzialności prawnej ani jakiejkolwiek innej za uczestników zlotu. Organizator ma prawo wylegitymować uczestników zlotu. Ma także prawo wezwać służby porządku publicznego, jeśli któryś z uczestników będzie zakłócał przebieg spotkania, lub też stawrzał bezpośrednie lub pośrednie zagrożenie dla uczestników zlotu i/lub ich mienia lub też osób postronnych. Organizator jest kierownikiem grupy, a uczestnicy zlotu mają obowiązek stosować się do jego poleceń, lub też poleceń osób wyznaczonych przez niego. Organizator ma decydujący głos w podejmowanych decyzjach. Organizator ma prawo zarządać od nieletnich uczestników zlotu danych ich rodziców/opiekunów, a w szczególności kontaktowego numeru telefonu. Organizator ma prawo w uzasadnionych przypadkach wyrzucić uczestnika ze spotkania. Organizator ma prawo zakończyć spotkanie w dowolnym momencie jego trwania.
I to chyba wszystko
-
99-in-the-shade
- It's My Life
- Kontakt:
-
Gość
-
Adrian1
- I Believe
- Kontakt:
Dobra tylko sie nie klucic

A Sambora -> Masz moze ta kasete co miales ja poszukac ? Jak masz to przywiez.
Ale troche musze przyznac Sdms ze przesadziles. Przeciez nie bedziesz od kogos bral numeru telefonu, a gdzie pojdziemy powinnismy wszyscy ustalic.
Tylko 1 jest niezbyt dobre... otoz tego dnia jest w TVN Live 8
No to spoko, bo dla malyrza cos mamMalyrz i sambora potwierdza swoją obecnośc na zlocie , to do soboty
A Sambora -> Masz moze ta kasete co miales ja poszukac ? Jak masz to przywiez.
Wy to sie chyba znacie ... A tu taka wrogosc . Hmm....Pojawił się ni stąd ni owąd i będzie tu wprowadzał jakieś regulaminy
Ale troche musze przyznac Sdms ze przesadziles. Przeciez nie bedziesz od kogos bral numeru telefonu, a gdzie pojdziemy powinnismy wszyscy ustalic.
Tylko 1 jest niezbyt dobre... otoz tego dnia jest w TVN Live 8
-
Gość
No , Adi nic nie mówię ...
ale ciekawy to już jestem
A co do "regulaminu".... te wypowiedzi nie są oznaką wrogości chociaż faktycznie mnie ciśnienie troszkę podskoczyło gdy to przeczytałem.....
Cały ten tekst był poprostu nie na miejscu....bo jak sam napisałeś - "Wy to się chyba znacie". Szanujmy się nawzajem.
A co do "regulaminu".... te wypowiedzi nie są oznaką wrogości chociaż faktycznie mnie ciśnienie troszkę podskoczyło gdy to przeczytałem.....
Cały ten tekst był poprostu nie na miejscu....bo jak sam napisałeś - "Wy to się chyba znacie". Szanujmy się nawzajem.
Nie boję się o tych, których znam, ale o tych których nie znam. Po prostu ten regulamin jest małym zabezpieczeniem dla mnie samego, bo formalnie podając się za organizatora, to gdyby coś się stało odpowiedzialny za to byłbym ja, a w ten sposób zostawiam sobie formalną furtkę. Jest to więc raczej formalność a nie jakiś konkretny regulamin i możecie to traktować z przymróżeniem oka dopóki faktycznie coś się nie zacznie dziać.

Przykro mi, ale dla jednej osoby nie można wszystkiego przestawiać. Dobrze wiesz gdzie będziemy, więc jakbyś się spóźniła możesz do nas dołączyć, a jakby nas nie było to możesz dzwonić... W ostateczności jakby się ktoś spóźnił i nie umiał trafić do CRC to mogę wyjść na dworzec... telefon podałem więc możecie dzwonićno a co do godziny spotkania to czuję się mocna zlekceważona zupełną obojętnością i brakiem odzewu, ale niech wam będzie.