a co do plakatów to nie jestem pewna czy chocby takowe znajdziemy
Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Najseksowniejsi rockmani na swiecie
Moderator:daroo
-
Stonka
- Wild In The Streets
Nie za to,że się wypowiada,ale za to,jak się wypowiada.Jak już mówiłam-będąc na miejscu Axla,sprężyłabym się i rzuciła mu między oczy takim wieńcem wyszukanych i obrazowych epitetów,że zakryłby się nogami.
Wiesz,ja na przykład już mam :] . Pan z mojego MuzArtu mi łaskawie ściągnął ze ściany.Scott jest na pierwszym planie,więc łatwo wycelować nożem.
Wiesz,ja na przykład już mam :] . Pan z mojego MuzArtu mi łaskawie ściągnął ze ściany.Scott jest na pierwszym planie,więc łatwo wycelować nożem.
-
CRUSHynka
- Wild In The Streets
- Kontakt:
*CRUSHynka w tym miejscu poczuła się urażona do cna, ale szybko jej przeszło, bo wie, że na pewno Stonce się zwyczajnie zapomniało :]*Stonka pisze:Słowem-ze wszystkich znanych mi zainteresowanych ja jedna wybierałam się do Spodka.
W sumie... Jutro robię atak na SEmpa, to i może się dopytam znajomego pana, czy aby nie zostały im jakieś plakaty promujące występ VR celem rozdania i wyładowywania na nich sadystycznych zapędów X]
-
CRUSHynka
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Bo to u nas rodzinne ^-^
Empik to jednak ma pomyślunek żółwia po amfie - jak się uprzejmie zapytałam, czy nie zostały im aby plakaty promujące koncert Velvetów, to mi pani odrzekła, że nawet jeśli mieli, to zaraz po wiadomości, że impreza odwołana - wyrzucili -_-'
Ja jednakowoż dalej uważam, że poczucie odpowiedzialności Velvetów jest mniejsze, aniżeli Axla, a to już obelga XD Pół biedy, gdyby tylko o koncercie napomknęli, że będzie - jak BJ, a oni wycofali się na miesiąc przed imprezą, jak promocja była na dobre rozkręcona, a część biletów sprzedana, że już o napalonych (XD) fanach nie wspomnę. Chyba, że dalej uważamy, że polecieli na kasę - no to wtedy polecieli na kasę i to samo w sobie jest ich minusem XD
Empik to jednak ma pomyślunek żółwia po amfie - jak się uprzejmie zapytałam, czy nie zostały im aby plakaty promujące koncert Velvetów, to mi pani odrzekła, że nawet jeśli mieli, to zaraz po wiadomości, że impreza odwołana - wyrzucili -_-'
Ja jednakowoż dalej uważam, że poczucie odpowiedzialności Velvetów jest mniejsze, aniżeli Axla, a to już obelga XD Pół biedy, gdyby tylko o koncercie napomknęli, że będzie - jak BJ, a oni wycofali się na miesiąc przed imprezą, jak promocja była na dobre rozkręcona, a część biletów sprzedana, że już o napalonych (XD) fanach nie wspomnę. Chyba, że dalej uważamy, że polecieli na kasę - no to wtedy polecieli na kasę i to samo w sobie jest ich minusem XD
-
CRUSHynka
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Raczej o sianie defetyzmu, które rozpoczął Teleexpress, następnie podchwyciły wszystkie polskie portale i trąbiły o tym wszem i wobec. MTV Classic poszła za ciosem i zorganizowała konkurs z biletami do wygrania, a VIVA Polska zaczęła hurtem szucać spoty promujące koncert Velvetów. Czyli jednak oprócz paru plakatów na mieście, coś się działo.