znowu offtopuje
Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Różne
Moderator:Marcjanna
a ja powiem tak w liceum moje grono to skejci i klubowicze nikt nie słucham nawet klasycznego rocka. i bylam orginalem chodzilamn ubrana jak metal dlugie czarne suknie i jeszcze bardzo dlugie wlosy glqny i obroze i na poczatku kocono nmnie jak trza ale jak oberwali pieszczochami bto dali spokoj. ns tudiach co teraz chodze to mam samych facetow (informa)i sa to hip hopowcy .klubowicze i 4 rocko podobnych .chłpcy słuchaja niby rocka ale jacys tacy drętwi jeden jest super ale bardzo skromny. teraz ubieram sie roznie jak hardrokowa albo jak normalna dziolcha . i jakos teraz olewam jak ludzie o mnie mówia . jestem soba i tyle. i tak trzymac nie wstydzic sie tego co sie lubi.
-
B0UNCE
- Save A Prayer
- Kontakt:
W moim gimnazjum 'mniej więcej' 99%
uczniów to różnej maści skejci, dresy, fani popu itp itd. Metali, nawet nie tych bardzo stricte jest... hmmmm.... kilku (
). No, żebym się nie pomylił
Ponadto właśnie te wspomniane 99% uważa, że rock (szeroko pojęty, rzecz jasna) to METAL. I tylko METAL... A BJ i 'tego pokroju' zespoły, jak to metale z mojej szkoły mówią, to zupełne ścierwo i [tutaj zazwyczaj wyrazy uznawane za BARDZO wulgarne].
Warto wspomnieć, że na codzień chodzę do squla w granatowej bluzie polarowej z naszywką z logo Bounce... Efekty - powinniście się domyślać
Warto wspomnieć, że na codzień chodzę do squla w granatowej bluzie polarowej z naszywką z logo Bounce... Efekty - powinniście się domyślać
ja możliwości nie przyznawania się do słuchanej muzyki nie mam z powodu naszywek na torbie i napisów w różnych dziwnych miejsach, nie mam zresztą też takiej potrzeby. Zwłaszcza że kiedy ostatnio nie zdzierżyłam i zapytałam kolejnego "znawcę" o to, ile płyt Bon Jovi słyszał, odparł, że ostatnią. Domyślnie podsuęłam, że może to była ta z "It's my life", i - niespodzianka - miałam rację. Nie chciałam już ubogiego człowieka dobijać i uświadamiać go o istnieniu "Bounce" i "TLFR", więc pocieszyłam go że gdybym słyszała jedynie "Crush" miałabym zbliżone zdanie po czym pozwoliłam się dziwnej istocie spod sztandaru System of a Down i Linkin Park oddalić.
-
Adrian1
- I Believe
- Kontakt:
Westlife wyprzedzili Bon Jovi
Westlife
Na najnowszej płycie irlandzkiej grupy Westlife, zatytułowanej "Coast To Coast", znajdzie się utwór, który wcześniej na swym najnowszym albumie zamierzał umieścić zespół Bon Jovi. Nagranie "What Makes A Man" jest - według Kiana Egana, członka boysbandu - prawdziwą rockową balladą. Jedynym zmartwieniem zespołu jest tak naprawdę brak oryginalności.
"Ten numer ma wspaniałe, rockowe brzmienie gitar. Ogromnie mi się podoba. Bon Jovi też chcieli tę piosenkę na swoją płytę, taka jest dobra" - powiedział Egan.
---
Możecie mi powiedzieć o co chodzi
?
Westlife
Na najnowszej płycie irlandzkiej grupy Westlife, zatytułowanej "Coast To Coast", znajdzie się utwór, który wcześniej na swym najnowszym albumie zamierzał umieścić zespół Bon Jovi. Nagranie "What Makes A Man" jest - według Kiana Egana, członka boysbandu - prawdziwą rockową balladą. Jedynym zmartwieniem zespołu jest tak naprawdę brak oryginalności.
"Ten numer ma wspaniałe, rockowe brzmienie gitar. Ogromnie mi się podoba. Bon Jovi też chcieli tę piosenkę na swoją płytę, taka jest dobra" - powiedział Egan.
---
Możecie mi powiedzieć o co chodzi
-
Mateusz Staniszewski
- Wild In The Streets
-
Mateusz Staniszewski
- Wild In The Streets
No w tym właśnie problem, że nie wiadomo. Bo BJ nie są chyba takimi że się tak wyraze ciotami azeby po pierwsze udostepnic komus cos co sami stworzyli a po drugie kiedy juz by do tego ewentualnie doszlo puscili takie wykorzystanie plazem... Moze to byl po prostu jakis cover ? Ale wątpie - nie moglem znalezc w internecie jakichkolwiek wczesniejszych wersji oprocz wykonywanej przez pajacow z tego boybandu.
-
Stonka
- Wild In The Streets
W takich kwestiach nie ma się nic do gadania,ponieważ konkurencja po prostu idzie do wytwórni z napchanymi kieszeniami i kupuje prawa do wszelakich przeróbek.Tak zrobiły to cztery pindzie z All Saints,profanując przemocne "Under The Bridge" Red Hotów.Antek się wkurzał niewąsko,mówił,że "to tak,jakby mu uprowadzono i zgwałcono jedną z córek",w czym miał rację,ale nic zrobić nie mógł.Prócz najęcia snajpera i odstrzelenia artystek...