Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

Najseksowniejsi rockmani na swiecie

Frontman zespołu...

Moderator:daroo

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » wt kwie 19, 2005 4:10 pm

To zacięte robaczki by musiały być,albowiem trudno raczej przegryźć zwłoki spalone oraz przechowywane w urnie...
Olcat,już wszyscy wszem i wobec wiedzą,co sądzę na temat Duffa vel Kaczki,więc nie będę się powtarzać ^-^.Wolny kraj,wolność słowa i poglądów,nie wtrącam się.
Natomiast co do Brada Pitta-fe :shock: .A Slash już zawsze będzie dla mnie wyglądał jak naćpany w płaskorzeźbę miś koala.Słowem-mało się zgadzamy :) .

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » wt kwie 19, 2005 5:32 pm

a tak btw, czy Duff na tym zdjęciu wam sie z kimś nie kojarzy? :wink: bo mi się skojarzył automatycznie :lol:

http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo ... agan34.jpg

Agata Bon Jovi
Wild In The Streets

Post autor: Agata Bon Jovi » wt kwie 19, 2005 8:14 pm

O masz...fakt, podobny :P

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr kwie 20, 2005 3:22 pm

Chyba tylko stylizacyjnie,bo i gdzie mu tam do tego właściwego...

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr kwie 20, 2005 4:00 pm

a z tym zmuszona jestem się zgodzić... :twisted:

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr kwie 20, 2005 5:15 pm

Oho,mam Cię :] .

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr kwie 20, 2005 5:23 pm

...co nie oznacza że Duff nie jest świetny... 8) po prostu Jonowi nikt nie dorówna :twisted:

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr kwie 20, 2005 5:44 pm

No nie,no jednakowoż paru takich jest,którzy i owszem-a nawet lekko go przerastają.Przynajmniej dla mnie.

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr kwie 20, 2005 6:05 pm

dla mnie tylko jeden :twisted: zawsze powtarzam, że jeżeli jest jakiś słodszy widok od Jona w czapeczce z "Born to be my baby" to jest to tylko Brad Pitt z łyżeczką kremu orzechowego w "Joe Black" :twisted: *rozmarzona*

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr kwie 20, 2005 6:10 pm

Dla mnie wszelakie rekordy bije tzw."pyzunia",czyli całkowicie rozbrajający wzdłuż i wszerz uśmiech pana Rose.Niejako roztapiające potrafi też być subtelne spojrzenie zbitego spaniela w wykonaniu Izzy'ego oraz niewinne zadowolenie na twarzy Antka Kiedisa z Red Hotów...eeech....

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr kwie 20, 2005 6:39 pm

Axl faktycznie swojego czasu był przesłodki, ale jak dla mnie był to bardzo krótki odcinek czasu 8) Izzy jak dla mnie zbyt..anemiczny, cały czas wygląda albo jakby był naćpany, albo pijany albo jakby zaraz miał umrzeć - połączenie jasnej karnacji, czarnych włosów i jasnych oczu u mało kogo wygląda dobrze.
A panowie z Red Hotów o tyle o ile ich kojarzę nigdy mnie specjalnie nie zachwycali :twisted:

Na uwagę zasługuje jeszcze niechybnie pan Perry z Aerosmith - cudowny przykład połączenia męstwa z rozbrajającą słodyczą... :twisted: o mniam 8)

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr kwie 20, 2005 7:20 pm

Przecież Izzy ma oczy koloru czarnego niemalże 0_0.Z jakich obserwacji wysnuwasz wnioski o ich jasnej barwie :lol: ?Z powodu swojej anemiczności i słaniania się został przezwanym Subtelnym właśnie.Btw.-to typowy przykład tzw.cichej wody,ponieważ o ile na zdjęciach wygląda jak wcielony smutek,to gdzie indziej wyprawiał cuda wianki,powiadam Ci...
Axl przesłodki był odcinek czasu całkiem długi,a gdyby nie pozbawiał się włosów i nie robił dziwnych ruchów typu operacja plastyczna to takiż byłby i teraz.Natomiast grzeszysz,kobieto,nie kojarząc boskiego Antka-zdaje się,że na zadanie domowe masz jako takie zorientowanie się w tej sytuacji :wink: .Ja natomiast Perry'ego kojarzę i przyznam ze smutkiem,że wali mnie na kolana mniej więcej w takim stopniu jak Duff...

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr kwie 20, 2005 7:54 pm

hmm widziałam gdzieś w necie zdjęcię na którym oczęta miał szarozielone, ale nie mogę wrzucić bo za cholerę adresu nie pamiętam.
co do Peppersa zorientowałam się i tak jak przypuszczałam odrzuciło mnie od monitora tak że prawie przebiłam przejście przez ściane do sąsiadki :P
traumatyczne te doświadczenia, a zwłaszcza niepochlebna opinia o mr.Joe przekonują mnie że o gustach się nie dyskutuje :twisted:

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » czw kwie 21, 2005 10:02 am

A idźże...kompletnie Cię nie rozumiem...

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » czw kwie 21, 2005 12:03 pm

no, to mniej więcej jak ja Ciebie :wink: zdenerwowałam Stonkę :glaszcze:

Zablokowany