Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Co by Jon zrobił bez Richiego?
Moderator:daroo
Myślę, żee Jon i Richie są na siebie skazani. Każdy robi coś solo ale i tak siła tkwi w ich duecie...
Z ciekawostek - podczas podsumowań milenijnych (z okazji roku 2K) duet wokalny JBJ-RS uznano za najlepszy w kategorii pop/rock...
Ja osobiście nie wyobrażam sobie I'll be there for you czy Wanted... bez drugiego wokalu by Richie...
Z ciekawostek - podczas podsumowań milenijnych (z okazji roku 2K) duet wokalny JBJ-RS uznano za najlepszy w kategorii pop/rock...
Ja osobiście nie wyobrażam sobie I'll be there for you czy Wanted... bez drugiego wokalu by Richie...
-
- It's My Life
- Kontakt:
O, to, to, to! Jon i Rychu razem potęgą są i basta! Czekam na nowy album całej piątkiStonka pisze:Jestem za,a nawet przeciw ^-^.Faktycznie,jako duet stanowią potęgę.

-
- Wild In The Streets
oj nie sądzę... gdyby tak bylo to nie trzymałby sie tak Jona (to moja opinia oczywiście) . Chociaż nie uwazam, ze nie dalby sobie rady facet - gitarzystą jest bardzo dobrym. Ale jako wokalista uwazam ze jest duzo gorszy od Jona i jego solowe płyty nie podobaja mi się. Ja slucham BJ w pierwszej kolejnosci ze względu na wokal Jona, w drugiej na brzemienie gitary Rycha i w trzeciej ze wzgledu na cała reszte.LoRdI pisze:hehe Rychu osiagnołby duzo wiecej bez Jona
niz Jon bez Rycha
ja duzo wyzej cenie solowe dokonania Rycha szczegolnie SITT co do solowych dokonan Jona to oczywiscie BOG jest rewelacyjne ale DA to dla mnie słaba płyta i obawiam sie ze ewent. solowa kariere Jona bez Rycha potoczyła by sie własnie w tym kierunku.
technicznie Jon niewatpliwie spiewa lepiej ale ja uwielbiam wokale Rycha
technicznie Jon niewatpliwie spiewa lepiej ale ja uwielbiam wokale Rycha
-
- Wild In The Streets
A tego, że uwielbiasz wokal Ryszarda, to się po tobie nie spodziewałem LoRdi... W końcu nie jesteś "popierdolonym pseudofanem" tak jak ja
Co by Jon zrobił bez Richa ? Kiedyś, to może jeszcze by coś osiągnął, ale teraz, no bez komentarza
Za to Rysiek to zupełnie co innego
Tylko szkoda, że tak długo wydaje swoją nową płytę - może pobije rekord Gunsów
Dżołk 

W 100% sie pod tym moge podpisacGonia M pisze:oj nie sądzę... gdyby tak bylo to nie trzymałby sie tak Jona (to moja opinia oczywiście) . Chociaż nie uwazam, ze nie dalby sobie rady facet - gitarzystą jest bardzo dobrym. Ale jako wokalista uwazam ze jest duzo gorszy od Jona i jego solowe płyty nie podobaja mi się. Ja slucham BJ w pierwszej kolejnosci ze względu na wokal Jona, w drugiej na brzemienie gitary Rycha i w trzeciej ze wzgledu na cała reszte.