Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

Papa Dance: milion fanek nie mogło się mylić

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Gonia M
Save A Prayer
Papa Dance: milion fanek nie mogło się mylić

Post autor: Gonia M » pt mar 18, 2005 12:22 pm

Przed chwilą znalazłam baaardzo ciekawą informację na wp....

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=1583 ... 144864.603

ciekawe, co o tym sądzicie.....

bardzo oryginalne, nieprawdaż??

sambora33
It's My Life

Post autor: sambora33 » pt mar 18, 2005 12:48 pm

:x no właśnie wczoraj też o tym czytałem .No jestem ciekaw co teraz ludzie napiszecie , bo na temat bon jovi pisano że zerżneli to od króle Elwisa. Ale oni by najmniej coś chcieli przez to przekazać , lub oddać hołd . A na temat jakiś tam Papa dance , uważam że poszli normalnie na łatwizne !!!!!! totalny chłam , zniszczą dobrą reputację Bon Jovi . Żeby ktoś nie mylił potem tych dwóch zespołów , z powodu tej podobnej !!!! nazwy .........jego mać!

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » pt mar 18, 2005 1:07 pm

te ciecie z Papy maja meila ? bo jak tak to zaraz do nich napisze cos milego :D

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » pt mar 18, 2005 1:19 pm

wlasnie napisalem do glownego menago zespolu taki oto list :

"To co ostatnio zrobiliscie przechodzi ludzkie pojecie ! Nowy album zatytuowaliscie : "1000000 fanek nie mogło się mylić".Przeciez to jest żałosna kopia Box-setu Bon Jovi wydanego z okazji 20-sto lecia zespolu!Czy naprawde Papa dence sa tak beznadziejni,ze nie potrafia wymyslec wlasnej nazwy ?Nie macie swoich pomysłow?To jest żenada! Gdziekolwiek tylko bede postaram sie was jechac i zniechecac ludzi do sluchania waszej disco polowej muzyki!Dla mnie jestescie przekresleni,stracilem do was szacunek i jednymi slowie SRAM NA TAKIE BEZNADZIEJNE ZESPOLY ! WALCIE SIE ! Przekaz to swoim chlopcom gdy bedziecie sie jechac w dupsko !"

Ewa Studzińska
Little Bit Of Soul

papa dance-milion fanek nie mogło się mylić

Post autor: Ewa Studzińska » pt mar 18, 2005 3:33 pm

sambora33 pisze::x no właśnie wczoraj też o tym czytałem .No jestem ciekaw co teraz ludzie napiszecie , bo na temat bon jovi pisano że zerżneli to od króle Elwisa. Ale oni by najmniej coś chcieli przez to przekazać , lub oddać hołd . A na temat jakiś tam Papa dance , uważam że poszli normalnie na łatwizne !!!!!! totalny chłam , zniszczą dobrą reputację Bon Jovi . Żeby ktoś nie mylił potem tych dwóch zespołów , z powodu tej podobnej !!!! nazwy .........jego mać!
Zgadzam się w prawie 100 % oprócz tego że ktoś mógłby pomylić te dwa zespoły. I nie zniszczą reputacji Bon Jovi ale swoją.

Stonka
Wild In The Streets

Re: papa dance-milion fanek nie mogło się mylić

Post autor: Stonka » pt mar 18, 2005 5:06 pm

Bon Jovi z Papa Dance pomylić naprawdę bardzo trudno,chyba jakiś wyjątkowy muzyczny laik,mieszkający przez ostatnie 20 lat w ziemiance,mógłby ich faktycznie wziąść za tych profanatorów.Tym niemniiej,nasuwa mi się stare a adekwatne:Dooobryyy Jeeezuu,aaa naasz paaanie....

BoNjOvIcA
Little Bit Of Soul

Post autor: BoNjOvIcA » pt mar 18, 2005 5:55 pm

W środe o 12 na czateri bedzie Papa dance. Bedzie sobie mozna pogadac na temat okladki 8)

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » pt mar 18, 2005 7:57 pm

Dandi pisze:wlasnie napisalem do glownego menago zespolu taki oto list :

"To co ostatnio zrobiliscie przechodzi ludzkie pojecie ! Nowy album zatytuowaliscie : "1000000 fanek nie mogło się mylić".Przeciez to jest żałosna kopia Box-setu Bon Jovi wydanego z okazji 20-sto lecia zespolu!Czy naprawde Papa dence sa tak beznadziejni,ze nie potrafia wymyslec wlasnej nazwy ?Nie macie swoich pomysłow?To jest żenada! Gdziekolwiek tylko bede postaram sie was jechac i zniechecac ludzi do sluchania waszej disco polowej muzyki!Dla mnie jestescie przekresleni,stracilem do was szacunek i jednymi slowie SRAM NA TAKIE BEZNADZIEJNE ZESPOLY ! WALCIE SIE ! Przekaz to swoim chlopcom gdy bedziecie sie jechac w dupsko !"
Choć i ja nie jestem, naturalnie, wniebowzięta pomysłem tej nazwy i generalnym wykorzystywaniu popularności BJ dla sprzedania jakiegoś podrzędnego badziewia, to przyznać muszę, że ten mail bynajmniej dobrze o miłośnikach BJ nie świadczy...

Dandi
It's My Life

Post autor: Dandi » pt mar 18, 2005 8:10 pm

Fakt moze troche przesadzielm ,ale sie mocno wkurzylem !

ROCKSTAR
Save A Prayer
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR » pt mar 18, 2005 8:15 pm

geez- ja słuchałem Papa Dance jak miałem... yyyyyy... 10-11 lat?? :lol: ( to były czasy- a co! :lol: )

Może jeszcze "zoom" na okładkę??
http://www.merlin.com.pl/images_big/28/5046780942.jpg

LoRdI
Keep The Faith

Post autor: LoRdI » pt mar 18, 2005 10:04 pm

hehehe moze panowie z papy poprostu sa fanami BJ i tak to okzuja :wink: :lol:

ROKITA
It's My Life

Post autor: ROKITA » sob mar 19, 2005 7:15 pm

wiecie co ja terz libie papa dence ale to jest juz przesada ale czad ale przecierz nie mozna takiego czegos wydac jak oni robia ten sam tytul okladka do bon jovi sie czepiano jak wydawali new jersey bo tak samo wydal terz bardzo znany pan z tamtych regijonow napewno wiecie kto b.s .
ale papa d. to przesadzili uwielbienie uwielbieniem ale troszke taktu.

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » sob mar 19, 2005 7:33 pm

Ich uwielbienie dla BJ poddaję pod największą wątpliwość. Jak dla mnie jest to raczej chęć uszczknięcia odrobiny sukcesu z dużo bardziej znanych kolegów po fachu.

Tico
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Tico » sob mar 19, 2005 8:02 pm

wlasnie napisalem do glownego menago zespolu taki oto list :

Wiesz...Mam w głębokim poważaniu to, że zrobiłeś z siebie "coś gówno podobnego" w oczach tych ludzi, którzy niewątpliwie znają się na muzyce lepiej niż Ty czy ja, ale wkurza mnie to iż w swoim "liście" wystąpiłeś teoretycznie jako fan Bon Jovi, więc reprezentowałeś NAS wszystkich w jakiś tam sposób... Czytając Twój list wiem już dlaczego rzadko wchodzę na to forum
:evil:

Co do okładki to jest tak samo żenująca jak okładka BJ i tak samo wtórna. Bon Jovi nie byli oryginalni i Papa też nie są... Szkoda tylko że ten polski zespół naśladuje swoich amerykańskich kolegów w najgorszych cechach :/

Bodzio
Blaze Of Glory
Kontakt:

Post autor: Bodzio » sob mar 19, 2005 10:40 pm

Tico pisze:Czytając Twój list wiem już dlaczego rzadko wchodzę na to forum
Mozesz wchodzic na inne :P

Zablokowany