.
 .Jesteś na  forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
	Motyw muzyczny
Moderator:Marcjanna
Ponownie wracając do hymnu - Undivided absolutnie odpada. Żeby to poprzeć, pozwole SE przytoczyć fragment:
<<that was my brother lost in the rubble
that was my sister lost in the crush
that was our mothers, those were our children>>
Pierwsze trzy wersy chyba dobrze pokazują czemu ta piosenka się na hymn nie nadaje.
			<<that was my brother lost in the rubble
that was my sister lost in the crush
that was our mothers, those were our children>>
Pierwsze trzy wersy chyba dobrze pokazują czemu ta piosenka się na hymn nie nadaje.
- 
				AgaBonJovi
- Wild In The Streets
- Kontakt:
- 
				AgaBonJovi
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Specjalnie na rzecz tego tematu  przelaczylam sie z BOR (tak na offtopicu dodam, ze pewnego pieknego dnia wszystko mi sie popieprzylo i zamiast "Bed of Roses" powiedzialam "Blaze of Roses"
 przelaczylam sie z BOR (tak na offtopicu dodam, ze pewnego pieknego dnia wszystko mi sie popieprzylo i zamiast "Bed of Roses" powiedzialam "Blaze of Roses"   ) na WDOA a nastepnie na LOAP zeby posluchac tych piosenek pod katem hymnu i do jakich doszlam wnioskow?
 ) na WDOA a nastepnie na LOAP zeby posluchac tych piosenek pod katem hymnu i do jakich doszlam wnioskow?
ze jednak WDOA
Dlaczego?
bo LOAP jest przefajniaste, zarabiste, i skacze mi sie na nim i wydziera nawet lepiej niz na Born to be... czy It's my life, ale jednak...to nie jest takie...hymniaste, ja wiem...? wiec LOAP jak najbardziej, ale nie na hymn
 wiec LOAP jak najbardziej, ale nie na hymn  
o Eru, wiec dlaczego zaglosowalam na LOAP?!?!?!?!?!
			 przelaczylam sie z BOR (tak na offtopicu dodam, ze pewnego pieknego dnia wszystko mi sie popieprzylo i zamiast "Bed of Roses" powiedzialam "Blaze of Roses"
 przelaczylam sie z BOR (tak na offtopicu dodam, ze pewnego pieknego dnia wszystko mi sie popieprzylo i zamiast "Bed of Roses" powiedzialam "Blaze of Roses"   ) na WDOA a nastepnie na LOAP zeby posluchac tych piosenek pod katem hymnu i do jakich doszlam wnioskow?
 ) na WDOA a nastepnie na LOAP zeby posluchac tych piosenek pod katem hymnu i do jakich doszlam wnioskow?ze jednak WDOA

Dlaczego?
bo LOAP jest przefajniaste, zarabiste, i skacze mi sie na nim i wydziera nawet lepiej niz na Born to be... czy It's my life, ale jednak...to nie jest takie...hymniaste, ja wiem...?
o Eru, wiec dlaczego zaglosowalam na LOAP?!?!?!?!?!

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)