Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

FANCLUB BON JOVI:)

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Czy chcesz aby zaistniał polski oficjalny fanclub BJ?

tak
20
100%
nie
0
Brak głosów
obojętne mi to......
0
Brak głosów

Liczba głosów: 20

tasiemeczka
Keep The Faith

Post autor: tasiemeczka » wt wrz 28, 2004 3:13 pm

Tyle że w jednej Polsce ciężko będzie otworzyć dwa oficjalne fancluby....

sdms
I Believe

Post autor: sdms » wt wrz 28, 2004 3:46 pm

1. Realnie rzecz biorąc to mało prawdopodobne jest, że chociaż jeden fanklub otrzyma rangę oficjalnego.
2. Zadajmy sobie jedno proste pytanie: Czy jest nas AŻ TYLU żeby tworzyć niewiadomo ile fanklubów?
3. A podobno to Fields of Fire buduje wzajemną niechęć i nie chce zjednoczenia polskich fanów Bon Jovi :roll:

agnes
I Believe
Kontakt:

Post autor: agnes » wt wrz 28, 2004 4:12 pm

Zaraz, zaraz....jednym słowem powiedz sdms napisałes sam wniosek do Universal...i co sam bedziesz prowadzic ten fanclub, do fanclubu trzeba pelno ludzi i roboty, i trzeba jescze stwoorzyc osobna strone.o fanclubie.....myśl ty troche :evil:

BJbart
King Of The Mountain
Kontakt:

Post autor: BJbart » wt wrz 28, 2004 4:32 pm

AGNES ! Byś sie zastanowiła co piszesz.. Bon JOviontko... to co napisałeś(aś) to najgłupsza rzewcz jaka mogła być napisana.

POpieram w 100% SDMS'a. Nie ma najmniejszego sensu tworzyć kilku fanklubów.

POZA TYM jeżeli nawet SD dostanie autoryzację to chyba będzie potrzeba troche ludzi do pracy i znając tego cżłowieka na pewno WAS "przyjmnie" do roboty!

Wiem, że wiele osob które chciały współtworzyć FC już sie wycofało... nie wiem czemu... ja odbieram to na swoj sposob "innej konkurencyjnej"... Jeżeli macie się tak zachowywać, jak jakieś pieprzone smarkacze to ja też nie chcę z WAMI robić żadnego fanklubu.

To jest właśnie to o czym piszę w inym temacie na tym forum... BRAK ZGRANIA! I KAŻDY CHCE BYĆ NUMEREM 1 ! i myśliże to co robi jest najlepsze i ze sam zrobi wszytsko najlepiej. Wogole nie rozumiem takiej postawy, być może, za przeproszeniem, za duzo smarkaczy chce sie angażować w coś o czym nie ma zielonego pojęcia...

Zastanócwie się ludzie... bo żygać mi się już tym chce. Się nie dziwię że taka kapela jak Bon Jovi nie przyjeżdżają do tego kraju, mając takich fanów.

Bon Joviątko
It's My Life

Post autor: Bon Joviątko » wt wrz 28, 2004 5:10 pm

Jestem Bon Joviątko to po pierwsze.
Po drugie może to było głupie, ale to było po prostu moje zdanie. Poza tym mam w końcu 16 lat, mogę niekiedy pisać głupoty i popatrz lepiej na siebie, a nie obrażaj wszystkich dookoła.

BJbart
King Of The Mountain
Kontakt:

Post autor: BJbart » wt wrz 28, 2004 5:28 pm

Bon Joviątko pisze:Jestem Bon Joviątko to po pierwsze.
Po drugie może to było głupie, ale to było po prostu moje zdanie. Poza tym mam w końcu 16 lat, mogę niekiedy pisać głupoty i popatrz lepiej na siebie, a nie obrażaj wszystkich dookoła.
Przepraszam ale sie zdenerwowałem stąd to "joviontko".
Po drugie moze nie powinienem zwracać się do Ciebie tak "mocno", przepraszam.

Po trzecie co masz mi do zarzucenia ? Napisz otwarcie a może uda mi się Ci wyjaśnić to czego nie wiesz... Nie lubię kiedy ktoś mi coś zarzuca, ale nie pisze o co chodzi... ;)

sdms
I Believe

Post autor: sdms » wt wrz 28, 2004 5:33 pm

agnes pisze:Zaraz, zaraz....jednym słowem powiedz sdms napisałes sam wniosek do Universal...i co sam bedziesz prowadzic ten fanclub, do fanclubu trzeba pelno ludzi i roboty, i trzeba jescze stwoorzyc osobna strone.o fanclubie.....myśl ty troche :evil:
A czy ja powiedziałem, że chcę sam prowadzić fanklub? Doskonale sobie zdaję sprawę z tego, że do tego potrzeba więcej ludzi... Resztę napisał już BJbart :roll:

Bon Joviątko
It's My Life

Post autor: Bon Joviątko » wt wrz 28, 2004 6:18 pm

BJbart pisze: Przepraszam ale sie zdenerwowałem stąd to "joviontko".
Po drugie moze nie powinienem zwracać się do Ciebie tak "mocno", przepraszam.

Po trzecie co masz mi do zarzucenia ? Napisz otwarcie a może uda mi się Ci wyjaśnić to czego nie wiesz... Nie lubię kiedy ktoś mi coś zarzuca, ale nie pisze o co chodzi... ;)
Nie mam Ci nic do zarzucenia, po prostu też się wkurzyłam. Odebrałam Twoją wypowiedź jako formę ataku...może to było błędne więc przepraszam. Na dodatek jestem strasznie wrażliwa(chyba moja największa wada) i trochę mnie to zabolało.

BJbart
King Of The Mountain
Kontakt:

Post autor: BJbart » wt wrz 28, 2004 6:42 pm

Chciałbym wiedzieć, komu przeszkadza to że SD wysłał podanie do Universalu? Oprócz Agnes której reakcja bardzo mnie zdziwiła bo myślałem że mam do czynienia z dorosłą i odpowiedzialną kobietą. Przepraszam Angnes, że takie rzeczy piszę no ale dzisiaj się rozczarowałem.

Rozmawiałem z Agnes dosc długo i nie wpoeim, chaotycznie, dzisiaj na gg. Dowiedziałem się, że nie ma już chętnych do udzielania się w fanklubie, po tym jak SD napisał, że On już wysłał podanie. CZY TO RPAWDA ? i chciałbym wiedzieć co kierowało Tymi, którzy powiedzieli "NIE" ? Czy znowu chodzi o podział na Always i FOF ? Jeżeli tak to nigdy nie uda sie nikomu nic stworzyć...

I jeszcze jedno nie staram się nikogo atakować, a chcę tylko zwrócić uwagę na sprawę, która jest powodem wszelkich niepowodzeń w działalności fanów w Polsce.

Chciałbym poznać zdanie na temat fanklubu każdego z forumowiczów... i nie tylko Always ale i FOF...

Bon Joviątko
It's My Life

Post autor: Bon Joviątko » wt wrz 28, 2004 6:59 pm

Mi to nie przeszkadza. Ja nie powiedziałam nie, cały czas jestem chętna do tego by ten fanklub założyć i w nim działać :)

agnes
I Believe
Kontakt:

Post autor: agnes » wt wrz 28, 2004 7:53 pm

Trzymajcie mnie...bo zaraz spadnę z krzesłą. Dobra, BJBart, ja jestem dojrzała kobietą, wiec prosze nie mów takich bzdur, prosze, bo ten fanclub to do niczego dobrego doprowadzi jak sie bedziemy drażnić, Powiedziałam to co myślę.......Ja jestem aktywną osobą i chce cos zdziałac dla wszystkich fanów, rozpocząć prace fanclubu z innymi fanami, tylkoz edo tego trzeba zgrania A jak widze jak tu piszecie takiie glupoty (ja to odczuwam jako kłótnia no to wszysco na nic). Jesli teraz ten pomysl nie wypali tzn. ze nie jest to moja wina....ja chce jak najlepiej wiec co tu sie klocic......

agnes
I Believe
Kontakt:

Post autor: agnes » wt wrz 28, 2004 7:56 pm

acha no i ja to odebralam jakby nikt nie chcial wspolpracowac z fanclubem z powodu jakby powstania dwoch fanclubow.....bo tak wczesnie pisano..wiec ja sie pogubilam, wiec powiedzcie kto chce tworzy fanclub...jeszcze raz

sdms
I Believe

Post autor: sdms » wt wrz 28, 2004 8:51 pm

Dobra po przeprowadzeniu rozmów z Agnes i Bon Joviątkiem na gg wyjaśniam...

* Na chwilę obecną łączymy wspólnie siły i staramy się stworzyć 1 fanklub
* Ja napisałem już w sprawie fanklubu tydzień temu do Universalu, aczkolwiek ci nie odpowiedzieli dotychczas...
* Ponieważ mam pewne znajomości związane mniej lub bardziej z firmą Universal Music Polska postaram się je jakoś uruchomić i zobaczymy, co z tego wyniknie...

I to by było chyba na tyle... :)

tasiemeczka
Keep The Faith

Post autor: tasiemeczka » wt wrz 28, 2004 9:04 pm

no to teraz powinien zapanować pokój.....mam nadzieję, że coś wyjdzie z tego fanclubu.......choć realia mówią co innego...

agnes
I Believe
Kontakt:

Post autor: agnes » wt wrz 28, 2004 9:23 pm

POKÓJ!!!!!! :P

Zablokowany