Napiszę to samo co na forum FoF:
Organizatorem zlotu jestem ja. Podaję numer kontaktowy - 880470865 (Łukasz :>)... Spotkanie jak ustalono rozpoczyna się 2 lipca o godzinie 11 na dworcu PKP w Katowicach. Spotykamy się w holu głównym dworca koło sklepu muzycznego przy schodach (tych środkowych) jak zaznaczono na planie:
Następnie udajemy się do City Rock Cafe (ul. Chorzowska 9). Jakby nas tam nie było to proszę dzwonić :>. Ja będę w Katowicach pewnie koło 9.30, więc jakby ktoś chciał mi potowarzyszyć w oczekiwaniu to zapraszam

...
I kilka uwag formalnych:
Organizator nie bierze odpowiedzialności prawnej ani jakiejkolwiek innej za uczestników zlotu. Organizator ma prawo wylegitymować uczestników zlotu. Ma także prawo wezwać służby porządku publicznego, jeśli któryś z uczestników będzie zakłócał przebieg spotkania, lub też stawrzał bezpośrednie lub pośrednie zagrożenie dla uczestników zlotu i/lub ich mienia lub też osób postronnych. Organizator jest kierownikiem grupy, a uczestnicy zlotu mają obowiązek stosować się do jego poleceń, lub też poleceń osób wyznaczonych przez niego. Organizator ma decydujący głos w podejmowanych decyzjach. Organizator ma prawo zarządać od nieletnich uczestników zlotu danych ich rodziców/opiekunów, a w szczególności kontaktowego numeru telefonu. Organizator ma prawo w uzasadnionych przypadkach wyrzucić uczestnika ze spotkania. Organizator ma prawo zakończyć spotkanie w dowolnym momencie jego trwania.
I to chyba wszystko