Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

Zlocik ?

Prowadzone przez fanów akcje, propozycje zlotów...

Moderator:Bodzio

LoRdI
Keep The Faith

Post autor: LoRdI » wt cze 21, 2005 9:13 pm

mnie nie bedzie wiec nie musicie czekac :wink:
jak bedziece nadal w RC ok 14 to sie pojawie

elek84
It's My Life

Post autor: elek84 » śr cze 22, 2005 7:39 am

z rozpoznaniem tego wesołego towarzystwa na bank nie będziesz miała na problemów, Bożenko. na gg wytłumacze Ci wktórym miejscu się spotkamy, a jak nie to postaram się odebrać Cię z innego miejsca.
poza tym po raz kolejny wnosze o przesunięcie godziny na ok 12 lub 13, bo uwierzcie nie będę w stanie przyjechać wcześniej, mała imprezka się szykuje w związku z wtorkowym koncertem... :wink:
no a miejsca na pewno nie zabraknie w City Rock

żadnych kataklizmów też prosze nie planować i zjawić się w komplecie :wink:

99-in-the-shade
It's My Life
Kontakt:

Post autor: 99-in-the-shade » pn cze 27, 2005 7:03 pm

elek84 pisze:żadnych kataklizmów też prosze nie planować i zjawić się w komplecie :wink:
Ja wcale nie planuję żadnych kataklizmów :P mogę się co najwyżej zgubić w tych rozkopanych do imentu Katosach :P

(Tak btw - czemu tu nie ma mojego ulubionego emota? :( )

ROKITA
It's My Life

Post autor: ROKITA » pn cze 27, 2005 7:19 pm

czyli zlot pewny w sobote 2.lipca o 11.00 kolo sklepu muzycznego...
kto przez wroclaw jedzie? i wraca ? hah

sdms
I Believe

Post autor: sdms » wt cze 28, 2005 2:27 am

Napiszę to samo co na forum FoF:

Organizatorem zlotu jestem ja. Podaję numer kontaktowy - 880470865 (Łukasz :>)... Spotkanie jak ustalono rozpoczyna się 2 lipca o godzinie 11 na dworcu PKP w Katowicach. Spotykamy się w holu głównym dworca koło sklepu muzycznego przy schodach (tych środkowych) jak zaznaczono na planie:

Obrazek

Następnie udajemy się do City Rock Cafe (ul. Chorzowska 9). Jakby nas tam nie było to proszę dzwonić :>. Ja będę w Katowicach pewnie koło 9.30, więc jakby ktoś chciał mi potowarzyszyć w oczekiwaniu to zapraszam :P...

I kilka uwag formalnych:

Organizator nie bierze odpowiedzialności prawnej ani jakiejkolwiek innej za uczestników zlotu. Organizator ma prawo wylegitymować uczestników zlotu. Ma także prawo wezwać służby porządku publicznego, jeśli któryś z uczestników będzie zakłócał przebieg spotkania, lub też stawrzał bezpośrednie lub pośrednie zagrożenie dla uczestników zlotu i/lub ich mienia lub też osób postronnych. Organizator jest kierownikiem grupy, a uczestnicy zlotu mają obowiązek stosować się do jego poleceń, lub też poleceń osób wyznaczonych przez niego. Organizator ma decydujący głos w podejmowanych decyzjach. Organizator ma prawo zarządać od nieletnich uczestników zlotu danych ich rodziców/opiekunów, a w szczególności kontaktowego numeru telefonu. Organizator ma prawo w uzasadnionych przypadkach wyrzucić uczestnika ze spotkania. Organizator ma prawo zakończyć spotkanie w dowolnym momencie jego trwania.

I to chyba wszystko :)

elek84
It's My Life

Post autor: elek84 » wt cze 28, 2005 7:37 am

Pojawił się ni stąd ni owąd i będzie tu wprowadzał jakieś regulaminy.
A co jeśli gupa postanowi się zbuntować 8)

no a co do godziny spotkania to czuję się mocna zlekceważona zupełną obojętnością i brakiem odzewu, ale niech wam będzie.

dozobaczenia w sobote

malyrz
It's My Life

Post autor: malyrz » wt cze 28, 2005 9:18 am

te sms....pistolet i pałke też będziesz miał? :?
Chłopie , wyluzuj.....

99-in-the-shade
It's My Life
Kontakt:

Post autor: 99-in-the-shade » wt cze 28, 2005 11:35 am

Yyyyyy... toś mnie teraz powalił, Łukasz :P Chyba wiadomo, że nie będziemy siać postrachu w całych Katowicach :P

Tak czy siak do zobaczenia w sobotę :D

Gość

Post autor: Gość » wt cze 28, 2005 1:39 pm

:x te przykazania mogłeś sobie darować . Malyrz i sambora potwierdza swoją obecnośc na zlocie , to do soboty.

Adrian1
I Believe
Kontakt:

Post autor: Adrian1 » wt cze 28, 2005 2:46 pm

Dobra tylko sie nie klucic
Malyrz i sambora potwierdza swoją obecnośc na zlocie , to do soboty
No to spoko, bo dla malyrza cos mam :)
A Sambora -> Masz moze ta kasete co miales ja poszukac ? Jak masz to przywiez.
Pojawił się ni stąd ni owąd i będzie tu wprowadzał jakieś regulaminy
Wy to sie chyba znacie ... A tu taka wrogosc . Hmm....

Ale troche musze przyznac Sdms ze przesadziles. Przeciez nie bedziesz od kogos bral numeru telefonu, a gdzie pojdziemy powinnismy wszyscy ustalic.

Tylko 1 jest niezbyt dobre... otoz tego dnia jest w TVN Live 8

Gość

Post autor: Gość » wt cze 28, 2005 3:14 pm

No , Adi nic nie mówię ... 8) ale ciekawy to już jestem :jupi:

A co do "regulaminu".... te wypowiedzi nie są oznaką wrogości chociaż faktycznie mnie ciśnienie troszkę podskoczyło gdy to przeczytałem.....
Cały ten tekst był poprostu nie na miejscu....bo jak sam napisałeś - "Wy to się chyba znacie". Szanujmy się nawzajem.

malyrz
It's My Life

Post autor: malyrz » wt cze 28, 2005 3:16 pm

kurcze znowu ta skleroza......ten powyżej to ja :roll:

elek84
It's My Life

Post autor: elek84 » wt cze 28, 2005 4:48 pm

Pewno, że się znamy i o dziwo nawet bardzo lubimy.
A cały regulamin traktujemy oczywiście z przymróżeniem oka :wink:

sdms
I Believe

Post autor: sdms » wt cze 28, 2005 7:09 pm

Nie boję się o tych, których znam, ale o tych których nie znam. Po prostu ten regulamin jest małym zabezpieczeniem dla mnie samego, bo formalnie podając się za organizatora, to gdyby coś się stało odpowiedzialny za to byłbym ja, a w ten sposób zostawiam sobie formalną furtkę. Jest to więc raczej formalność a nie jakiś konkretny regulamin i możecie to traktować z przymróżeniem oka dopóki faktycznie coś się nie zacznie dziać.
no a co do godziny spotkania to czuję się mocna zlekceważona zupełną obojętnością i brakiem odzewu, ale niech wam będzie.
Przykro mi, ale dla jednej osoby nie można wszystkiego przestawiać. Dobrze wiesz gdzie będziemy, więc jakbyś się spóźniła możesz do nas dołączyć, a jakby nas nie było to możesz dzwonić... W ostateczności jakby się ktoś spóźnił i nie umiał trafić do CRC to mogę wyjść na dworzec... telefon podałem więc możecie dzwonić :P

LoRdI
Keep The Faith

Post autor: LoRdI » wt cze 28, 2005 11:11 pm

ja potwierdzam ze bede pozniej ok13-14 wiec jak planujecie jakies wyjscie w miasto czy zmiane lokalu to mowic teraz zebynm na darmo nie przyjezdzał

Zablokowany