Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

Najseksowniejsi rockmani na swiecie

Frontman zespołu...

Moderator:daroo

Zablokowany
CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » śr maja 04, 2005 8:02 pm

O tyle, że zaczął uczęszczać na solarkę, pakować i ma na tyle przyzwoitości, by używać fluidu ^-^ Eyeliner jest widoczny z odległości pół metra, z której plakat oglądałam, nie ma bata.

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » śr maja 04, 2005 8:27 pm

eee przesadzasz... :P
a mysle ze nie musi korzystac z solarium.. w kaliforni słonca jest pełno.. i nie pakuje by pakowac tylko dzieki 'martial arts' hehe udało mu sie uporac z narkotykami i piciem.. poza tym dzieki temu ze rzucił nałogi schudł, nie jest opuchnięty, moze mówić i swobodnie sie ruszac a to juz jest wielka zmiana i to tylko na dobre!!!!

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr maja 04, 2005 9:40 pm

ja plakatu widziałam niestety jedynie nędzną miniaturkę w internecie, bo u mnie w Krakowie dorwać go oczywiście nie sposób... :evil:
Ale na innych zdjęciach które widziałam nie zauwazyłam eyelineru, a fakt że Duff wygląda sto razy lepiej niż za czasów Gunsów jest niepodważalny jak dla mnie - nie ma już tej opuchniętej pijackiej mordy, której tak nie cierpiałam, został li i jedynie szczupły opalony pyszczek, a ta fryzurka - no poezja, dawno nie widziałam cudniejszej męskiej fryzurki :twisted: Aż się zastanawiam czy ta mordka jest efektem operacji czy ziścił się sen - jeżeli to jednak zasługa chirurgów plastycznych, to złośliwość losu jest wielka, że Axl wygląda przez nich jak kawałek naciągniętego lateksu :shock:...A taki ładny był chłopak...

proszę o zdjęcia Duffa z eyelinerem, chętnie obejrzę :twisted:

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » śr maja 04, 2005 9:45 pm

zaraz Ci pokarze zdjecie z eyelinerem :lol:
Obrazek

ok wybrałam najgorsze z mozliwych ale co tam :P hehe
a no i włąsnie zniknoł opuchnięty zapijaczony pysk..! i na pewno nie jest to zasługa chirurgów.. na 100%!
a co do fryzurki to Slash ma lepszą :P :twisted:

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr maja 04, 2005 10:26 pm

o Eru, no to właśnie tym zdjęciem nakarmiłaś Stonkę i CRUSHynkę tak, że będą się cieszyły jeszcze za rok o tej porze :P

a poza tym taki makijaż jak on tu ma to jest taki jak mój szkolny, tzn. że prawie się nie liczy jako makijaż :P

malyrz
It's My Life

Post autor: malyrz » czw maja 05, 2005 1:00 am

Witam, bardzo serdecznie po dłuższej przerwie.
Tak sobie wszedłem na forum o godz.00.50 i .........jak nie krzyknąłem.
O,zgrozo! Spokojna nocka z głowy......Cóż to za potworek na tym zdjęciu powyżej ? Pamela Anderson w czapce i po nie udanych przeszczepach pewnych elementów na twarzy?!
Brrr......

elek84
It's My Life

Post autor: elek84 » czw maja 05, 2005 7:23 am

Faktycznie przestraszyć się mozna
i to w takim bliskim ujęciu...

aha..prosimy ni eobrażać Pameli

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » czw maja 05, 2005 10:15 am

Wiecie co,jeśli nawet osoba całkowicie postronna w kwestii sporu mówi o kimś jak o obrzydliwym okazie fauny,to musi w tym coś być.Swoją drogą,mada faka-czy Was Bóg opuścił,kiedyście to tu wklejały?Dobrze,że jeszcze nic nie jadłam,bo niechybnie po oględzinach zdjęcia wszystko by mi się cofnęło 0_0.
Masz,Olcat,niekaktualne informacje-tak faktycznie wyglądał,ale jako iż te chybione implanty zostały przezeń z policzków usunięte,wygląda znacznie lepiej.Natomiast jeśli obecna aparycja Duffa jest wynikiem manipulacji chirurgicznych,to najwyższy czas zaciągnąć wykonawcę tej chałtury do sądu :D .
Jeśli Duff ma śliczną mordkę,to kaczka piżmowa jest ssakiem na wyginięciu :shock: .Aa,ma świetną czapkę...zwykłam nosić skarpetki o tym formacie *-*.

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » czw maja 05, 2005 1:20 pm

prawda ze łądne zdjecie???? :P :hahaha:
malyrz bardzo przepraszam ze z mojej winy zostałeś przestraszony..
a wybrałam akurat to zdjecie bo na nim widac makijarz i o nim tylko pamietałam bo sami przyznacie ze w pamiec zapada :P
:hahaha:

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » czw maja 05, 2005 1:59 pm

oj zapada, zapada...wciąż boję się zasnąć... :cojest: :cojest: :cojest:

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » czw maja 05, 2005 2:03 pm

nawet Ty Olcat???? :shock:
ojej.. co ja najlepszego narobiłam???? :shock:

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » czw maja 05, 2005 2:40 pm

A później jest wielkie zdziwienie w narodzie,że tak wzrasta ilość wylewów :P .

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » czw maja 05, 2005 2:43 pm

ej dobra dobra.. nie rozpedzajcie się tak!!!! nie wszystko na mnie!!!!

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » czw maja 05, 2005 4:09 pm

Zdjęcie wybrałaś czarująco ohydne, ale to nie zmieni mojego zdania że Duff z całą pewnością jest okazem bardzo atrakcyjnym :twisted:

A większą palpitację niż to foto wywołała u mnie wiadomość o odwołaniu koncertu tegoż pana wraz z jego ekipą w Polsce... :x

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » czw maja 05, 2005 4:26 pm

no własnie!!!
nie przyjadą :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
dlaczego????!!!!!

Zablokowany