Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Najseksowniejsi rockmani na swiecie
Moderator:daroo
eee przesadzasz... 
a mysle ze nie musi korzystac z solarium.. w kaliforni słonca jest pełno.. i nie pakuje by pakowac tylko dzieki 'martial arts' hehe udało mu sie uporac z narkotykami i piciem.. poza tym dzieki temu ze rzucił nałogi schudł, nie jest opuchnięty, moze mówić i swobodnie sie ruszac a to juz jest wielka zmiana i to tylko na dobre!!!!

a mysle ze nie musi korzystac z solarium.. w kaliforni słonca jest pełno.. i nie pakuje by pakowac tylko dzieki 'martial arts' hehe udało mu sie uporac z narkotykami i piciem.. poza tym dzieki temu ze rzucił nałogi schudł, nie jest opuchnięty, moze mówić i swobodnie sie ruszac a to juz jest wielka zmiana i to tylko na dobre!!!!
ja plakatu widziałam niestety jedynie nędzną miniaturkę w internecie, bo u mnie w Krakowie dorwać go oczywiście nie sposób...
Ale na innych zdjęciach które widziałam nie zauwazyłam eyelineru, a fakt że Duff wygląda sto razy lepiej niż za czasów Gunsów jest niepodważalny jak dla mnie - nie ma już tej opuchniętej pijackiej mordy, której tak nie cierpiałam, został li i jedynie szczupły opalony pyszczek, a ta fryzurka - no poezja, dawno nie widziałam cudniejszej męskiej fryzurki
Aż się zastanawiam czy ta mordka jest efektem operacji czy ziścił się sen - jeżeli to jednak zasługa chirurgów plastycznych, to złośliwość losu jest wielka, że Axl wygląda przez nich jak kawałek naciągniętego lateksu
...A taki ładny był chłopak...
proszę o zdjęcia Duffa z eyelinerem, chętnie obejrzę

Ale na innych zdjęciach które widziałam nie zauwazyłam eyelineru, a fakt że Duff wygląda sto razy lepiej niż za czasów Gunsów jest niepodważalny jak dla mnie - nie ma już tej opuchniętej pijackiej mordy, której tak nie cierpiałam, został li i jedynie szczupły opalony pyszczek, a ta fryzurka - no poezja, dawno nie widziałam cudniejszej męskiej fryzurki

proszę o zdjęcia Duffa z eyelinerem, chętnie obejrzę

-
- Wild In The Streets
Wiecie co,jeśli nawet osoba całkowicie postronna w kwestii sporu mówi o kimś jak o obrzydliwym okazie fauny,to musi w tym coś być.Swoją drogą,mada faka-czy Was Bóg opuścił,kiedyście to tu wklejały?Dobrze,że jeszcze nic nie jadłam,bo niechybnie po oględzinach zdjęcia wszystko by mi się cofnęło 0_0.
Masz,Olcat,niekaktualne informacje-tak faktycznie wyglądał,ale jako iż te chybione implanty zostały przezeń z policzków usunięte,wygląda znacznie lepiej.Natomiast jeśli obecna aparycja Duffa jest wynikiem manipulacji chirurgicznych,to najwyższy czas zaciągnąć wykonawcę tej chałtury do sądu
.
Jeśli Duff ma śliczną mordkę,to kaczka piżmowa jest ssakiem na wyginięciu
.Aa,ma świetną czapkę...zwykłam nosić skarpetki o tym formacie *-*.
Masz,Olcat,niekaktualne informacje-tak faktycznie wyglądał,ale jako iż te chybione implanty zostały przezeń z policzków usunięte,wygląda znacznie lepiej.Natomiast jeśli obecna aparycja Duffa jest wynikiem manipulacji chirurgicznych,to najwyższy czas zaciągnąć wykonawcę tej chałtury do sądu

Jeśli Duff ma śliczną mordkę,to kaczka piżmowa jest ssakiem na wyginięciu