Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Najseksowniejsi rockmani na swiecie
Moderator:daroo
chyba? hehe.. nieźle ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
wiecie co? nigdy, przenigdy w zyciu nie spodziewałam się tu zastać zdjecia Duffa (ze Slashem oczywiscie
) no i jeszcze bardziej nie spodziewałam sie zastac tu takiej jego fanki
no ale all welcome
co do tematu hmm.. z przykroscią musze przyznać ze chyba dorosłam i pozdejmowałąm ze ścian prawie wszytkie zdjecia Jona jakie miałam.. smutne ale prawdziwe.. ten pan nie jest już tym naj naj najsexowniejszym.. o nie.. przystojny i owszem - tego mu odmówić nie mozna ale nie najlepszy..
najlepszy u mnie jest jeden (niektórzy już o tym wiedza..) - Slash - on i zaden inny
moze nie jest jakiś specjalnie przystojny, ma wielkie usta (Boze.. jak ja kocham te jego usta), szeroki nos - jak to niektórzy mówia
(ale nie tak bardzo), krzywe zęby
- cóż nikt nie jest doskonały.. nie kazdemu musi sie podobac.. nie dbam o to.. wazne ze wiem co lubię i bede tego bronic
yes i'm a Slashaholic
a co do Stonki i wygladu Axla... ona naprawde go baaardzo broni
nawet włąsnej matce wciska ze jest piekny 
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
wiecie co? nigdy, przenigdy w zyciu nie spodziewałam się tu zastać zdjecia Duffa (ze Slashem oczywiscie

co do tematu hmm.. z przykroscią musze przyznać ze chyba dorosłam i pozdejmowałąm ze ścian prawie wszytkie zdjecia Jona jakie miałam.. smutne ale prawdziwe.. ten pan nie jest już tym naj naj najsexowniejszym.. o nie.. przystojny i owszem - tego mu odmówić nie mozna ale nie najlepszy..
najlepszy u mnie jest jeden (niektórzy już o tym wiedza..) - Slash - on i zaden inny

moze nie jest jakiś specjalnie przystojny, ma wielkie usta (Boze.. jak ja kocham te jego usta), szeroki nos - jak to niektórzy mówia

yes i'm a Slashaholic

a co do Stonki i wygladu Axla... ona naprawde go baaardzo broni

-
- Wild In The Streets
Nie bronię,tylko mam rację *-*.Zresztą-na dobrą sprawę,nie muszę jej tego WCISKAĆ
.
Ty,no właśnie,to w takim razie-co w nim takiego ładnego,w Slashu rzecz jasna,skoro wymieniłaś same cechy,wskazujące na coś zgoła odwrotnego
?A,łan mor fing: nie wiem,czy przerzucenie się z Jona na Slasha to faktycznie podniesienie poziomu,ale dobra-nie znam się :] .
Stonka&Crushynka

Ty,no właśnie,to w takim razie-co w nim takiego ładnego,w Slashu rzecz jasna,skoro wymieniłaś same cechy,wskazujące na coś zgoła odwrotnego

Stonka&Crushynka
o znowu połaczone siły?
po raz pierwszy chyba zostałam zjechana przez Was obie na raz![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
hmmm.. ja nigdy nie twierdziłam ze Slash jest jakiś super extra przystojny bo zdaje sobie sprawe z tego ze nie jest i nie kazdemu sie musi podobac.. (ale Ty Stonko i tak wiesz ze w głębi serca go kochasz
i to nie tylko jak Wuja
) ale dla mnie jest poprostu hmmm boski? i tyle.. to co jednym moze sie nie podobac dla innych moze byc wspaniałe
w sumie to czasami sama sie zastanawiam co on takiego w sobie ma
ale chyba jednak ma to 'cos'
a przez przerzucenie sie z Jona na Slasha jak to okresliłaś miałam na mysli ich muzyke niekoniecznie wyglad..
a i zapomniałam napisac ze Slash zajoł w tym rankingu Kerranga 24 miejsce
po raz pierwszy chyba zostałam zjechana przez Was obie na raz
hmmm.. ja nigdy nie twierdziłam ze Slash jest jakiś super extra przystojny bo zdaje sobie sprawe z tego ze nie jest i nie kazdemu sie musi podobac.. (ale Ty Stonko i tak wiesz ze w głębi serca go kochasz

a przez przerzucenie sie z Jona na Slasha jak to okresliłaś miałam na mysli ich muzyke niekoniecznie wyglad..
a i zapomniałam napisac ze Slash zajoł w tym rankingu Kerranga 24 miejsce

no brawoStonka pisze:24 miejsce w rankingu na co?Najbardziej przytulaste misie koala :] ? Ale w sumie,skoro w rankingu na tego jedynego i najseksowniejszego ów troglodyta z Green Dau ma pierwszą lokatę,to mając do wyboru jego oraz Wuja,nie ma bata-palmę zwycięstwa niech dzierży Slash.
Stonka&Crushynka

24 miejsce na hmm.. jak to było? najseksowniejszych w swiecie muzyki czy cos.. zobacz pierwszy post tam to powinno byc..
Sebastian Bach? eh... taki on delikatniutki jest.. no albo przynajmniej był bo orientuje sie chyba tylko w starych fotkach

Slash jest słodziutki, kochany i przytulasty
chociaż ja osobiście uważam że najatrakcyjniejsza jego część to kudły- kiedy podoba mi się facet z kręconymi włosami, musi być naprawdę cudowny
A Duffa będę bronić rękami, nogami i czym mi tam jeszcze przyjdzie do głowy, a jak nie pomoże, to kotem będę szczuła
Sebastian Bach wielkiego wrażenia na mnie nie wywarł, gdyż trochę kojarzy mi się z Justinem z The Darkness. Co prawda mój ojciec uważa, że uwielbiam mężczyzn których łatwo pomylić z kobietami (określenie to zastępując pewnym brzydkim na "p") , jednak jak widać są pewne granice.

A Duffa będę bronić rękami, nogami i czym mi tam jeszcze przyjdzie do głowy, a jak nie pomoże, to kotem będę szczuła

Sebastian Bach wielkiego wrażenia na mnie nie wywarł, gdyż trochę kojarzy mi się z Justinem z The Darkness. Co prawda mój ojciec uważa, że uwielbiam mężczyzn których łatwo pomylić z kobietami (określenie to zastępując pewnym brzydkim na "p") , jednak jak widać są pewne granice.
co ty sebastian b. nie ma nic wspolnego w wygladzie oprocz blad wlosow z tym z the darkness
Kod: Zaznacz cały