Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

Najseksowniejsi rockmani na swiecie

Frontman zespołu...

Moderator:daroo

iza
Keep The Faith

Post autor: iza » śr kwie 27, 2005 1:58 pm

aha... przepraszam, pamięc jak widać zawodzi...

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr kwie 27, 2005 3:22 pm

W rzeczy samej,nigdy nie rzucałam się z włócznią w obronie Dżona,ale zawsze miałam go za wyjątkowo dorodny okaz.Natomiast od sławetnego ataku Mateusza na Axla trzykrotnie zwiększam swoją objętośc,niczym wściekły kot,gdy ktoś na niego wsiada słownie w dowolnej formie :] .

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » śr kwie 27, 2005 6:19 pm

Łącznie z rzucaniem we własną siostrę poduszką ^-^ To tak na marginesie.

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr kwie 27, 2005 6:27 pm

Przepraszam, jaki atak? Czyżby ktoś ośmielił się napastować Axla? Ta zniewaga krwi wymaga :twisted:

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr kwie 27, 2005 7:39 pm

Nie wywlekaj spraw naszej patologii rodzinnej na wierzch :D .
Ośmielił,i to dość brzydko,ale to już stara sprawa i uraza została powzięta,a wzajemne żale wybaczone...chyba...

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » sob kwie 30, 2005 4:07 pm

chyba? hehe.. nieźle ;]
wiecie co? nigdy, przenigdy w zyciu nie spodziewałam się tu zastać zdjecia Duffa (ze Slashem oczywiscie :twisted: ) no i jeszcze bardziej nie spodziewałam sie zastac tu takiej jego fanki :shock: no ale all welcome :twisted:
co do tematu hmm.. z przykroscią musze przyznać ze chyba dorosłam i pozdejmowałąm ze ścian prawie wszytkie zdjecia Jona jakie miałam.. smutne ale prawdziwe.. ten pan nie jest już tym naj naj najsexowniejszym.. o nie.. przystojny i owszem - tego mu odmówić nie mozna ale nie najlepszy..
najlepszy u mnie jest jeden (niektórzy już o tym wiedza..) - Slash - on i zaden inny :twisted:
moze nie jest jakiś specjalnie przystojny, ma wielkie usta (Boze.. jak ja kocham te jego usta), szeroki nos - jak to niektórzy mówia ;] (ale nie tak bardzo), krzywe zęby :roll: - cóż nikt nie jest doskonały.. nie kazdemu musi sie podobac.. nie dbam o to.. wazne ze wiem co lubię i bede tego bronic :twisted:
yes i'm a Slashaholic :twisted:

a co do Stonki i wygladu Axla... ona naprawde go baaardzo broni :? nawet włąsnej matce wciska ze jest piekny :P

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » sob kwie 30, 2005 9:36 pm

Nie bronię,tylko mam rację *-*.Zresztą-na dobrą sprawę,nie muszę jej tego WCISKAĆ :P .
Ty,no właśnie,to w takim razie-co w nim takiego ładnego,w Slashu rzecz jasna,skoro wymieniłaś same cechy,wskazujące na coś zgoła odwrotnego :D ?A,łan mor fing: nie wiem,czy przerzucenie się z Jona na Slasha to faktycznie podniesienie poziomu,ale dobra-nie znam się :] .
Stonka&Crushynka

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » ndz maja 01, 2005 12:55 pm

o znowu połaczone siły?
po raz pierwszy chyba zostałam zjechana przez Was obie na raz ;]
hmmm.. ja nigdy nie twierdziłam ze Slash jest jakiś super extra przystojny bo zdaje sobie sprawe z tego ze nie jest i nie kazdemu sie musi podobac.. (ale Ty Stonko i tak wiesz ze w głębi serca go kochasz :P i to nie tylko jak Wuja :twisted: ) ale dla mnie jest poprostu hmmm boski? i tyle.. to co jednym moze sie nie podobac dla innych moze byc wspaniałe ;] w sumie to czasami sama sie zastanawiam co on takiego w sobie ma :roll: ale chyba jednak ma to 'cos' :twisted:
a przez przerzucenie sie z Jona na Slasha jak to okresliłaś miałam na mysli ich muzyke niekoniecznie wyglad..

a i zapomniałam napisac ze Slash zajoł w tym rankingu Kerranga 24 miejsce 8)

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » ndz maja 01, 2005 5:20 pm

24 miejsce w rankingu na co?Najbardziej przytulaste misie koala :] ? Ale w sumie,skoro w rankingu na tego jedynego i najseksowniejszego ów troglodyta z Green Dau ma pierwszą lokatę,to mając do wyboru jego oraz Wuja,nie ma bata-palmę zwycięstwa niech dzierży Slash :D .
Stonka&Crushynka

ROKITA
It's My Life

Post autor: ROKITA » ndz maja 01, 2005 6:41 pm

a mi ostatnio sie strasznie podoba Sebastia Bach .na kilku fotkach wygląda wspaniale. napewno kojazycie faceta kiedys spiwewał w Skid row.
polecam..... :oops:

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » ndz maja 01, 2005 6:56 pm

Stonka pisze:24 miejsce w rankingu na co?Najbardziej przytulaste misie koala :] ? Ale w sumie,skoro w rankingu na tego jedynego i najseksowniejszego ów troglodyta z Green Dau ma pierwszą lokatę,to mając do wyboru jego oraz Wuja,nie ma bata-palmę zwycięstwa niech dzierży Slash :D .
Stonka&Crushynka
no brawo :D :D :D
24 miejsce na hmm.. jak to było? najseksowniejszych w swiecie muzyki czy cos.. zobacz pierwszy post tam to powinno byc..

Sebastian Bach? eh... taki on delikatniutki jest.. no albo przynajmniej był bo orientuje sie chyba tylko w starych fotkach :roll:

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » wt maja 03, 2005 7:02 pm

Upieram się,że bardziej pasuje na koalę :D .

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » wt maja 03, 2005 8:21 pm

no tak..
mogłam sie tego spodziewać :P
już oddzielnie? :|

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr maja 04, 2005 1:03 pm

Slash jest słodziutki, kochany i przytulasty :twisted: chociaż ja osobiście uważam że najatrakcyjniejsza jego część to kudły- kiedy podoba mi się facet z kręconymi włosami, musi być naprawdę cudowny :wink:
A Duffa będę bronić rękami, nogami i czym mi tam jeszcze przyjdzie do głowy, a jak nie pomoże, to kotem będę szczuła :twisted:
Sebastian Bach wielkiego wrażenia na mnie nie wywarł, gdyż trochę kojarzy mi się z Justinem z The Darkness. Co prawda mój ojciec uważa, że uwielbiam mężczyzn których łatwo pomylić z kobietami (określenie to zastępując pewnym brzydkim na "p") , jednak jak widać są pewne granice.

ROKITA
It's My Life

Post autor: ROKITA » śr maja 04, 2005 1:20 pm

co ty sebastian b. nie ma nic wspolnego w wygladzie oprocz blad wlosow z tym z the darkness

Zablokowany