Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.
Papa Dance: milion fanek nie mogło się mylić
Moderator:Marcjanna
Przed chwilą znalazłam baaardzo ciekawą informację na wp....
http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=1583 ... 144864.603
ciekawe, co o tym sądzicie.....
bardzo oryginalne, nieprawdaż??
http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=1583 ... 144864.603
ciekawe, co o tym sądzicie.....
bardzo oryginalne, nieprawdaż??
-
- It's My Life

wlasnie napisalem do glownego menago zespolu taki oto list :
"To co ostatnio zrobiliscie przechodzi ludzkie pojecie ! Nowy album zatytuowaliscie : "1000000 fanek nie mogło się mylić".Przeciez to jest żałosna kopia Box-setu Bon Jovi wydanego z okazji 20-sto lecia zespolu!Czy naprawde Papa dence sa tak beznadziejni,ze nie potrafia wymyslec wlasnej nazwy ?Nie macie swoich pomysłow?To jest żenada! Gdziekolwiek tylko bede postaram sie was jechac i zniechecac ludzi do sluchania waszej disco polowej muzyki!Dla mnie jestescie przekresleni,stracilem do was szacunek i jednymi slowie SRAM NA TAKIE BEZNADZIEJNE ZESPOLY ! WALCIE SIE ! Przekaz to swoim chlopcom gdy bedziecie sie jechac w dupsko !"
"To co ostatnio zrobiliscie przechodzi ludzkie pojecie ! Nowy album zatytuowaliscie : "1000000 fanek nie mogło się mylić".Przeciez to jest żałosna kopia Box-setu Bon Jovi wydanego z okazji 20-sto lecia zespolu!Czy naprawde Papa dence sa tak beznadziejni,ze nie potrafia wymyslec wlasnej nazwy ?Nie macie swoich pomysłow?To jest żenada! Gdziekolwiek tylko bede postaram sie was jechac i zniechecac ludzi do sluchania waszej disco polowej muzyki!Dla mnie jestescie przekresleni,stracilem do was szacunek i jednymi slowie SRAM NA TAKIE BEZNADZIEJNE ZESPOLY ! WALCIE SIE ! Przekaz to swoim chlopcom gdy bedziecie sie jechac w dupsko !"
-
- Little Bit Of Soul
papa dance-milion fanek nie mogło się mylić
Zgadzam się w prawie 100 % oprócz tego że ktoś mógłby pomylić te dwa zespoły. I nie zniszczą reputacji Bon Jovi ale swoją.sambora33 pisze:no właśnie wczoraj też o tym czytałem .No jestem ciekaw co teraz ludzie napiszecie , bo na temat bon jovi pisano że zerżneli to od króle Elwisa. Ale oni by najmniej coś chcieli przez to przekazać , lub oddać hołd . A na temat jakiś tam Papa dance , uważam że poszli normalnie na łatwizne
!!!! totalny chłam , zniszczą dobrą reputację Bon Jovi . Żeby ktoś nie mylił potem tych dwóch zespołów , z powodu tej podobnej
!! nazwy .........jego mać!
-
- Wild In The Streets
Re: papa dance-milion fanek nie mogło się mylić
Bon Jovi z Papa Dance pomylić naprawdę bardzo trudno,chyba jakiś wyjątkowy muzyczny laik,mieszkający przez ostatnie 20 lat w ziemiance,mógłby ich faktycznie wziąść za tych profanatorów.Tym niemniiej,nasuwa mi się stare a adekwatne:Dooobryyy Jeeezuu,aaa naasz paaanie....
-
- Wild In The Streets
- Kontakt:
Choć i ja nie jestem, naturalnie, wniebowzięta pomysłem tej nazwy i generalnym wykorzystywaniu popularności BJ dla sprzedania jakiegoś podrzędnego badziewia, to przyznać muszę, że ten mail bynajmniej dobrze o miłośnikach BJ nie świadczy...Dandi pisze:wlasnie napisalem do glownego menago zespolu taki oto list :
geez- ja słuchałem Papa Dance jak miałem... yyyyyy... 10-11 lat??
( to były czasy- a co!
)
Może jeszcze "zoom" na okładkę??
http://www.merlin.com.pl/images_big/28/5046780942.jpg

Może jeszcze "zoom" na okładkę??
http://www.merlin.com.pl/images_big/28/5046780942.jpg
wiecie co ja terz libie papa dence ale to jest juz przesada ale czad ale przecierz nie mozna takiego czegos wydac jak oni robia ten sam tytul okladka do bon jovi sie czepiano jak wydawali new jersey bo tak samo wydal terz bardzo znany pan z tamtych regijonow napewno wiecie kto b.s .
ale papa d. to przesadzili uwielbienie uwielbieniem ale troszke taktu.
ale papa d. to przesadzili uwielbienie uwielbieniem ale troszke taktu.
Wiesz...Mam w głębokim poważaniu to, że zrobiłeś z siebie "coś gówno podobnego" w oczach tych ludzi, którzy niewątpliwie znają się na muzyce lepiej niż Ty czy ja, ale wkurza mnie to iż w swoim "liście" wystąpiłeś teoretycznie jako fan Bon Jovi, więc reprezentowałeś NAS wszystkich w jakiś tam sposób... Czytając Twój list wiem już dlaczego rzadko wchodzę na to forumwlasnie napisalem do glownego menago zespolu taki oto list :

Co do okładki to jest tak samo żenująca jak okładka BJ i tak samo wtórna. Bon Jovi nie byli oryginalni i Papa też nie są... Szkoda tylko że ten polski zespół naśladuje swoich amerykańskich kolegów w najgorszych cechach :/