Jesteś na forum archiwalnym. Jeżeli szukasz aktualnego forum wejdź tutaj.

Różne

Wszystkie tematy związane z zespołem

Moderator:Marcjanna

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » czw kwie 21, 2005 9:36 pm

Hipisi? ojej, hipisi są kochani :) i wielka szkoda że prawdziwi hipisi są już taką rzadkością, z nimi świat byłby lepszy...

znowu offtopuje :twisted:

ROKITA
It's My Life

Post autor: ROKITA » śr kwie 27, 2005 10:46 pm

a ja powiem tak w liceum moje grono to skejci i klubowicze nikt nie słucham nawet klasycznego rocka. i bylam orginalem chodzilamn ubrana jak metal dlugie czarne suknie i jeszcze bardzo dlugie wlosy glqny i obroze i na poczatku kocono nmnie jak trza ale jak oberwali pieszczochami bto dali spokoj. ns tudiach co teraz chodze to mam samych facetow (informa)i sa to hip hopowcy .klubowicze i 4 rocko podobnych .chłpcy słuchaja niby rocka ale jacys tacy drętwi jeden jest super ale bardzo skromny. teraz ubieram sie roznie jak hardrokowa albo jak normalna dziolcha . i jakos teraz olewam jak ludzie o mnie mówia . jestem soba i tyle. i tak trzymac nie wstydzic sie tego co sie lubi.

B0UNCE
Save A Prayer
Kontakt:

Post autor: B0UNCE » pt kwie 29, 2005 5:20 pm

W moim gimnazjum 'mniej więcej' 99% :roll: uczniów to różnej maści skejci, dresy, fani popu itp itd. Metali, nawet nie tych bardzo stricte jest... hmmmm.... kilku ( ?? ). No, żebym się nie pomylił :? Ponadto właśnie te wspomniane 99% uważa, że rock (szeroko pojęty, rzecz jasna) to METAL. I tylko METAL... A BJ i 'tego pokroju' zespoły, jak to metale z mojej szkoły mówią, to zupełne ścierwo i [tutaj zazwyczaj wyrazy uznawane za BARDZO wulgarne].

Warto wspomnieć, że na codzień chodzę do squla w granatowej bluzie polarowej z naszywką z logo Bounce... Efekty - powinniście się domyślać :mad:

ROKITA
It's My Life

Post autor: ROKITA » pt kwie 29, 2005 6:20 pm

W MOIM ŻYCIU BYL MOMENT GDY SIE NIE PRZYZNAWALAM DO MUZY BON JOVI WCALE NIE WSPOMINALAM O TYM BO JAKOS WIEDZIALAM ZE NIE BEDZIE TO MILO PRZYJETE. ALE ZMĄDRZALAM I MI WISI CO TAM POWIEDZA

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr maja 04, 2005 12:54 pm

ja możliwości nie przyznawania się do słuchanej muzyki nie mam z powodu naszywek na torbie i napisów w różnych dziwnych miejsach, nie mam zresztą też takiej potrzeby. Zwłaszcza że kiedy ostatnio nie zdzierżyłam i zapytałam kolejnego "znawcę" o to, ile płyt Bon Jovi słyszał, odparł, że ostatnią. Domyślnie podsuęłam, że może to była ta z "It's my life", i - niespodzianka - miałam rację. Nie chciałam już ubogiego człowieka dobijać i uświadamiać go o istnieniu "Bounce" i "TLFR", więc pocieszyłam go że gdybym słyszała jedynie "Crush" miałabym zbliżone zdanie po czym pozwoliłam się dziwnej istocie spod sztandaru System of a Down i Linkin Park oddalić.

B0UNCE
Save A Prayer
Kontakt:

Post autor: B0UNCE » śr maja 04, 2005 1:03 pm

szczerze mówiąc (i dosadnie) mnie to co mówią o BJ po prostu WISI :roll: Przyzwyczaiłem się do komentarzy 'kolegów'-skatów itp istot

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr maja 04, 2005 2:54 pm

Cóż,mnie jeszcze nikt nie miał ochoty podsumować pod tym kątem.Może dlatego,że przewidują moje reakcje,które bywają nieparlamentrane,kiedy jakieś durne uwagi są wygłoszone w nieodpowiednim momencie.Ale komentarze jako takie generalnie wiszą mi oraz powiewają jak pederastka przy szlufce.

Adrian1
I Believe
Kontakt:

Post autor: Adrian1 » wt maja 17, 2005 1:03 pm

Westlife wyprzedzili Bon Jovi

Westlife
Na najnowszej płycie irlandzkiej grupy Westlife, zatytułowanej "Coast To Coast", znajdzie się utwór, który wcześniej na swym najnowszym albumie zamierzał umieścić zespół Bon Jovi. Nagranie "What Makes A Man" jest - według Kiana Egana, członka boysbandu - prawdziwą rockową balladą. Jedynym zmartwieniem zespołu jest tak naprawdę brak oryginalności.

"Ten numer ma wspaniałe, rockowe brzmienie gitar. Ogromnie mi się podoba. Bon Jovi też chcieli tę piosenkę na swoją płytę, taka jest dobra" - powiedział Egan.

---
Możecie mi powiedzieć o co chodzi ???

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » wt maja 17, 2005 1:57 pm

0_0.Jeśli można będzie w jakś sposób spieprzyć ten utwór,to Westlife z pewnością to zrobią.

Mateusz Staniszewski
Wild In The Streets

Post autor: Mateusz Staniszewski » wt maja 17, 2005 5:23 pm

Po pierwsze, to oni już to spieprzyli. Płyta Coast to coast została wydana w 2000 roku, więc nie chodzi tutaj o najnowszy album BJ, który miejmy nadzieję, iż niedługo się ukażę, ale o Crusha ;) Tak więc zostali rzeczywiście wyprzedzeni i "nie zdazyli" :lol: nagrac tego, co rzekomo mięli zamiar uczynić :wink:

CRUSHynka
Wild In The Streets
Kontakt:

Post autor: CRUSHynka » wt maja 17, 2005 7:45 pm

W takim razie, czyja to piosenka ??

Mateusz Staniszewski
Wild In The Streets

Post autor: Mateusz Staniszewski » wt maja 17, 2005 10:25 pm

No w tym właśnie problem, że nie wiadomo. Bo BJ nie są chyba takimi że się tak wyraze ciotami azeby po pierwsze udostepnic komus cos co sami stworzyli a po drugie kiedy juz by do tego ewentualnie doszlo puscili takie wykorzystanie plazem... Moze to byl po prostu jakis cover ? Ale wątpie - nie moglem znalezc w internecie jakichkolwiek wczesniejszych wersji oprocz wykonywanej przez pajacow z tego boybandu.

Stonka
Wild In The Streets

Post autor: Stonka » śr maja 18, 2005 2:42 pm

W takich kwestiach nie ma się nic do gadania,ponieważ konkurencja po prostu idzie do wytwórni z napchanymi kieszeniami i kupuje prawa do wszelakich przeróbek.Tak zrobiły to cztery pindzie z All Saints,profanując przemocne "Under The Bridge" Red Hotów.Antek się wkurzał niewąsko,mówił,że "to tak,jakby mu uprowadzono i zgwałcono jedną z córek",w czym miał rację,ale nic zrobić nie mógł.Prócz najęcia snajpera i odstrzelenia artystek...

Olcat
Keep The Faith

Post autor: Olcat » śr maja 18, 2005 3:28 pm

...co by wszystkim na dobre wyszło :shock:
A co z prawami autorskimi?!?!
Świat nie może być aż tak okrutny, bo inaczej pewnego dnia obudzi nas "Always" w wykonaniu O-Zone...Może jeszcze na rumuński przetłumaczone... :shock: :shock:

kaasica
Wild In The Streets

Post autor: kaasica » śr maja 18, 2005 3:53 pm

:shock: :shock: :shock:
oj... Olcat! nawet tak nie żartuj!!!! :shocked!:

Zablokowany