Cross Road vs. Vault

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Cross Road vs. Vault

Post autor: Smolek »

Którą uważacie za lepszą kompilację największych przebojów Bon Jovi: Cross Road z 1994 roku czy Vault: Def Leppard Greatest Hits z 1995 roku. Dla mnie to są bardzo dobre kompilacje. Jeśli chodzi o BJ można było wziąć Born To Be My Baby i Livin In Sin, ale jak wiemy było dużo dobrych piosenek, więc którejś musiało zabraknąć. Jeśli chodzi o Def Leppad, to uważam, że wszystkie piosenki były dobrze dobrane. Na tych kompilacji wydali po jednej świetnej balladzie, Bon Jovi - Always, Def Leppard - When Love & Hate Collide. Jednak wolę Always, ale ta druga piosenka też jest świetna.

Zapraszam do dyskusji :))
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Oba zestawienia są świetne, ale chyba jednak Def Leppard lepiej dobrali tytuły, nigdy nie miałem zastrzeżeń do zestawienia Lepsów, przy BJ troszkę bym zmienił :)). Jakby tego nie oceniać, oba genialnie podsumowują pewne etapy w działalności zespołów, warto posłuchać, szczególnie dla młodszych fanów pozycje obowiązkowe.

When Love & Hate Collide - cudeńko, nikt już takich ballad nie nagrywa...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
michael
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW

Post autor: michael »

Dwa zdecydowanie równorzędne albumy. W obu przypadkach same hiciory. Milionowa sprzedaż. Obie kapele miały na koncie po 5 premierowych albumów. Leps dodatkowo Retro Active. Już wtedy BJ i DL mogli wydać dwupłytówki i nie byłoby dyskusji o doborze kawałków :))
P.S
WSPANIA?E CZASY! :jupi:
Let's get rocked!
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

sobol_77 pisze:Oba zestawienia są świetne, ale chyba jednak Def Leppard lepiej dobrali tytuły, nigdy nie miałem zastrzeżeń do zestawienia Lepsów, przy BJ troszkę bym zmienił :)). Jakby tego nie oceniać, oba genialnie podsumowują pewne etapy w działalności zespołów, warto posłuchać, szczególnie dla młodszych fanów pozycje obowiązkowe.

When Love & Hate Collide - cudeńko, nikt już takich ballad nie nagrywa...
Heh... Mialem to samo odczucie wzgledem "Crossroad"... A to brakowalo mi "In These Arms" lub "Living In Sin"- fajne czasy, kiedy sobie przypomne, jakie to czlowiek mial wtedy problemy, hehe...

Ale oba wydawnictwa to jazda obowiazkowa.. Dla mnie remis...

Acha... Sobol... Takie balladki wciaz powstaja ( co prawda nie z tym, leppardowym geniuszem, co kiedys, ale zawsze...) Te nowe, rockowe ballady nie sa takie popularne jak ich tworcy, no i takich, na najwyzszym poziome tez brak- to fakt... Ale poszperaj na Youtub'ie- Treat "We Own The Night"... Duch BJ czy DL nigdy nie zginie :) Tak mysle ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”