Adrian, tak czy siak - wpisać sobie do CV jako "doświadczenia życiowe, które zmieniły nieodwracalnie moje życie"
Moderator: Mod's Team
Z Panem młodym rozmawiałem przed koncertem, ale cholera nie wiem o czym ;D Ba nawet nie pamietałem czy po PL czy po ANG ;Dimp pisze:to ja spytam poważnie: czy my znamy moze przyszłą parę młodą?black pisze:Piszą o oświadczynach
Hehe. No pewnie!alniac pisze:ts, masz "moją" wersję:
Obrazek
Adrian, tak czy siak - wpisać sobie do CV jako "doświadczenia życiowe, które zmieniły nieodwracalnie moje życie"
pamiętam; poniekąd stąd moje pytanieAdrian pisze: A to nie jest przypadkiem chłopak, który pytał się na forum przy jakiej piosence najlepiej się oświadczyć? Był taki temat ;>??
tiiia... kolejne pokolenia polskich fanów wspominać będą na tym forum zaręczyny swoich rodzicieliAdrian pisze: Wiem, że nie tylko on się oświadczył i był oświadczyny również na Born To Be My Baby! ;D Może kiedyś do tego dojdziemy
Mam dokładnie takie same odczucia! Jestem po prostu z nas dumna! Po raz kolejny Polska publika nie zawiodła. Myślę, że naszym zaangażowaniem zapewniliśmy sobie szybki koncert Bon Jovi do Polski, więc proponuję myśleć już nad kolejnymi akcjami fanowskimi co by dać jeszcze więcej czadu i wywołać jeszcze większy uśmiecha na twarzy Jona (o ile jest to możliwe ;D)Fantaghiro7 pisze:Mam ochotę Was WSZYSTKICH uściskać i wycałować. Zgarnąć całą ekipę ze stadionu wpakować do samolotu i polecieć na kolejny koncert! Kochani, cieszę się, że należę do rodziny Bon Jovi! Jesteście wspaniali!