Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

ts, masz "moją" wersję:

Obrazek

Adrian, tak czy siak - wpisać sobie do CV jako "doświadczenia życiowe, które zmieniły nieodwracalnie moje życie" :D
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
black
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: black »

Piszą o oświadczynach na ultimateclassicrock http://ultimateclassicrock.com/bon-jovi ... g-concert/ :D
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

black pisze:Piszą o oświadczynach
to ja spytam poważnie: czy my znamy moze przyszłą parę młodą?
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

imp pisze:
Może są tutaj i się ukrywają? :) A tak poważnie, to ja twarz tego faceta (Twoją, jeśli to czytasz) skądś znam. Nie mam tylko pojęcia skąd.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

imp pisze:
Z Panem młodym rozmawiałem przed koncertem, ale cholera nie wiem o czym ;D Ba nawet nie pamietałem czy po PL czy po ANG ;D

A to nie jest przypadkiem chłopak, który pytał się na forum przy jakiej piosence najlepiej się oświadczyć? Był taki temat ;>?? Wiem, że nie tylko on się oświadczył i był oświadczyny również na Born To Be My Baby! ;D Może kiedyś do tego dojdziemy ;)
alniac pisze:ts, masz "moją" wersję:

Obrazek

Adrian, tak czy siak - wpisać sobie do CV jako "doświadczenia życiowe, które zmieniły nieodwracalnie moje życie" :D
Hehe. No pewnie!
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Adrian pisze: A to nie jest przypadkiem chłopak, który pytał się na forum przy jakiej piosence najlepiej się oświadczyć? Był taki temat ;>??
pamiętam; poniekąd stąd moje pytanie
Adrian pisze: Wiem, że nie tylko on się oświadczył i był oświadczyny również na Born To Be My Baby! ;D Może kiedyś do tego dojdziemy ;)
tiiia... kolejne pokolenia polskich fanów wspominać będą na tym forum zaręczyny swoich rodzicieli :D
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Jeszcze jedna ważna dla mnie sprawa... jakiś tydzień przed koncertem "wypaliła" mi dość problematyczna sprawa. Takie moje własne "personal mater"... Do ostatnich dwóch dni przed koncertem tak naprawdę żyłem "na livin' on a prayer" by móc jednak być na TYM KONCERCIE. Ci którzy mnie znają, wiedzą, że łatwo nie pękam, więc w moim sercu było nieustanne "keep the faith". W końcu sprawy przyjęły dość pomyślny obrót i udało mi się wyrwać na Bon Jovi. W tym miejscu przepraszam osoby z którymi miałem się spotkać, ale po prostu nie zdążyłem, bo zaraz po imprezie musiałem wracać do domu... Miałem jedynie 1/2h na spotkanie z ludźmi, których znam, lubię i cenię z tego forum. Z ludźmi, z którymi wydaje mi się, ze rozumiem się bez słów i których po prostu MUSIAŁEM przywitać "w realu".
W końcu udało mi się spotkać z nielicznymi. Prezes (Stary będziesz zawsze mile widziany w moim mieście!) ze swoją uroczą żoną, którą polubiłem od pierwszych słów (pozdrawiamy!), Damned - również super facet (tak właśnie sobie Ciebie wyobrażałem :) , no może myślałem że będziesz trochę starszy ;) - też wpadaj do mnie, kiedy chcesz!), Śmieszka (fantastyczny uśmiech, teraz wiem skąd nick :) pozdrawiam!), Kikusia <3 (cóż mogę powiedzieć, znasz mnie ;) ), Edyta, Sylwia (z którymi na forum niewiele wcześniej rozmawiałem - to się zmieni, jesteście świetne!), na końcu The Best of Gdańsk, czyli Yana
Mało i krótko, ale to dopiero początek... Pamiętajcie, widzimy się na następnym koncercie!!
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Nie wiem czy było
Always i ta koszulka! No nie mogę :beksa:

http://www.youtube.com/watch?v=FZ6LpzEpE-Q

[ Dodano: 2013-06-21, 21:01 ]
In these arms

http://www.youtube.com/watch?v=G0zR1BjnSkk
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
koala555
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: koala555 »

Jak mniemam to wszyscy się wzruszyli podczas tej piosenki :) A filmik w super jakości :) !
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze:Pamiętajcie, widzimy się na następnym koncercie!
Dopiero? :P
Awatar użytkownika
Fantaghiro7
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Fantaghiro7 »

Dla mnie ten koncert to wydarzenie, którego nigdy nie zapomnę!! Jestem po prostu przeszczęśliwa. Zastanawiam się co mam ze sobą zrobić, bo ostatnie kilka miesięcy żyłam tym wydarzeniem i teraz pojawiła się taka pustka. Wyszłam z PGE z takim "Mogę już umrzeć", a po chwili "Nieprawda, muszę iść na kolejny, z Richiem, z tą publicznością :D " Czuję się zaszczycona, że mogłam tam być. I pomyśleć, że w skali tych kilku miesięcy przeszło mi przez głowę, że może nie bardzo skoro nie mam z kim iść - na szczęście poszłam, pomimo, że sama. :jupi: Przed koncertem po prostu kochałam tę muzykę, to jaką siłę mi daje, energię. Nie czułam potrzeby kontaktować się innymi fanami itp. Teraz jest inaczej :P Mam ochotę Was WSZYSTKICH uściskać i wycałować. Zgarnąć całą ekipę ze stadionu wpakować do samolotu i polecieć na kolejny koncert! Kochani, cieszę się, że należę do rodziny Bon Jovi! Jesteście wspaniali! :brawo:
19.06.2013r. - Gdańsk
Merylinn
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Merylinn »

Fantaghiro7 pisze:Mam ochotę Was WSZYSTKICH uściskać i wycałować. Zgarnąć całą ekipę ze stadionu wpakować do samolotu i polecieć na kolejny koncert! Kochani, cieszę się, że należę do rodziny Bon Jovi! Jesteście wspaniali! :brawo:
Mam dokładnie takie same odczucia! Jestem po prostu z nas dumna! Po raz kolejny Polska publika nie zawiodła. Myślę, że naszym zaangażowaniem zapewniliśmy sobie szybki koncert Bon Jovi do Polski, więc proponuję myśleć już nad kolejnymi akcjami fanowskimi co by dać jeszcze więcej czadu i wywołać jeszcze większy uśmiecha na twarzy Jona (o ile jest to możliwe ;D)

A skoro wszyscy wrzucają jakieś filmiki to i ja nie będę gorsza:
http://www.youtube.com/watch?v=nViVRsYy ... e=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=GSg004j4 ... e=youtu.be

Nie są zbyt długie bo jednak wolałam patrzeć na zespół własnymi oczami niż przez obiektyw aparatu, ale zawsze jakaś pamiątka. Ważne że pląsy podczas "We got it going on" zostały uwiecznione :D Żałuję tylko ze aparat włączyłam dopiero na drugą zwrotkę i nie uwieczniłam jego machania bioderkami przy "Shake your money maker, baby, smoke it if you got it" :PPP
19.06.2013 - Gdańsk
24.06.2013 - Praga
blaze
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: blaze »

tak... chyba wszystko już zostało powiedziane :). Dla mnie koncert był niesamowitym przeżyciem i muzycznym i emocjonalnym - gdy pojawili się na scenie dotarło do mnie, że kilka metrów ode mnie (byłam w DC) stoją ludzie, którzy towarzyszyli mi przez naście lat mojego życia przez ups and downs. Po koncercie było mi nawet trochę smutno... ale, tak jak Wy, jestem pewna, że wrócą - Jon był chyba w lekkim szoku, że w Polsce tak fajnie się gra ;D .

No i WIELKI szacunek dla funclubu - to było mistrzostwo ! :) no i oczywiście dla fanów.

I jeszcze jedna refleksja pokoncertowa - Bon Jovi to nie tylko muzyka, to charakter ;).

Pozdrawiam wszystkich fanów i czekam na kolejny koncert i zlot - niestety teraz się nie dało zostać w Gdańsku ;(
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Właśnie na WDOA najbardziej zabrakło mi Ryśka, jego vocalu i zakończenia Jon i Richie z gitarami w górze

http://www.youtube.com/watch?v=KQiWa4-xqjA

No i oczywiście solówki w wykonaniu RS. A to Jaśkowe Jeeeeeeeeee takie długie i bardzo radosne :))
BJ - It's my life - Always !
Epona
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Epona »

przyznam szczerze, że nie sądziłam, ze my jako publiczność w sposób wyjątkowy się bawiliśmy na koncercie, wydawało mi się to co robimy naturalne i pospolite...:

ten filmik pokazuje jak publiczność bawiła się podczas koncertu - niewiele osób podniosło ręce do góry, natomiast w Gdańsku cały stadion łącznie z trybunami się bujał....

http://www.youtube.com/watch?v=XiTq_6bSdA4

możemy być z siebie dumni :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”