BJ w radio
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Pamiętam jeszcze, że kiedyś na Zetce dość często puszczali "Everyday". Niestety, kiedyś...
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
No nie wiem czy każdy... a z Lost Highway był?Dandi pisze:Bo pewnie myślisz o czasach gdy Everyday było nowym singlemJovinka pisze:na Zetce dość często puszczali "Everyday". Niestety, kiedyś...Takim sposobem mozemy wymienic kazdy oficjalny singiel BJ bo każdy był w radiu
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Takim sposobem mozemy wymienic kazdy oficjalny singiel BJ bo każdy był w radiu
-
Have A Nice Day
No dobra nie wszystkie
Trzeba jednak przyznac ,że LH jest płytą specyficzną wiec nawet single trzeba inaczej traktować .
Ogolnie country raczej w radiu nie usłyszysz, pewnie dlatego też nie grano Who says![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
W każdym razie można na 100% o każdym pierwszym singlu powiedziec , ze był puszczany w radiu i raczej większośc pozostałych.
Ogolnie country raczej w radiu nie usłyszysz, pewnie dlatego też nie grano Who says
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
W każdym razie można na 100% o każdym pierwszym singlu powiedziec , ze był puszczany w radiu i raczej większośc pozostałych.

- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
A dziś z rana o 6:37 leciał LOAP
[ Dodano: 2009-01-14, 15:04 ]
raz w maju (ubiegłego roku) w RMF puścili Whole Lot Of Leaving ...
[ Dodano: 2009-01-14, 15:04 ]
za piosenkami powyżej wymienionymi to tak nie cierpię, że nie wiadomo co, alebartekbb23 pisze:jak to nie? a takie gwiazdy jak Fergie- piosenka country hit, beyonce- irreplaceble, if I were a boy? hity, Amy Mcdonald this is the life ? hitDandi pisze:Ogolnie country raczej w radiu nie usłyszysz, pewnie dlatego też nie grano Who says
raz w maju (ubiegłego roku) w RMF puścili Whole Lot Of Leaving ...
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
bo ty jesteś wszędzie tam gdzie trzeba
na właściwym miejscu, o właściwym czasie 
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Aż dziwne, jak długo można ciągnąć tak nudny i dawno wyczerpany wątek
. Poza tym, co nadzwyczajnego w tym, że BJ można usłyszeć w radiu?? Ja w naszym lokalnym radiu Elka często słyszę Livin' on a prayer, Always, Keep the faith, Born to be my baby, Runaway, Blaze of glory, Have a nice day czy It's my life... Co z tego? To taka radość usłyszeć kawałki znane na pamięć, gdy w domowej płytotece wszystkie one są dostępne od ręki? Jak w 1989 w radiu usłyszałem Bad medicine, to było coś
Wtedy nie było takiego dostępu do muzyki, nie było internetu, płyt CD na każdym kroku czy mp3... Latem 1989 Bon Jovi w radiu to dopiero była niespodzianka
. Teraz męczenie wciąż tych samych numerów przez znudzonych panów prowadzących radiowe audycje, zbyt leniwych by sięgnąć coś poza oczywiste single, jest po prostu męczące...
To tak w ramach ożywienia tego trupa
.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

To tak w ramach ożywienia tego trupa
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
sobol_77 pisze:Teraz męczenie wciąż tych samych numerów przez znudzonych panów prowadzących radiowe audycje, zbyt leniwych by sięgnąć coś poza oczywiste single, jest po prostu męczące... .
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kumpel mi mówił, że ostatnio słyszał jakąś piosenkę BJ w ESCE, trochę się zdziwiłem bo ESKA to raczej jest przeznaczona dla odbiorców innej muzyki (może się mylę, bo nie słucham tego radia)
Nie wiedział jaka to piosenka, wiedział jedynie, że jest ona z najnowszej płyty, bo DJ powiedział, więc niewiele myśląc puściłem mu po kolei piosenki z LH i okazało się, że to We Got It Goin' On leciało w ESCE 
PS: Nie mówię o ESCE Rock, tylko o tej normalnej, że tak powiem podstawowej.
PS: Nie mówię o ESCE Rock, tylko o tej normalnej, że tak powiem podstawowej.