BJ w radio

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

Czasami też puszczą na Zetce Blaze of glory, ale to rzadkośc
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

Pamiętam jeszcze, że kiedyś na Zetce dość często puszczali "Everyday". Niestety, kiedyś...
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Jovinka pisze:na Zetce dość często puszczali "Everyday". Niestety, kiedyś...
Bo pewnie myślisz o czasach gdy Everyday było nowym singlem :P Takim sposobem mozemy wymienic kazdy oficjalny singiel BJ bo każdy był w radiu :)
Obrazek
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

Dandi pisze:
Jovinka pisze:na Zetce dość często puszczali "Everyday". Niestety, kiedyś...
Bo pewnie myślisz o czasach gdy Everyday było nowym singlem :P Takim sposobem mozemy wymienic kazdy oficjalny singiel BJ bo każdy był w radiu :)
No nie wiem czy każdy... a z Lost Highway był?
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Takim sposobem mozemy wymienic kazdy oficjalny singiel BJ bo każdy był w radiu :)

ty no nie możemy :D niestety nie, nie pamiętam żeby zetka puściła coś oprócz MAM z LH, a rmf np nie puszczało z LH wcale piosenek poza MAM na popliście, ewentualnie puścili nowy singiel ale to dzięki panu Jędrychowi który reagował na moje maila informujące o nowych singlach w swojej autorskiej audycji TEN TOP inaczej na rmf nie usłyszałbyś ani razu singli z lH co prawda nie mieli patronatu nad płytą ale w przypadku HANDA mieli ale już WSYCGH nie puszczali
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No dobra nie wszystkie :P Trzeba jednak przyznac ,że LH jest płytą specyficzną wiec nawet single trzeba inaczej traktować .
Ogolnie country raczej w radiu nie usłyszysz, pewnie dlatego też nie grano Who says ;]
W każdym razie można na 100% o każdym pierwszym singlu powiedziec , ze był puszczany w radiu i raczej większośc pozostałych.
Obrazek
bartekbb23

Dandi pisze:Ogolnie country raczej w radiu nie usłyszysz, pewnie dlatego też nie grano Who says ;]
jak to nie? a takie gwiazdy jak Fergie- piosenka country hit, beyonce- irreplaceble, if I were a boy? hity, Amy Mcdonald this is the life ? hit
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wybacz , nie jestem wytrawnym słuchaczem Beyonce czy Fergie wiec trudno mi oceniac . Myslalem jednak , ze graja cos posredniego miedzy popem a r'n'b.
W polskich stacjach LeeAnn Rimes (oprocz hitu z pewnego filmu) czy Keitha Urbana raczej nie uraczysz, a to są gwiazdki country.
Obrazek
Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

No teraz ja coś dorzucę od siebie. Teraz (godz. 17.45) na esce rock leci LOAP
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

A dziś z rana o 6:37 leciał LOAP :D :D

[ Dodano: 2009-01-14, 15:04 ]
bartekbb23 pisze:
Dandi pisze:Ogolnie country raczej w radiu nie usłyszysz, pewnie dlatego też nie grano Who says ;]
jak to nie? a takie gwiazdy jak Fergie- piosenka country hit, beyonce- irreplaceble, if I were a boy? hity, Amy Mcdonald this is the life ? hit
za piosenkami powyżej wymienionymi to tak nie cierpię, że nie wiadomo co, ale
raz w maju (ubiegłego roku) w RMF puścili Whole Lot Of Leaving ...
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
bartekbb23

Jovinka pisze:ale
raz w maju (ubiegłego roku) w RMF puścili Whole Lot Of Leaving ...
dokładnie, bo powiadomiłem kogo trzeba i raz puszczono w Ten Top Marcina Jędrycha.
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

bo ty jesteś wszędzie tam gdzie trzeba :D na właściwym miejscu, o właściwym czasie :D
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Aż dziwne, jak długo można ciągnąć tak nudny i dawno wyczerpany wątek ;] . Poza tym, co nadzwyczajnego w tym, że BJ można usłyszeć w radiu?? Ja w naszym lokalnym radiu Elka często słyszę Livin' on a prayer, Always, Keep the faith, Born to be my baby, Runaway, Blaze of glory, Have a nice day czy It's my life... Co z tego? To taka radość usłyszeć kawałki znane na pamięć, gdy w domowej płytotece wszystkie one są dostępne od ręki? Jak w 1989 w radiu usłyszałem Bad medicine, to było coś !! Wtedy nie było takiego dostępu do muzyki, nie było internetu, płyt CD na każdym kroku czy mp3... Latem 1989 Bon Jovi w radiu to dopiero była niespodzianka :cfaniak: . Teraz męczenie wciąż tych samych numerów przez znudzonych panów prowadzących radiowe audycje, zbyt leniwych by sięgnąć coś poza oczywiste single, jest po prostu męczące...
To tak w ramach ożywienia tego trupa :D .
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

sobol_77 pisze:Teraz męczenie wciąż tych samych numerów przez znudzonych panów prowadzących radiowe audycje, zbyt leniwych by sięgnąć coś poza oczywiste single, jest po prostu męczące... .
:)) Raz na jakiś czas, kiedy jadę rano do pracy, to posłucham sobie LOAP albo IML - nigdy nic innego. Te kawałki mają służyc chyba otrzeźwieniu i obudzeniu się, zwłaszcza podczas postojów w korkach... :P
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Kumpel mi mówił, że ostatnio słyszał jakąś piosenkę BJ w ESCE, trochę się zdziwiłem bo ESKA to raczej jest przeznaczona dla odbiorców innej muzyki (może się mylę, bo nie słucham tego radia) :P Nie wiedział jaka to piosenka, wiedział jedynie, że jest ona z najnowszej płyty, bo DJ powiedział, więc niewiele myśląc puściłem mu po kolei piosenki z LH i okazało się, że to We Got It Goin' On leciało w ESCE :o
PS: Nie mówię o ESCE Rock, tylko o tej normalnej, że tak powiem podstawowej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”