Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Ja mam problem z innej paki, bo eventim bardzo prosi, by nadawca przelewu był taki sam jak kupujący. Ja niestety tak nie mam, bo wpłacałam z konta ojca i to nawet nie prywatnego, tylko firmowego. Ciekaw jak długa będą realizować ten przelew :D
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

Jak to całe zamieszanie się skończy (Jezu, kiedy to nastąpi?!) to ja chyba wyląduje w szpitalu. Mój organizm jest już praktycznie nerwowo wycieńczony i kiedy już-już mi się wydaje, że do czerwca mogę spać spokojnie, nagle BUM i kolejny problem.
Z zaksięgowaniem przelewu już mnie uspokoiliście, ale... jak go zrobiłam, to zorientowałam się, że zaznaczyłam opcję "List polecony priorytetowy", a wszyscy dobrze wiemy, jaka jest PP... aż mi się biało przed oczami zrobiło. ;o No ale tak już ze mną jest, albo się nie przejmuję w ogóle, albo na całego.

No ale pozostaje mi tylko czekać, aż wejdę tu i radośnie obwieszczę: GC FT w moich dłoniach, widzimy się w Gdańsku! :D
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Awatar użytkownika
Paddy
It's My Life
It's My Life

Post autor: Paddy »

Ja już mam mój bilet w łapkach :) do zobaczenia w Gdańsku :)
slawun95
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: slawun95 »

Ja mam pytanie nie dotyczące biletów (sorry za off), ale wg mnie dość ważne: widziałem wywiad na yt z kolesiem z mjm który mówił, że będą zespoły supportujące- macie może jakieś przypuszczenia odnośnie tego, kto zagra przed BJ?
krzyu
It's My Life
It's My Life

Post autor: krzyu »

Też zadzwoniłem na callcenter żeby się uspokoić, ale nie miałem jak się podzielić informacją bo nie miałem dostępu do neta :P. Także czekajmy spokojnie :). To też mó pierwszy koncert więc stres jest większy.

No i ogólnie po rozmowie z Panią odzyskałem nadzieje w instytucję callcenter, bardzo miła i treściwa rozmowa ;)
evelyn
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: evelyn »

Dobrze, że się z tymi 3dniami wyjaśniło, jak przeczytałam post, że weekendy też się liczą to mi ciśnienie skoczyło...:P

Przelew zrobiony dziś rano... a teraz oczekiwanie :))
Czy tylko ja denerwuję się jakby koncert miał być za tydzień? :PPP
Mall
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mall »

misstwisted pisze:Ja mam problem z innej paki, bo eventim bardzo prosi, by nadawca przelewu był taki sam jak kupujący. Ja niestety tak nie mam
O nie :ups: U mnie podobna sytuacja ;/
M.J. pisze:Jak to całe zamieszanie się skończy (Jezu, kiedy to nastąpi?!) to ja chyba wyląduje w szpitalu. Mój organizm jest już praktycznie nerwowo wycieńczony i kiedy już-już mi się wydaje, że do czerwca mogę spać spokojnie, nagle BUM i kolejny problem.
A już myślałam, że tylko ja reaguje zbyt emocjonalnie ;)
Uspokoję się chyba dopiero wtedy, gdy bilety będą już bezpiecznie spoczywać w mojej szufladzie :D
Beata
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Beata »

A ja juz mam 2 bileciki :jupi:
BJ IT'S MY LIFE
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

U mnie dane osoby kupującej i nadawcy przelewu różniły się (co prawda tylko imieniem i płcią :P ), ale przelew poszedł bez problemu.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Heja! Sorry wszystkich, których nieopatrznie wprowadziłem w błąd swoim ostatnim postem o dostępności biletów w empiku. Sam też stałem się tego ofiarą -Bodzio wie o tym najlepiej :) - Byłem rano przed otwarciem Empiku w Galerii Łódzkiej. Po 9:30 wparowałem z innymi do salonu. Ze mną do kasy biletowej udały się jeszcze cztery osoby. Jako pierwszy w kolejce ustawił się chłopak i jak mi się fajnie miło zrobiło jak usłyszałem: "Poproszę bilety na koncert Bon Jovi, na trybuny" :) Jak odchodził od kasy powiedziałem w jego stronę: "Do zobaczenia na koncercie!". On na to "Mam nadzieję, że będzie fajnie" na co ja "Na pewno!" Dostał bilety do łapki bez problemu. Podrawiam Cię jeśli tu zaglądasz :)

Ogólnie to z tymi punktami sprzedaży detalicznej to jakaś porażka. GC FT tam nie uświadczysz, a dodatkowo na informacji siedzą niekompetentni ludzie, którzy wciskają kit o dostępności biletów na wszystkie sektory....dzwoniłem w tej sprawie do przemiłej Pani z Prestige MJM, która obiecała się temu przyjrzeć. Z tego stresu zapomniałem do niej oddzwonić :) Wróciłem szybko do domu i za radą Bodzia zarejestrowałem się na eventim.pl. Zarezerwowałem jeden bilecik gc ft. Będę żył o chlebie i wodzie, ale gc ft muszę mieć :) Następnie udałem się szybko do swojego banku i wysłałem przelew. Modlę się teraz żeby wszystko było ok z przesyłką, no i żeby kurier do mnie trafił bo podałem tylko numer domu a mieszkania już nie...orientuje się ktoś z Was czy kurierzy z DHL dostają do wglądu numer komórkowy klienta by się z nim skontaktować w razie potrzeby? Korzystałem z ich usług jakiś czas temu i nie pamiętam dokładnie.

Wiem, wiem....chcę po prostu by wszystko zagrało na 100%. Uspokoję się dopiero jak bilet trafi w moje łapki...na razie status mam oczekujący...
Ostatnio zmieniony 9 listopada 2012, o 20:28 przez Frankie, łącznie zmieniany 6 razy.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

M.J. pisze:Jak to całe zamieszanie się skończy (Jezu, kiedy to nastąpi?!) to ja chyba wyląduje w szpitalu. Mój organizm jest już praktycznie nerwowo wycieńczony
Nie bój żaby, ja noszę od rana pas na krzyże, bo mnie w nocy nerwoból złapał i chodzę jak dziadyga. Głupie podniecenie :P
Joanna Gates
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Joanna Gates »

Frankie dostają numery i jak coś nie gra to dzwonią, więc się nie martw.
Ja tez mam GC FC to nic, że już mi z wypłaty nic nie zostało, a nie ma jeszcze 10! Teraz tylko czekam na kuriera :D
So far away, I'm gone. Please don't follow me tonight.
And while I'm gone, everything will be alright.
evelyn
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: evelyn »

Frankie pisze:Modlę się teraz żeby wszystko było ok z przesyłką, no i żeby kurier do mnie trafił bo podałem tylko numer domu a mieszkania już nie...orientuje się ktoś z Was czy kurierzy z DHL dostają do wglądu numer komórkowy klienta by się z nim skontaktować w razie potrzeby? Korzystałem z ich usług jakiś czas temu i nie pamiętam dokładnie. Wiem, wiem....chcę po prostu by wszystko zagrało na 100%. Uspokoję się dopiero jak bilet trafi w moje łapki...na razie status mam oczekujący...
Z tego co wiem to kurierzy mają numery tel. do klientów, do mnie nie ważne z jakiej firmy, zawsze dzwonią, bo nie mogą znaleźć ulicy :PPP , więc spokojnie, jak będzie miał problem z odnalezieniem właściwego adresu to powinien dzwonić. :)
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Joanna Gates pisze:Frankie dostają numery i jak coś nie gra to dzwonią, więc się nie martw.

Ja tez mam GC FC to nic, że już mi z wypłaty nic nie zostało, a nie ma jeszcze 10! Teraz tylko czekam na kuriera
Dzięki :) Wyżej wkradła się literówka, którą poprawiłem. Golden Circle Fast Track, czyli FT a nie FC, sorry :) Te literki tak blsiko siebie na klawiaturze :)
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

Frankie pisze:dobrze, że kurierzy z DHL dostają do wglądu numer komórkowy klienta by się z nim skontaktować w razie potrzeby
Ja będziesz miła numer przesyłki i sprawdzisz sobie status przesyłki ( kurier musi już przesyłkę odebrać do doręczenia), to możesz zadzwonić na infolinię DHL i i połączą Cię bezpośrednio z kurierem... i się z nim dogadasz odnośnie adresu.
Kumpel dzisiaj to przerabiał ( w innej sprawie) :))
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”