Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Jak to całe zamieszanie się skończy (Jezu, kiedy to nastąpi?!) to ja chyba wyląduje w szpitalu. Mój organizm jest już praktycznie nerwowo wycieńczony i kiedy już-już mi się wydaje, że do czerwca mogę spać spokojnie, nagle BUM i kolejny problem.
Z zaksięgowaniem przelewu już mnie uspokoiliście, ale... jak go zrobiłam, to zorientowałam się, że zaznaczyłam opcję "List polecony priorytetowy", a wszyscy dobrze wiemy, jaka jest PP... aż mi się biało przed oczami zrobiło. ;o No ale tak już ze mną jest, albo się nie przejmuję w ogóle, albo na całego.
No ale pozostaje mi tylko czekać, aż wejdę tu i radośnie obwieszczę: GC FT w moich dłoniach, widzimy się w Gdańsku!
Z zaksięgowaniem przelewu już mnie uspokoiliście, ale... jak go zrobiłam, to zorientowałam się, że zaznaczyłam opcję "List polecony priorytetowy", a wszyscy dobrze wiemy, jaka jest PP... aż mi się biało przed oczami zrobiło. ;o No ale tak już ze mną jest, albo się nie przejmuję w ogóle, albo na całego.
No ale pozostaje mi tylko czekać, aż wejdę tu i radośnie obwieszczę: GC FT w moich dłoniach, widzimy się w Gdańsku!
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Też zadzwoniłem na callcenter żeby się uspokoić, ale nie miałem jak się podzielić informacją bo nie miałem dostępu do neta
. Także czekajmy spokojnie
. To też mó pierwszy koncert więc stres jest większy.
No i ogólnie po rozmowie z Panią odzyskałem nadzieje w instytucję callcenter, bardzo miła i treściwa rozmowa
No i ogólnie po rozmowie z Panią odzyskałem nadzieje w instytucję callcenter, bardzo miła i treściwa rozmowa
O niemisstwisted pisze:Ja mam problem z innej paki, bo eventim bardzo prosi, by nadawca przelewu był taki sam jak kupujący. Ja niestety tak nie mam

A już myślałam, że tylko ja reaguje zbyt emocjonalnieM.J. pisze:Jak to całe zamieszanie się skończy (Jezu, kiedy to nastąpi?!) to ja chyba wyląduje w szpitalu. Mój organizm jest już praktycznie nerwowo wycieńczony i kiedy już-już mi się wydaje, że do czerwca mogę spać spokojnie, nagle BUM i kolejny problem.
Uspokoję się chyba dopiero wtedy, gdy bilety będą już bezpiecznie spoczywać w mojej szufladzie
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Heja! Sorry wszystkich, których nieopatrznie wprowadziłem w błąd swoim ostatnim postem o dostępności biletów w empiku. Sam też stałem się tego ofiarą -Bodzio wie o tym najlepiej
- Byłem rano przed otwarciem Empiku w Galerii Łódzkiej. Po 9:30 wparowałem z innymi do salonu. Ze mną do kasy biletowej udały się jeszcze cztery osoby. Jako pierwszy w kolejce ustawił się chłopak i jak mi się fajnie miło zrobiło jak usłyszałem: "Poproszę bilety na koncert Bon Jovi, na trybuny"
Jak odchodził od kasy powiedziałem w jego stronę: "Do zobaczenia na koncercie!". On na to "Mam nadzieję, że będzie fajnie" na co ja "Na pewno!" Dostał bilety do łapki bez problemu. Podrawiam Cię jeśli tu zaglądasz
Ogólnie to z tymi punktami sprzedaży detalicznej to jakaś porażka. GC FT tam nie uświadczysz, a dodatkowo na informacji siedzą niekompetentni ludzie, którzy wciskają kit o dostępności biletów na wszystkie sektory....dzwoniłem w tej sprawie do przemiłej Pani z Prestige MJM, która obiecała się temu przyjrzeć. Z tego stresu zapomniałem do niej oddzwonić
Wróciłem szybko do domu i za radą Bodzia zarejestrowałem się na eventim.pl. Zarezerwowałem jeden bilecik gc ft. Będę żył o chlebie i wodzie, ale gc ft muszę mieć
Następnie udałem się szybko do swojego banku i wysłałem przelew. Modlę się teraz żeby wszystko było ok z przesyłką, no i żeby kurier do mnie trafił bo podałem tylko numer domu a mieszkania już nie...orientuje się ktoś z Was czy kurierzy z DHL dostają do wglądu numer komórkowy klienta by się z nim skontaktować w razie potrzeby? Korzystałem z ich usług jakiś czas temu i nie pamiętam dokładnie.
Wiem, wiem....chcę po prostu by wszystko zagrało na 100%. Uspokoję się dopiero jak bilet trafi w moje łapki...na razie status mam oczekujący...
Ogólnie to z tymi punktami sprzedaży detalicznej to jakaś porażka. GC FT tam nie uświadczysz, a dodatkowo na informacji siedzą niekompetentni ludzie, którzy wciskają kit o dostępności biletów na wszystkie sektory....dzwoniłem w tej sprawie do przemiłej Pani z Prestige MJM, która obiecała się temu przyjrzeć. Z tego stresu zapomniałem do niej oddzwonić
Wiem, wiem....chcę po prostu by wszystko zagrało na 100%. Uspokoję się dopiero jak bilet trafi w moje łapki...na razie status mam oczekujący...
Ostatnio zmieniony 9 listopada 2012, o 20:28 przez Frankie, łącznie zmieniany 6 razy.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Little Bit Of Soul
Z tego co wiem to kurierzy mają numery tel. do klientów, do mnie nie ważne z jakiej firmy, zawsze dzwonią, bo nie mogą znaleźć ulicyFrankie pisze:Modlę się teraz żeby wszystko było ok z przesyłką, no i żeby kurier do mnie trafił bo podałem tylko numer domu a mieszkania już nie...orientuje się ktoś z Was czy kurierzy z DHL dostają do wglądu numer komórkowy klienta by się z nim skontaktować w razie potrzeby? Korzystałem z ich usług jakiś czas temu i nie pamiętam dokładnie. Wiem, wiem....chcę po prostu by wszystko zagrało na 100%. Uspokoję się dopiero jak bilet trafi w moje łapki...na razie status mam oczekujący...
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
DziękiJoanna Gates pisze:Frankie dostają numery i jak coś nie gra to dzwonią, więc się nie martw.
Ja tez mam GC FC to nic, że już mi z wypłaty nic nie zostało, a nie ma jeszcze 10! Teraz tylko czekam na kuriera
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Ja będziesz miła numer przesyłki i sprawdzisz sobie status przesyłki ( kurier musi już przesyłkę odebrać do doręczenia), to możesz zadzwonić na infolinię DHL i i połączą Cię bezpośrednio z kurierem... i się z nim dogadasz odnośnie adresu.Frankie pisze:dobrze, że kurierzy z DHL dostają do wglądu numer komórkowy klienta by się z nim skontaktować w razie potrzeby
Kumpel dzisiaj to przerabiał ( w innej sprawie)
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ