Promocja koncertu!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Reklama w bankomacie. Wręcz: wyjmij pieniądzę i leć kupić bilet :P
Awatar użytkownika
solb
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: solb »

Promocja idzie do przodu. Codziennie słyszę reklamy koncertu w rmf fm. Gdyby nie jakaś wzmianka o koncercie (a było to po tygodniu od rozpoczęcia sprzedaży biletów) do dzisiaj bym żył w nieświadomości i bez biletu :arrowr:
Awatar użytkownika
Martixx
Patron www.bonjovi.pl
Patron www.bonjovi.pl
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Martixx »

Dzisiaj w Esce Rock mówili o koncertach w 2013 roku i co chwilę ktoś mówił na antenie, że wybiera się na Bon Jovi, że to jego marzenie i nie może się doczekać :) Ale coś musiało być źle i oczywiście prowadzący co chwilę mówił "Bon Joviego", "Bon Joviemu" :/ Aż wysłałam do nich smsa i ich poprawiłam xd
KondZik

Post autor: KondZik »

Martixx pisze:Dzisiaj w Esce Rock mówili o koncertach w 2013 roku i co chwilę ktoś mówił na antenie, że wybiera się na Bon Jovi, że to jego marzenie i nie może się doczekać :) Ale coś musiało być źle i oczywiście prowadzący co chwilę mówił "Bon Joviego", "Bon Joviemu" :/ Aż wysłałam do nich smsa i ich poprawiłam xd
I słusznie, ja zawsze zwracam uwage jak ktoś się myli. Nie złośliwie, po prostu żeby ktoś więcej się nie mylił i wiedział co mówi. Logiczne.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Martixx pisze:Dzisiaj w Esce Rock mówili o koncertach w 2013 roku i co chwilę ktoś mówił na antenie, że wybiera się na Bon Jovi, że to jego marzenie i nie może się doczekać Ale coś musiało być źle i oczywiście prowadzący co chwilę mówił "Bon Joviego", "Bon Joviemu" :/ Aż wysłałam do nich smsa i ich poprawiłam xd
:) Jechałem sobie właśnie Suzuki Swift podczas próbnego egzaminu praktycznego na prawko aż tu nagle słyszę w radio dziewczynę z Krakowa, która mówi, że wybiera się do Gdańska na koncert Bon Jovi :) Prowadzący nadmienił, że wystąpi Jon i paru innych chłopaków (coś w ten deseń). Krakowianka zwierzyła się, że jej mężowi nie za bardzo się to podoba, ale nie ma zbytnio wyjścia i już rozgląda się za jakimś noclegiem w Gdańsku w okolicach 19.06.2013. Nie pamiętam dokładnie o czym jeszcze rozmawiali bo bardziej skupiałem się (z wiadomych wzgłedów) na warunkach na drodze. Rozmowa była dziś jakoś między 16 a 17.

Dodam, że wczoraj z ciekawości poszedłem do łódzkiej Manufaktury zobaczyć spot na ekranach i mimo długiego czasu oczekiwania, popijając kawę nie było mi dane go wyhaczyć. Potem jednak wstąpiłem do Saturna (jedno z miejsc gdzie można nabyć bilety na koncert) zobaczyć telewizory. Jakież było moje zdziwienie kiedy najpierw usłyszałem z głośników charakterystyczną solówkę Richiego a potem na ok. 40 calowym TV zobaczyłem Bon Jovi podczas koncertu (zdaje się Penn State?). Puszczali cały koncert, który klienci mogli zobaczyć podczas przechadzania się pomiędzy odbiornikami telewizyjnymi. Muszę powiedzieć, że spotkała mnie naprawdę miła niespodzianka. W życiu bym nie pomyślał, że akurat tam się na coś takiego natknę. Widać promocja może mieć różną postać :) Ciekawe czy ktoś z obsługi łódzkiego Saturna na rynku Manufaktury wybiera się na koncert :)
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

Na drodze przelotowej Gdańska ( koło Uniwersytetu ) jest wielki baner, na którym też jest wyświetlany spot koncertu : P Ci, którzy jadą w stronę Gdyni, mogą go zobaczyć
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
Martixx
Patron www.bonjovi.pl
Patron www.bonjovi.pl
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Martixx »

Frankie, też słyszałam tą rozmowę :) A co do Manufaktury byłam już dwa razy i za każdym razem leciał spot (w części z "restauracjami"). Mam nadzieję że go nie zdjęli...
KondZik

Post autor: KondZik »

Informacja na antenie rbl.tv o czerwcowym koncercie Bon Jovi.
ps. będą wejściówki do wygrania

http://www.youtube.com/watch?v=AN7zOezEOOs
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

Na Śląsku nic :cry:

Chyba, że dlatego, iż w baku mam samo powietrze i nie wybieram się zbyt daleko od miejsca zamieszkania. Nie wypuszczam się dżunglę :lol:
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ciekawe które wejściówki można wygrać, może VIPy :P A z ciekawości niedługo pójdę do MediaMarkt lub MediaExpertu zobaczyć czy u Nas też się cos dzieje, choć szanse nikłe, za bardzo na południe :bomb:
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

A propos nazewnictwa.

Miesiąc temu, w szkole, gdy chwaliłam się na zajęciach, że mam bilety na BJ, jedna dziewczyna wtrąciła się do rozmowy:
- Na co jedziesz?
- Bon Jovi, do Gdańska, w czerwcu.
- Bon Joviii? O jaaaa, fajnie gra. Tez bym na NIEGO pojechała.

Mozna to intepretowac dwuznacznie, ale wydaje mi się, że mówiąc "na niego" miała na myśli Jona, nie "na niego" jako na zespół.
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Dokładnie. Na mnie też działa jak płachta na byka mój kolega, który wciąż, mimo tego że go zawsze poprawiam, pyta Jak tam przygotowania na koncert Jona Bon Joviego... :kwasny:
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Ja już swoich znajomych nie poprawiam, bo chwilami mi się nie chce. Ale niektórzy nie odmieniają, co mnie zdumiewa i cieszy jednocześnie :D

Ale.. dzisiaj, poniekąd zmuszona do zrobienia tournee po krakowskich empikach ogłaszam wszem i wobec, że plakietki informujące o koncercie wiszą w empikach w Galerii Krakowskiej oraz na Rynku Głównym, hej ho! :D
Awatar użytkownika
Talia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: Talia »

Na Bonarce wisi już od tygodnia, co więcej w poprawnej formie: BON JOVI :bg:
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Awatar użytkownika
Gloria