Promocja koncertu!
Moderator: Mod's Team
I słusznie, ja zawsze zwracam uwage jak ktoś się myli. Nie złośliwie, po prostu żeby ktoś więcej się nie mylił i wiedział co mówi. Logiczne.Martixx pisze:Dzisiaj w Esce Rock mówili o koncertach w 2013 roku i co chwilę ktoś mówił na antenie, że wybiera się na Bon Jovi, że to jego marzenie i nie może się doczekaćAle coś musiało być źle i oczywiście prowadzący co chwilę mówił "Bon Joviego", "Bon Joviemu" :/ Aż wysłałam do nich smsa i ich poprawiłam xd
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Martixx pisze:Dzisiaj w Esce Rock mówili o koncertach w 2013 roku i co chwilę ktoś mówił na antenie, że wybiera się na Bon Jovi, że to jego marzenie i nie może się doczekać Ale coś musiało być źle i oczywiście prowadzący co chwilę mówił "Bon Joviego", "Bon Joviemu" :/ Aż wysłałam do nich smsa i ich poprawiłam xd
Dodam, że wczoraj z ciekawości poszedłem do łódzkiej Manufaktury zobaczyć spot na ekranach i mimo długiego czasu oczekiwania, popijając kawę nie było mi dane go wyhaczyć. Potem jednak wstąpiłem do Saturna (jedno z miejsc gdzie można nabyć bilety na koncert) zobaczyć telewizory. Jakież było moje zdziwienie kiedy najpierw usłyszałem z głośników charakterystyczną solówkę Richiego a potem na ok. 40 calowym TV zobaczyłem Bon Jovi podczas koncertu (zdaje się Penn State?). Puszczali cały koncert, który klienci mogli zobaczyć podczas przechadzania się pomiędzy odbiornikami telewizyjnymi. Muszę powiedzieć, że spotkała mnie naprawdę miła niespodzianka. W życiu bym nie pomyślał, że akurat tam się na coś takiego natknę. Widać promocja może mieć różną postać
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Informacja na antenie rbl.tv o czerwcowym koncercie Bon Jovi.
ps. będą wejściówki do wygrania
http://www.youtube.com/watch?v=AN7zOezEOOs
ps. będą wejściówki do wygrania
http://www.youtube.com/watch?v=AN7zOezEOOs
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A propos nazewnictwa.
Miesiąc temu, w szkole, gdy chwaliłam się na zajęciach, że mam bilety na BJ, jedna dziewczyna wtrąciła się do rozmowy:
- Na co jedziesz?
- Bon Jovi, do Gdańska, w czerwcu.
- Bon Joviii? O jaaaa, fajnie gra. Tez bym na NIEGO pojechała.
Mozna to intepretowac dwuznacznie, ale wydaje mi się, że mówiąc "na niego" miała na myśli Jona, nie "na niego" jako na zespół.
Miesiąc temu, w szkole, gdy chwaliłam się na zajęciach, że mam bilety na BJ, jedna dziewczyna wtrąciła się do rozmowy:
- Na co jedziesz?
- Bon Jovi, do Gdańska, w czerwcu.
- Bon Joviii? O jaaaa, fajnie gra. Tez bym na NIEGO pojechała.
Mozna to intepretowac dwuznacznie, ale wydaje mi się, że mówiąc "na niego" miała na myśli Jona, nie "na niego" jako na zespół.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja już swoich znajomych nie poprawiam, bo chwilami mi się nie chce. Ale niektórzy nie odmieniają, co mnie zdumiewa i cieszy jednocześnie 
Ale.. dzisiaj, poniekąd zmuszona do zrobienia tournee po krakowskich empikach ogłaszam wszem i wobec, że plakietki informujące o koncercie wiszą w empikach w Galerii Krakowskiej oraz na Rynku Głównym, hej ho!
Ale.. dzisiaj, poniekąd zmuszona do zrobienia tournee po krakowskich empikach ogłaszam wszem i wobec, że plakietki informujące o koncercie wiszą w empikach w Galerii Krakowskiej oraz na Rynku Głównym, hej ho!