Moi Drodzy,
W związku z liczebną grupą, która pragnie się spotkać w najbliższym czasie
Poczyniłam pewien rekonesans... kontaktowałam się z jednym fajnym klubem na Kazimierzu. Jest to Schizofrenia, przy ul. Berka Joselewicza 6. Wystrój rockowo-psychodeliczno-artystyczny acz przyjemny
Managerka klubu wyraziła chęć udostępnienia nam jednej z sal za free
Ceny są tam przystępne piwko w weekend: Perła Chmielowa i Smok Pils w cenie odpowiednio 7 i 6zł, dzban 1,5l za 16zł
Muzyka taka jaką lubimy - dużo starego rocka. Od czwartku do niedzieli koncerty live music od alternatywy poprzez rock i rock'n'roll po heavy
tutaj do wglądu fanpejdż
Na przyszłość możemy przynieść swoją muzykę, nawet załatwić grajka - chyba, że ktoś z naszych chce
W następną sobotę, tj. 6 lipca czyli w dzień naszego mini zlotu wystąpi tam niejaki Jacek Dewódzki w latach 1995-2001 wokalista Dżemu oraz dwa inne zespoły - ogłoszenie jutro
Mamy do wyboru trzy opcje (gdybyśmy zdecydowali się tam spędzić ten wieczór lub to popłudnie
- od 17:00 do 20:00 siedzimy w wynajętej sali i cieszymy się chwilą
- od 20:00 do 22:00/23:00 jest koncert - niestety biletowany po 10zł w końcu to gwiazda
- od zakończenia koncertu do 5:00 rano knajpa jest nasza
Będzie nas ok. 20-25 osób ciężko nam będzie znaleźć cokolwiek na ostatnią chwilę. Powyższe jest moją luźną propozycją - może na przyszły już oficjalny zlot w Krakowie z błogosławieństwem Bodzia
Jeżeli macie jakieś inne fajne lokalne lub propozycje to dajcie znać - wydaje mi się, że nie mamy wyboru, jak wcześniej zarezerwować salę.
Czekam na Wasze odpowiedzi
P.S. Dziś np. w Schizofrenii grał p. Alex Carlin (komponuje dla Gienka Loski, grał przed Motorhead, w 2009 roku pobił rekord Guinnessa w najdłuższym koncercie solowym - grał 32 godziny!)