Co o nich sądzicie? Zniechęcają Was obrzydliwe gesty i żarty o puszczaniu bąków?
Tenacious D - obciach czy dobry rock?
Moderator: Mod's Team
Tenacious D - obciach czy dobry rock?
Na pewno słyszeliście o duecie Tenacious D, każdy pewnie oglądał "Pick of destiny". Głupie bo głupie, ale ja bardzo, bardzo lubię puszczać sobie ich płyty, bo grają naprawdę świetną muzykę!
Co o nich sądzicie? Zniechęcają Was obrzydliwe gesty i żarty o puszczaniu bąków?
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie znam dokładnie ich twórczości, ale za to mój małżonek jest wielkim ich fanem
Stąd znam niektóre hity oraz oczywiście film "Pick of destiny". Jest to dosyć nietypowy rodzaj rocka, ale mi osobiście odpowiada. Chwytliwe, głośne i z jajem
Duża ilość wulgaryzmów czy skojarzeń typowo seksualnych nie przeraża mnie bo uważam, że to po prostu cecha stylu Tenacious D, dzięki temu są wyjątkowi. Jednocześnie używają tego przekazu w na tyle umiejętny sposób, że ich muzyka nie jest sztampowa ani obraźliwa.
Tenacious D to świetny rock, utalentowani ludzie, "niemiecka" oprawa wizualna. Pick of destiny to takie filmo-musical, gdzie grają głowne role (siebie) i mają nieopisanie bez sensu przygody, ale sam soundtrack jest wart tego, żeby obejrzeć - wystepuje i śpiewa tam nawet Ronnie James Dio 
Zresztą co się będę - próbkę masz tu - sam początek filmu, po którym możesz z grubsza ocenić całość
Zresztą co się będę - próbkę masz tu - sam początek filmu, po którym możesz z grubsza ocenić całość