Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Chamskie, ale śmieszneAnulla pisze:Będzie drastycznie i z góry przepraszam, ale błagam, niech Richie się wstydzi za ten wywiad. Dla mnie, jako fanki wyglądało to w ten sposób: http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/80238e65 ... d3e10f6047
Na gruzach zgranego duetu Richie się cieszy, że wreszcie ma czas na ciuchy.
-
- Have A Nice Day
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
formalnie jest. I Jon o tym mówi i on sam się wypowiedział. Uznajmy, że teraz ma tour promujący jego solowo-krawiecką twórczość z jak to pisza jego obecną dziewczyną.Damned pisze:Skoro nie ma go w Hyde Parku, Slane, na San Siro, to znaczy że jest poza zespołem. Nie ma przekłamania w stwierdzeniu ex. Takie są fakty.
Logicznie to oczywiście obecnie jest poza zespołem, ale jego sytuacja jest zupełnie inna niż Aleca
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
-
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
a może Ryszard obraził się na Jaśka, bo ten nie zabrał w trasę jego maszyny do szycia? I wywalił focha?
A serio to myślę, że nigdy się nie dowiemy co się stało. Szkoda tylko, jeżeli powodem jest konflikt obojętnie na jakim tle, że nie potrafią się przez tyle miesięcy dogadać, znając się jak łyse konie od 30 lat.
The Sun to brukowiec.
A serio to myślę, że nigdy się nie dowiemy co się stało. Szkoda tylko, jeżeli powodem jest konflikt obojętnie na jakim tle, że nie potrafią się przez tyle miesięcy dogadać, znając się jak łyse konie od 30 lat.
The Sun to brukowiec.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Zespół rockowy opiera się na dwóch fundamentach: wspólnym procesie tworzenia i wspólnym koncertowaniu. Najpierw w 2012 roku zabrakło tego pierwszego, teraz od trzech miesięcy brakuje drugiego.
Mówią nam dziwne rzeczy nie koniecznie mające wiele wspólnego z rzeczywistością. "Jest wciąż w zespole", "kochamy go", "osobista sprawa", "musi zostać w LA" itd. Nie wspominając o wypowiedziach Obiego, mówiących co rusz, o nowych datach jego powrotu, z których nic jak dotąd nie okazało się prawdą.
Mydlą nam oczy, jak politycy. Nie chcą siać paniki, bo trasa trwa i trwać będzie do końca roku. Miejmy wreszcie na tyle rozsądku, by przyjąć do siebie wiadomość, że nie ma go w zespole...
Wierzę że wróci... a wtedy dopiszemy go obok Davida, Tico i Jona jako aktualnych członków BJ.
Mówią nam dziwne rzeczy nie koniecznie mające wiele wspólnego z rzeczywistością. "Jest wciąż w zespole", "kochamy go", "osobista sprawa", "musi zostać w LA" itd. Nie wspominając o wypowiedziach Obiego, mówiących co rusz, o nowych datach jego powrotu, z których nic jak dotąd nie okazało się prawdą.
Mydlą nam oczy, jak politycy. Nie chcą siać paniki, bo trasa trwa i trwać będzie do końca roku. Miejmy wreszcie na tyle rozsądku, by przyjąć do siebie wiadomość, że nie ma go w zespole...
Wierzę że wróci... a wtedy dopiszemy go obok Davida, Tico i Jona jako aktualnych członków BJ.
Tak mi to wyglądaprezes1 pisze:A to dlatego w tym temacie to rzuciłeś Tom?![]()
Myślisz że Ryśka nie ma w składzie, hehe?
Czy to było celowe nie wiem, ale może Jon czuł wcześniej co może się wydarzyć... Albo lubi się po prostu zabezpieczać... miał przecież już precedens parę lat wcześniej, więc nie sądzę, żeby się nie starał zabezpieczyć. Takim zabezpieczeniem wydaje mi się także być umowa, którą być może Rysiek podpisał - bo nie wierzę w to, że nagle przestał interesować się muzyką - choćby solo...
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Napisz do Ricky'ego, w tym temacie rzucił zdjęcie:
http://www.bonjovi.pl/forum/topics49/oc ... 6,1005.htm
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Ricky baluje, ma dziś jakąś rocznicęprezes1 pisze:Napisz do Ricky'ego, w tym temacie rzucił zdjęcie:
(a przynajmniej dziewczyny tak twierdziły