Tweety do Ryśka i Matta
Moderator: Mod's Team
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Fajna akcja na tweeterze, dzięki Talia za info! Może coś z tego będzie...
Jeśli chodzi o facebooka, to nie o domaganie się powrotu Richiego ma chodzić bo to nic nie da, tylko domaganie się informacji co jest grane! Traktują fanów jak politycy wyborców! Tak nie może być!
Damned - ja ci mogę pomóc z angielszczyzną, żeby błędów nie było etc...
Jeśli chodzi o facebooka, to nie o domaganie się powrotu Richiego ma chodzić bo to nic nie da, tylko domaganie się informacji co jest grane! Traktują fanów jak politycy wyborców! Tak nie może być!
Damned - ja ci mogę pomóc z angielszczyzną, żeby błędów nie było etc...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
https://twitter.com/search?q=%23WeWantSambora&src=hash
to ten TW? Szukam i szukam ale nie moge znaleźć ską ten obrazek masz Talia ?
to ten TW? Szukam i szukam ale nie moge znaleźć ską ten obrazek masz Talia ?
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
O akcji na Facebooku piszemy od teraz tutaj: http://www.bonjovi.pl/forum/topics9/fan ... .htm#86028
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Obrazek znalazłam na profilu FB Bon Jovi, ktoś udostępnił ten post:KondZik pisze:Szukam i szukam ale nie moge znaleźć ską ten obrazek masz Talia ?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Dziś Matt wrzucił na Twittera link do zdjęcia z akcji w Sansiro. Skomentowałam zdjęcie:
Agata Matuszewska @sharutka 2 h
@MatthewBongiovi Looks beautiful! Good job! But I hope you guys also remember polish fans from Gdansk and their beautiful flag!
A on mi odpowiedział :
Matthew Bongiovi @MatthewBongiovi 1 h
@sharutka won't forget it
Agata Matuszewska @sharutka 2 h
@MatthewBongiovi Looks beautiful! Good job! But I hope you guys also remember polish fans from Gdansk and their beautiful flag!
A on mi odpowiedział :
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Woow, super ! Mi też Matt kiedyś odpowiedział, zanim ogłoszono koncert w Gdańsku to chyba pisałam do niego przez tydzień, po kilka razy dziennie w stylu " Hey Matt, will there be a concert in Poland ? ", " Hi, that's me again, what about Poland ? Is there going to be a concert" itp .. Aż w końcu na tweeta gdzie napisałam ( nie pamiętam dokładnie jak ) że chciałabym wiedzieć czy będzie koncert w Polsce, Matt odpisał mi że on tez chciałby ( dokładnie : "me too " ) ")imp pisze:Agata BJ pisze:A on mi odpowiedział :
Agata piąteczka
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Czyli cuda się zdarzają Ja się bardzo cieszę, że mi odpowiedział. A tym bardziej jest to miłe, że faktycznie mają nas w pamięci. Tak więc Włosi nas nie wyparli całkowicie..Kama97 pisze:Woow, super ! Mi też Matt kiedyś odpowiedział, zanim ogłoszono koncert w Gdańsku to chyba pisałam do niego przez tydzień, po kilka razy dziennie w stylu " Hey Matt, will there be a concert in Poland ? ", " Hi, that's me again, what about Poland ? Is there going to be a concert" itp .. Aż w końcu na tweeta gdzie napisałam ( nie pamiętam dokładnie jak ) że chciałabym wiedzieć czy będzie koncert w Polsce, Matt odpisał mi że on tez chciałby ( dokładnie : "me too " ) ")imp pisze:Agata BJ pisze:A on mi odpowiedział :
Agata piąteczka
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
nas się nie da zapomnieć!!Agata BJ pisze: Czyli cuda się zdarzają Ja się bardzo cieszę, że mi odpowiedział. A tym bardziej jest to miłe, że faktycznie mają nas w pamięci. Tak więc Włosi nas nie wyparli całkowicie..
a poważniej: wymiana maili z fanami spoza Polski uświadomiła mi jak bardzo Jon mógł docenić tekst na fladze. W czasie 'bezrysia' walimy na dzień dobry cytat z solowej płyty Jona... Takie nieplanowane wsparcie w trudnej sytuacji. My wiemy - nie mieliśmy tego w planach... ale doskonale wpisało się w sytuację