rich i heather
Moderator: Mod's Team
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak podobno spotyka się z aktorem Davidem Spadem.Jak dla mnie to taki mały paskudny karaczan.Jako facet nie przemawia do mnie

Gdzie Locklear ma oczy
Zamienic Ryszarda na cos takiego
czy któras z was zamieniła by pana Samborę na tego tam wyżej na zdjęciu :?: Bo ja za żadne skarby świata ( no chyba ,że Jaśka by proponowali)

Gdzie Locklear ma oczy

czy któras z was zamieniła by pana Samborę na tego tam wyżej na zdjęciu :?: Bo ja za żadne skarby świata ( no chyba ,że Jaśka by proponowali)
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
?o Dżizys, ja nie tylko nie wybrałabym Spade'a, ja zdecydowanie odrzuciłabym Jona, przynajmniej teraźniejszego *-*.
Co do oczu Heather-luuuudzie, przecież ona przez siedem lat była żoną.... *tu chwila na głęboki oddech* taaaaaak. Tomasza Lee *-*. Zamieniłby ktoś Samborę na, khem, Tomasza XD?....
A poważnie-fuckt, nie wiemy wiele ani o jednym "związku", ani drugim
. A poza tym, jeśli Heather fuckietycznie spotyka się ze Spade'em-kto broni Ryszardowi szukać sobie kogoś nowego
?
A poza tym to o rzekomym romansie Heather było głośne wcześniej :mruga: .
Co do oczu Heather-luuuudzie, przecież ona przez siedem lat była żoną.... *tu chwila na głęboki oddech* taaaaaak. Tomasza Lee *-*. Zamieniłby ktoś Samborę na, khem, Tomasza XD?....
A poważnie-fuckt, nie wiemy wiele ani o jednym "związku", ani drugim
A poza tym to o rzekomym romansie Heather było głośne wcześniej :mruga: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jakby ktos chciał poczytac to w dzisiejszym Fakcie jest wzmianka o Denise i Richiem. Gazeta martwi się ,że Rychu może okazac się taki sam jego przyjaciel czyt. Charlie Sheen. Nieźle Richie sobie poczyna.Sypia zarazem z najlepszą przyjaciółką żony i żoną kumpla. Jakaś sodomia się tam tworzy czy co
:?:
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Tego to akurat nie wiem ^-^.Bonjova pisze:Jakby ktos chciał poczytac to w dzisiejszym Fakcie jest wzmianka o Denise i Richiem. Gazeta martwi się ,że Rychu może okazac się taki sam jego przyjaciel czyt. Charlie Sheen. Nieźle Richie sobie poczyna.Sypia zarazem z najlepszą przyjaciółką żony i żoną kumpla. Jakaś sodomia się tam tworzy czy co:?:
Ale taki sam-to jest: będzie groził żonie i córce śmiercią XD? A to ciekawe XD.
Poza tym oba związki się już chyba rozpadły
A sroł-biznes to zawsze była sodomia.... and that's why it's so magic XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wydaję mi się,że raczej nie chodziło o bicie żony i grożenie córce. Raczej chodzi o to ,że śą lub byli najlepszymi kumplami ( czyli muszą miec podobe zainteresowania) (chyba). A jak wiadomo jeden i drugi do abstynentów nie należy.A jak z prochami to ja już tego nie wiem :-|
Najnowszy news
http://muzyka.wp.pl/g,0,id,22464,w,wi,niusy.html
Najnowszy news
http://muzyka.wp.pl/g,0,id,22464,w,wi,niusy.html
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Hmmmm, ciekawa oferta, gdyby go trochę odchudzić i nauczyć ubierania porządnego XD. A, i kudły mu zapuścić do KTF-owych rozmiarów XD.
-
- Save a Prayer
;]
prawdopodobnie piszą też w "Swiecie seriali"
ehehe ... ale aż szkoda gadać co odstawiła Denise ... a Rysiek nie lepszy :|