Co wy o tym sadzicie
BON JOVI .... ROCK ??
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- AxeL
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

BON JOVI .... ROCK ??
Sluchajac ostatnio HAND , roznych piosenek ktore tam wystepuja nasunelo mi sie pytanie : czy BJ to dalej zespol rockowy?? Na HAND sa piosenki rockowe ale wg mnie jest ich za malo jak na rockowy zespol Od plyty CRUSH wg mnie zespol chyli sie ku gitarowemu popowi lekkiemu i przyjemnemu  dla ucha, co wg mnie jest niepokojace;/ Wiec pada pytanie jaki to zespol poP- rocK 
 pop (boze chron 
; / )  LAtach 80 i 90 to pytanie bylo pytaniem retorycznym , sluchajac ich plyt czuc bylo niesamowity rock 
 Teraz w ich plytach jest 5 rockowych piosenek reszta to taki spokojny pop rock 

Co wy o tym sadzicie

Co wy o tym sadzicie
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ  These Days
						Bon Jovi Rock
sądze że płyta crush była bardziej rockowa od Have A Nice Day. 
 Pozdrawiam Bovi oraz Piotrka.

- 
				Stratocaster
 - Little Bit Of Soul

juz bylo 1000 dyskusji na ten temat, tak obecnie kształtuje się muzyka, BJ to zespol komercyjny grajacy dla mas i musi poddawac sie trendom ponujacym na rynku - o tym co jest na plycie decyduje producent, zarzad firmy fonograficznej... nie ma sensu otym gadac w kolko bo itak niczego to nie zmieni co za roznica czy uznamy ze to pop czy rock skoro kazdy moze posluchac i ocenic ze na dzis jest to taki komercyjny rock dla wszystkich czyli w sumie POP bo czym jest pop? a no muzyka popularna

Pozdrawiam Michał