Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja już czekam i cokolwiek by się nie działo - będę tam. W tym roku nie powstrzymała mnie sesja, więc w każdym kolejnym przy odrobinie samozaparcia również sobie poradzękubas782 pisze:Myślę, że 95% ludzi, którzy byli 19 czerwca w Gdańsku będzie chciało powtórzyć ten dzień za rok lub dwa. Jestem pewien, że dzięki relacjom, filmikom, opiniom na następny koncert BJ nakręciło się drugie tyle ludzi co było w Gdańsku
Myślę, że jednak w 2015. Nie wydaje mi się, żeby mieli trasę za rok. Zawsze mieli odstęp dwa-trzy lata.alniac pisze:Za rok, za rok;)
Wiadomo, że pomimo braku trasy wpadną jakieś koncerty, ale nie sądzę, by miały one miejsce w Polsce. Raczej w Stanach przy jakichś szczególnych okazjach, typu MTV czy jakiś happening dla Obamy.
Jsasne, ale żyć marzeniami też fajna rzeczmst pisze:Myślę, że jednak w 2015. Nie wydaje mi się, żeby mieli trasę za rok. Zawsze mieli odstęp dwa-trzy lata.alniac pisze:Za rok, za rok;)
Wiadomo, że pomimo braku trasy wpadną jakieś koncerty, ale nie sądzę, by miały one miejsce w Polsce. Raczej w Stanach przy jakichś szczególnych okazjach, typu MTV czy jakiś happening dla Obamy.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
-
- I Believe
- Ulubiona płyta: TD
Hej, jestem tu na forum od niedawna, a na koncercie byłam pierwszy raz, sama i chce jeszcze
tak mnie wzięło że chcę pojechać na kolejny, najlepiej już z kimś nie sama no więc mam pytanie może wiecie który jeszcze w tej trasie jest realny do "zdobycia"? Myślałam o Londynie w lipcu, ale gdzie kupić bilet?, czy to nie za późno? a Wy, czy wybieracie się jeszcze gdzieś? Jeśli tak to może dacie namiar jak mam sobie to zorganizować 

-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
za rok
..
Ja byłem z bratem na koncercie i mieliśmy miejsca na trybunach i wtedy powiedziałem do brata.
- Marcin następnym razem uzbieramy kasę i będziemy przy scenie
a Marcin na to: Następnym razem jak Bon Dżowianie przyjadą to my już nie będziemy żyć i oni chyba też skoro prośby i walki żeby do nas przyjechał trwały tak długo.
Ale i tak było niesamowicie. ;
Ja byłem z bratem na koncercie i mieliśmy miejsca na trybunach i wtedy powiedziałem do brata.
- Marcin następnym razem uzbieramy kasę i będziemy przy scenie
a Marcin na to: Następnym razem jak Bon Dżowianie przyjadą to my już nie będziemy żyć i oni chyba też skoro prośby i walki żeby do nas przyjechał trwały tak długo.
Ale i tak było niesamowicie. ;

jutro bede szukal szansy na Prage. jak mi sie uda dam znac. chcesz jechac?BeJotka pisze:Hej, jestem tu na forum od niedawna, a na koncercie byłam pierwszy raz, sama i chce jeszczetak mnie wzięło że chcę pojechać na kolejny, najlepiej już z kimś nie sama no więc mam pytanie może wiecie który jeszcze w tej trasie jest realny do "zdobycia"? Myślałam o Londynie w lipcu, ale gdzie kupić bilet?, czy to nie za późno? a Wy, czy wybieracie się jeszcze gdzieś? Jeśli tak to może dacie namiar jak mam sobie to zorganizować
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak zapytam tylko czy ktoś z Fast Trackowców widział Matta? 
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
uniesione rece, mega halas na stadionie-ledwo slyszalam co zespol gra, ale genialne wrazenie, potem ta flaga, szczesliwy i zaskoczony zespol, jeszcze szczesliwsi fani...i te gwiazdy na stadionie...swietny support Iry, ktora tez nie kryla zdziwienia na nasz enntuzjazm-a potem ten entuzjazm przerodzil sie w nieogarniety szalenczy entuzjazm nie do opanowania
na poczatku te oczekiwanie pod brama-poznalismy kilka swietnych osob, potem szalenczy bieg do bramek, jak ujrzalam scene to dech mi zaparlo, rawie plakalam ale smialam sie tak nieopanowanie, ze lezka nie kapla
bialy statyw-oklaski i krzyki, jak tylko zespol pojawil sie na scenie to myslalam, ze moja nieograniczona radosc rozerwie moje watle cialo na strzepy, zmeczenie po dlugim oczekiwaniu odeszlo- i te ucieszone mordki calej kapeli ktora nie kryla pozytywnego zdziwienia jak na nas patrzyli, nawet Hugh sie usmiechal prawie caly koncert
krzyczalam, klaskalam, skakalam, spiewalam...jak wszyscy-kazdy wie o co chodzi
chcialam jeszcze i jeszcze....wydawalo mi sie ze to dopiero pol godziny minelo maksymalnie godzinka, a tu prawie 3! co najlepsze ten czas poczulam po zakonczeniu konceru...nagle czuje, ze ledwo mowie, nogi ledwo chodza, kręgoslup-nie wspomne bo caly czas na palcach lub z glowa do gory, rece tez odmawialy posluszenstwa i poczulam gloda. Bylam wymeczona, ale MEGA szczesliwa-marzenie spelnione, POLSKA PUBLICZNOŚĆ zrobila swoje
i to , że Jon jak tylko ubral koszulke, tak jej nie zdejmowal do konca koncertu...zwisajaca struna z gryfu na wanted, kopnieta pilka w nasza strone-ten czarny koronkowy stanik
a na zareczynach to sie poplakalam-to bylo piekne. Ogladam filmiki, zdjecia, czytam to wszystko i tu i gdzie indziej i znow serce przyspiesza, ciarki przechodza i wspomnienia wracaja-lepiej- przenosze sie spowrotem do GC i widze to tak wyraznie jakbym nadal tam byla...i to podziekowanie na twitterze od BJ...pieknie, cudownie, magicznie...nigdy tego nie zapomne.. 
przepraszam, ze tyle tego, ale to te emocje, ktore jeszcze nie zeszly...
przepraszam, ze tyle tego, ale to te emocje, ktore jeszcze nie zeszly...
tęcza na drodze napawa mnie optymizmem =)