No cóż, wygląda to może i nieźle, no i to w końcu cała strona, ale z drugiej strony... tylko strona. 4 takie Metal Hammery i mam którąkolwiek ze starych płyt zamówioną na vivid.pl
Recenzja HAND pojawiła się też w zeszłotygodniowym... Tele Tygodniu. Śmieszna i malutka, ale wyciąłem i zachowałem
Tak swoją drogą to aż dziwne, że o BJ cicho w szmatławcach typu Bravo czy Popcorn. Co jak co, ale to właśnie tam najszybciej dostaniemy plakat...
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Cała strona, ale - jak wynika ze stopki - li i jedynie opracowana na podstawie materiałów Universalu. Średnio powala, ale jak mi się przypomnisz przed następnym zlotem, to masz kopię :mrgreen:
BJ mozna znalezc w To&Owo. Na liscie CD TOP 10 HAND zajmuje pozycje 6
[ Dodano: 2005-10-06, 14:00 ]
Czy sluchal moze ktos wczoraj Faktow w Rmf Fm o 20.00 (a dokladniej koncowki) :?: Mowili cos o Bj, ale kurcze nie doslyszalam co
Serio... Oglądałem to w lutym na spotkaniu fanów SW... jak się zaczęło "Raise Your Hands" to krzyknąłem "o cholera, Bon Jovi!"
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Fakt TV - "(...) nową płyte wydali zupełnie niepotrzebnie(...)wszystko jest bardzo podobne. nawet refreny brzmią podobnie. Dlatego też każdy, kto ma wczesniejsze dziela Bon Jovi moze sobie odpuscic"
W Słonecznym patrolu też leciała piosenka BJ , W Zbuntowanym anile i Merlose place natomiast leciały piosenki Ryśka.Wyobrażcie sobie taką scenę Heather kocha się ze swoim filmowym mężem a w tle leci kawałek Ryska. Kto to w ogóle wymyslił
Ja za to pamiętam, jak w którymś z seriali (brazlijski czy jakiś taki ) na drzwiach w mieszkaniu jakiegoś faceta, wisiał plakat Ryśka Od razu to wyłapałam. Tylko nie pamiętam co to za serial...
Hehehe, to kiedyś w 'Teleexpresie', jak mówlil o maturzystach pokazywali pokój pewnej dziewczyny. I na ścianach plakaty BJ, a z głośników 'Made In America'
Widziałam to :mrgreen: Na to, co leciało w głośnikach przyznaję, że nie zwróciłam uwagi, bo jak zobaczyłam zdjęcie Jona na ścianie to mnie wcisnęło w fotel
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away... "Rock N Roll is the spiritual release of the youth" http://www.olcat.mylog.pl
Agata BJ pisze:Ja za to pamiętam, jak w którymś z seriali (brazlijski czy jakiś taki ) na drzwiach w mieszkaniu jakiegoś faceta, wisiał plakat Ryśka Od razu to wyłapałam. Tylko nie pamiętam co to za serial...
Też to widziałam To była jakaś telenowela brazylijska albo argentyńska :mrgreen:
W zbuntowanym aniele pare razy słyszałam wstep do in it for love Richarda:)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...