tak po prostu... no faaaajny byłsebcio14 pisze:To był Fender Telecaster.
16.06.2013 - Isle of Wight (live stream)
Moderator: Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Tak widziałem, ogólnie z dźwiękiem sporo problemów, ale później to podsumujemy, bo teraz nie ma co pisaćTomker pisze:No jest coś, ale nie spodziewam się Sofii - zauważyłeś jak odpluł i spojrzał na kogos wymownie?Damned pisze:JJ, to prawda... problemy zaczęły się na Born to Be.. już się bałem że to coś poważnego.. ale jakoś ciągnie tą drugą godzinę.. choć momentami nieciekawie to brzmi
-
usunięty użytkownik 4858
przecież przerwa, nie? Crash leci...Damned pisze:Tak widziałem, ogólnie z dźwiękiem sporo problemów, ale później to podsumujemy, bo teraz nie ma co pisaćTomker pisze:No jest coś, ale nie spodziewam się Sofii - zauważyłeś jak odpluł i spojrzał na kogos wymownie?Damned pisze:JJ, to prawda... problemy zaczęły się na Born to Be.. już się bałem że to coś poważnego.. ale jakoś ciągnie tą drugą godzinę.. choć momentami nieciekawie to brzmi
- Kama97
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Jeju, przestańce narzekać, dają czadu, dużo energii, dobrze śpiewają, świetny koncert przecież jest. A nasz będzie jeszcze lepszy. Trudno, nie ma Richiego, nic nie zrobimy, wiadomo że jest trochę inaczej, ale koncerty są świetne. Doceńcie trochę to, ze reszta zespołu + Phil grają i dają z siebie maxa, przecież mogli odwołać trasę. Cieszcie się tym, ze macie taki przedsmak koncertu, ja sie cieszę bardzo i mam zamiar świetnie się bawić, pomimo braku Ryśka, który jest bardzo ważną częścią zepołu. Nic z tym nie zrobimy. Mi się występy bardzo podobają, Phil dobrze sobie radzi. Miejcie trochę radości z tego 
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- Din_Winter
- Have A Nice Day

-
MaziejCK
- Gdańsk Supporter

-
I Believe
TAK JESTKama97 pisze:Jeju, przestańce narzekać, dają czadu, dużo energii, dobrze śpiewają, świetny koncert przecież jest. A nasz będzie jeszcze lepszy. Trudno, nie ma Richiego, nic nie zrobimy, wiadomo że jest trochę inaczej, ale koncerty są świetne. Doceńcie trochę to, ze reszta zespołu + Phil grają i dają z siebie maxa, przecież mogli odwołać trasę. Cieszcie się tym, ze macie taki przedsmak koncertu, ja sie cieszę bardzo i mam zamiar świetnie się bawić, pomimo braku Ryśka, który jest bardzo ważną częścią zepołu. Nic z tym nie zrobimy. Mi się występy bardzo podobają, Phil dobrze sobie radzi. Miejcie trochę radości z tego
-
usunięty użytkownik 4858