Akcje fanowskie Gdańsk 2013 - informacje

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

I w ogóle, co ma znaczyć ' JEŻELI WSZYSTKO PÓJDZIE ZGODNIE Z PLANEM??

A co może nie pójść, biorąc pod uwagę, że ludzie będą współpracować?

[ Dodano: 2013-06-10, 03:12 ]
Agata BJ pisze:Na terenie tych czterech sektorów pojawi się flaga. Nikt nie mówił, że zajmie ona wszystkie z nich
no właśnie, tu nigdy nikt nic nie mówi, dlatego trzeba się dopytywać -.-. Na terenie 4 sektorów, a po co? Nie wystarczy by chwilę powisiała na jednym czy 2? Czym więcej będzie ona poruszana, tym krócej będzie pewnie widoczna, tym mniej czasu by się przyjrzał kto ma się przyjrzeć.
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Hmmm...
Kontakt:

Post autor: Bodzio »

Nie, nie będzie poruszana, będzie ona znajdować się na tych sektorach, ale nie jest jeszcze skonkretyzowane dokładnie do MILIMETRA GDZIE! Proste, prawda?!
pozdrawiam serdecznie!

Artur

12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Bodzio pisze:Nie, nie będzie poruszana, będzie ona znajdować się na tych sektorach, ale nie jest jeszcze skonkretyzowane dokładnie do MILIMETRA GDZIE! Proste, prawda?!
Takie rzeczy wypada napisać, wtedy są BARDZO PROSTE.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Przydałoby się druknąć kartki z takimi informacjami (która piosenka, ile czasu nam to zamię, po co) i rozdawać osobom z tego sektoru. Niech każdy będzie przygotowany.

A na dole info jeszcze, że podczas bisu należy świecić telefonami.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Mam taką propozycję ubezpieczającą mianowicie by każdy kto będzie na płycie w razie gdyby nie dostał bransoletki, wrzucił sobie do telefonu czerwony obraz. Wtedy będzie pewność,że cała akcja dobrze wypali.
Obrazek
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Dand pisze:Mam taką propozycję ubezpieczającą mianowicie by każdy kto będzie na płycie w razie gdyby nie dostał bransoletki, wrzucił sobie do telefonu czerwony obraz. Wtedy będzie pewność,że cała akcja dobrze wypali.
Bardzo dobry pomysł!
Wystarczy wyświetlić taki obrazek, może nawet wrzucić go jako tapetę do telefonu...
Obrazek
MaziejCK
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: MaziejCK »

Świetny pomysł z flagą na tych sektorach ;) tylko żeby chociaż pół utworu była, najlepiej na jeden cały ;) / Co do tapety na telefonie, polecam aplikacje latarka która posiada wiele bajerów w tym właśnie zmienne tło, bardzo ładny czerwony kolor który można rozjaśniać przyciemniać /
https://play.google.com/store/apps/deta ... ight&hl=pl
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Mam nadzieję, że wszyscy się zapoznali ze szczegółami akcji! Byłoby dobrze, gdyby każdy miał świadomość tego, co się ma zadziać i w którym momencie ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

A ja mam jeszcze jedno pytanie: Flaga będzie rozwinięta w bocznych sektorach. W jaki sposób będzie zwrócona na nią uwaga zespołu ? Czy będzie ona jakoś oświetlona ? Będą na nią skierowane światła ? Bo jeżeli nie, to oni przecież jej nie zobaczą .
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Myślę, że flagę o wymiarach 10x15 metrów zobaczy każdy kto będzie na terenie stadionu ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

Patrzac na setliste w wczoraj to :
01. Water
.......
21. Wanted
22. In These Arms
23. Happy Now
24. Have a Nice Day
25. Prayer

26. Always
27. Blood on Blood

Always jest pierwszym bisem i wtedy powinniśmy zapalić czerwone bransoletki?? czy pierwszy bis to pierwszy kawałem po Prayer? ..Wg mnie nalezało by to połączyć z tym co Jon proponuje teraz podczas Wanted,ale to tylko moje zdanie...gorzej jak nie będzie bisu tak jak w Sofii....
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

djpj1 pisze:Patrzac na setliste w wczoraj to : (...)
Always jest pierwszym bisem i wtedy powinniśmy zapalić czerwone bransoletki?? czy pierwszy bis to pierwszy kawałem po Prayer? ..Wg mnie nalezało by to połączyć z tym co Jon proponuje teraz podczas Wanted,ale to tylko moje zdanie...gorzej jak nie będzie bisu tak jak w Sofii....
Pierwszy bis z wczoraj to Dry County. Regularny koncert kończy się na tej trasie po Bad Medicine i wtedy zespół po raz pierwszy schodzi ze sceny. Wanted nie grają praktycznie nigdy jako pierwszy bis, stąd zanim JBJ poprosi nas o wyciągnięcie telefonów, zrobimy to sami wcześniej... ;)
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2013, o 17:36 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Pierwszy bis jest po pierwszym zejściu ze sceny, według mojej logiki ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

djpj1 pisze:Always jest pierwszym bisem i wtedy powinniśmy zapalić czerwone bransoletki?? czy pierwszy bis to pierwszy kawałem po Prayer? ..Wg mnie nalezało by to połączyć z tym co Jon proponuje teraz podczas Wanted,ale to tylko moje zdanie...gorzej jak nie będzie bisu tak jak w Sofii....
zgadzam się, też myślałam, ze te bransoletki uruchomimy na Wanted, wtedy Jon i tak prosi o podniesienie telefonów w góre, pasowałoby idealnie w tym momencie płyta bransoletki a trybuny telefony, troche obawiam się, ze moze być zamieszanie, z 1 bisem, takto poszedł by konkretny komunikat do ludzi, że ''na wanted bransoletki'', a właśnie co jeśli bisu nie będzie ...
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

monjovi pisze:
djpj1 pisze:Always jest pierwszym bisem i wtedy powinniśmy zapalić czerwone bransoletki?? czy pierwszy bis to pierwszy kawałem po Prayer? ..Wg mnie nalezało by to połączyć z tym co Jon proponuje teraz podczas Wanted,ale to tylko moje zdanie...gorzej jak nie będzie bisu tak jak w Sofii....
zgadzam się, też myślałam, ze te bransoletki uruchomimy na Wanted, wtedy Jon i tak prosi o podniesienie telefonów w góre, pasowałoby idealnie w tym momencie płyta bransoletki a trybuny telefony, troche obawiam się, ze moze być zamieszanie, z 1 bisem, takto poszedł by konkretny komunikat do ludzi, że ''na wanted bransoletki'', a właśnie co jeśli bisu nie będzie ...
Bis będzie na 100%, bo jest zawsze... Sofia to pierwszy przypadek od niepamiętnych czasów, może nawet pierwszy w historii, kiedy bisu nie było, ale przypadek w pełni uzasadniony. Pomysł z opaskami podczas pierwszego bisu jest dobry...

Gdy podczas Wanted, JBJ powie, by włączyć telefony, to ludzie z płyty je włączą i z czerwonej płyty zrobi się biało-czerwona.. tym samym efekt flagi legnie w gruzach...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”