Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kasaid
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Kasaid »

M.J. pisze: Kasaid napisał/a:
od tych kilku lat było to moje największe marzenie, a potem będę musiała szukać nowego ;p.

Hej, mam to samo. xD To co, może teraz drugi koncert Bon Jovi, z Samborą, w jakimś innym polskim mieście?

To niegłupie :). Taka zachęta, żebym nie mówiła "Zobaczyłam Bon Jovi, mogę umierać".
Dopiero, gdy ujrzę Ryszarda będę mogła w końcu się wyspać...
Awatar użytkownika
takjakja
It's My Life
It's My Life

Post autor: takjakja »

Z góry przepraszam kazdego,kogo podepcze gdy bede skakac ;x
Btw. mam nadzieje ze na GC bedzie mało sztywnie stojących ludzi ;)
http://www.lastfm.pl/user/lemuryy

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce! ;)
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Kasaid pisze:
M.J. pisze: Kasaid napisał/a:
od tych kilku lat było to moje największe marzenie, a potem będę musiała szukać nowego ;p.

Hej, mam to samo. xD To co, może teraz drugi koncert Bon Jovi, z Samborą, w jakimś innym polskim mieście?

To niegłupie :). Taka zachęta, żebym nie mówiła "Zobaczyłam Bon Jovi, mogę umierać".
Dopiero, gdy ujrzę Ryszarda będę mogła w końcu się wyspać...
Wyspać to może nie, ale dopóki nie zobaczę Rysia, nie mogę odejść z tej Ziemi! :))
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

takjakja pisze:Z góry przepraszam kazdego,kogo podepcze gdy bede skakac ;x
Ja mam nadzieję, że w każdym sektorze będzie mało sztywnie stojących ludzi! :D Polska musi Jonowi pokazać jak powinny wyglądać koncerty.
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

na Queen na trybunie jak bylismy było strasznie , ludzie tacy powazni cały czas siedzieli i jak stanełam by potańczyć kazali mi siadac bo oglądaja masakra co za ludziska ;/
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Rokitka pisze:na Queen na trybunie jak bylismy było strasznie , ludzie tacy powazni cały czas siedzieli i jak stanełam by potańczyć kazali mi siadac bo oglądaja masakra co za ludziska ;/
Czemu byłaś na trybunach? Na płycie aż wrzało od emocji! :D O spokoju nie było mowy (no chyba, że w momencie, gdy Freddie zaczął do nas śpiewać ze sceny, wtedy wszystkich zatkało ;)).
Mam nadzieję, że na BJ trybuny też się będą dobrze bawić. O płytę się nie martwię ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

harriet pisze:
takjakja pisze:Z góry przepraszam kazdego,kogo podepcze gdy bede skakac ;x
Ja mam nadzieję, że w każdym sektorze będzie mało sztywnie stojących ludzi! :D Polska musi Jonowi pokazać jak powinny wyglądać koncerty.
Na każdym koncercie im dalej tym jest więcej ludzi, którzy stoją. Przykład pierwszy z brzegu - wrzucony wczoraj przez Damneda fragment z Kopenhagi
Obrazek
https://vine.co/v/bLm9hAMwIh9
i nie sądzę, żeby w Polsce miało być inaczej

Moja rada jest jedna: jeśli ktoś ma dalsze miejsca to, żeby nie zginąć w tłumie trzeba się zorganizować w grupki, a wtedy taka grupka ma szansę zarazić skakaniem ludzi stojących obok.
martyna0330
I Believe
I Believe

Post autor: martyna0330 »

Ja mam miejsce na trybunach i nie mam zamiaru siedzieć i tylko patrzeć. Mam zamiar wybawić się za wszystkie czasy!! szczerze mówiąc bawią mnie ludzie,którzy przychodzą na koncert i siedzą sztywno. Będziemy zarażać pozytywną energią wszystkich wokół! : D
Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

Agata BJ pisze:
Rokitka pisze:na Queen na trybunie jak bylismy było strasznie , ludzie tacy powazni cały czas siedzieli i jak stanełam by potańczyć kazali mi siadac bo oglądaja masakra co za ludziska ;/
Czemu byłaś na trybunach? Na płycie aż wrzało od emocji! :D O spokoju nie było mowy (no chyba, że w momencie, gdy Freddie zaczął do nas śpiewać ze sceny, wtedy wszystkich zatkało ;)).
Mam nadzieję, że na BJ trybuny też się będą dobrze bawić. O płytę się nie martwię ;)
zazwyczaj jestesmy na trybunach bo w naszej ekipie koncertowej z którą zazwyczaj jedziemy sa 2 osoby niepełnosprawne. do tego wiesz ja jestem sama po paru powaznych wypadkach i nie ustoje tyle godzin. A na Queen jeszcze rodzice byli z nami :) Na płycie kiedyś sie bawiłam ale od paru lat też osobiście wole trybuny bo tak ja mam 160 cm ( nic nie widze zawsze ktos zasłoni), wkurzają mnie ludzie co oblewaja mnie wodą, stanie i brak mozliwości wyjścia do toalety....kiedys na koncercie stał koło mnie koles tak spocony ze cały koncert modliłam sie by nie oddac obiadu i najgorsze że sie rozpychał i skakał i ja z łokcia ciagle dostawałam ..Ale wiecie co ten widok z góry jest po prostu boski:) !!
Awatar użytkownika
Runawaygirl18
It's My Life
It's My Life

Post autor: Runawaygirl18 »

martyna0330 pisze:Ja mam miejsce na trybunach i nie mam zamiaru siedzieć i tylko patrzeć. Mam zamiar wybawić się za wszystkie czasy!! szczerze mówiąc bawią mnie ludzie,którzy przychodzą na koncert i siedzą sztywno. Będziemy zarażać pozytywną energią wszystkich wokół! : D
Ja też na trybunach, musimy rozruszać tam wszystkich ! :D
"So I live each day like I know it's my last
If there is no future there must be no past"

http://www.lastfm.pl/user/SITT18
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Pierwszy koncert u Nas to nie ma bata, trzeba pokazać, że Polacy umieją się bawić. Trzeba zrobić wszystko by Polska się im dobrze kojarzyła. W tygodniu koncertu fani Bon Jovi opanowują Gdańsk :) Miasto będzie nasze :)
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
takjakja
It's My Life
It's My Life

Post autor: takjakja »

Tomker pisze:
harriet pisze:[quote="takjakja"

Na każdym koncercie im dalej tym jest więcej ludzi, którzy stoją. Przykład pierwszy z brzegu - wrzucony wczoraj przez Damneda fragment z Kopenhagi
Obrazek

Noo ja mam nadzieje ze nie bedzie tak sztywno ;x
http://www.lastfm.pl/user/lemuryy

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce! ;)
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD

Post autor: 99-in-the-shade »

No niestety, może tak być ;) Fakt, że ja tylko raz miałam przyjemność oglądać koncert spod samego płotu (resztę swojego osądu opieram na filmikach, gdzie bawi się gdzieś tak około 5 pierwszych rzędów) - ale jakoś nie powiem, żeby towarzystwo było specjalnie ruchliwe. ;) Jedyny występ, na którym bawili się rzeczywiście wszyscy (no może poza zrzędliwym dziadkiem, któremu przeszkadzało, że ktoś tyłek dźwignął z siedzenia) przeżyłam w hali na niespełna 2000 osób, ale to zdecydowanie inna specyfika ;)
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

takjakja pisze:
Tomker pisze:
harriet pisze:[quote="takjakja"

Obrazek

Noo ja mam nadzieje ze nie bedzie tak sztywno ;x

Niestety muszę przyznać rację. Im dalej od sceny, tym bardziej piknikowa atmosfera. Ciągle ktoś się kręci jak nie z piwami, to z hamburgerami! Można oszaleć.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Jacek Roger
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Jacek Roger »

nie ma nic gorszego jak rodzice z dziećmi są ....masakra drą się płaczą marudzą jedzą kręcą się ....
The Unblinking Eye
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”