Nie wiem za bardzo gdzie to wrzucić, bo sporo jest osobnych wątków o koncercie ale tu chyba będzie pasować najbardziej. Dziś pojawiło się pierwsze info o kierunku wejścia na stadion dla poszczególnych kategorii biletów:
Parking 1 jest podpisany Loże VIP ale co z Diamond Circle VIP Package?? My też parkujemy na P1? Według biletu mamy zarezerwowany parking więc z tego co rozumiem to P1 jest dla wszystkich biletów VIP czy się mylę??
Dzisiaj zalogowałem się na eventim po raz pierwszy od wielu, wielu miesięcy, a okazuje się, że wciąż mam "Wyślij - w trakcie" A bilet mam od listopada.
Smolek pisze:Dzisiaj zalogowałem się na eventim po raz pierwszy od wielu, wielu miesięcy, a okazuje się, że wciąż mam "Wyślij - w trakcie" A bilet mam od listopada.
poszłam sprawdzić i ja
u mnie jest anulowane a bilety od listopada na półce
niezły mają bajzel
Nic nie wynika
Po prostu liczą na 30 tys. ale dzięki za link madm
"Występ tej słynnej amerykańskiej grupy może maksymalnie obejrzeć 37 tysięcy osób, niemniej frekwencja na poziomie 30 tysięcy również nas zadowoli. Mogę zapewnić, że bilety na ten koncert znakomicie się rozchodzą"
Według mnie mówiąc że do maksymalna ilość łebków na stadionie to 37 tys i wtrącając że mimo tego zadowoli ich 30 tys to przypadkowa próba wygadania się co do sprzedanych biletów.
Chociaż patrząc na mapkę Eventimu mam wrażenie ze z każdym dniem te plamki kolorków robią się coraz większe
Tydzień temu mówili oficjalnie o 25 tys. sprzedanych biletów. Pomimo tego, że w tym tygodniu wypuścili przynajmniej kilkaset biletów na konkursy (nc+, gg, mtv, openfm, itd), to do 30 tys. na pewno jeszcze sporo brakuje, ale do samego koncertu jest to liczba osiągalna, stąd te słowa
Ostatnio zmieniony 7 czerwca 2013, o 21:37 przez Damned, łącznie zmieniany 1 raz.