Mkwiatek93 pisze:Męska S-ka, przynajmniej jest luźna i nic mi się nie odkrywa przy Raise My Hands Damned, dziękuję, a czy Ty wrzucałeś swoje foto w koszulce?
Gdybyś była w męskiej XXL napisałbym to samo hehe
Nie wrzucałem drogi Flowerze, bo nie mam koszulki fanklubowej
Mam kilka własnych projektów koszulek, ale nie wiem której trafi się być ze mną 19-stego
To podrzuć tutaj, pomożemy Ci wybrać
Dzięki Agata, Ty widziałaś jej premierę jakiś czas temu, w miniony weekend promowałam w niej koncert BJ na Zamku Lubelskim
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Ja żeby nie psuć ogólnego wizerunku (mam nadzieję) też kupiłam koszulkę fanklubową szkoda tylko że nie jest bez rękawków....pomijam że mnie zawsze ciepło ale szkoda że zasłania bovjovi'owy tattoo
Little Runaway pisze:Ja żeby nie psuć ogólnego wizerunku (mam nadzieję) też kupiłam koszulkę fanklubową szkoda tylko że nie jest bez rękawków....pomijam że mnie zawsze ciepło ale szkoda że zasłania bovjovi'owy tattoo
supermana masz?
Damned ja tez chce twoje koszulki oblookać
"Remember that you're perfect God makes no mistakes"
Little Runaway, podwiniesz rękaw i będzie widać Widziałam te Twoje cudeńka na fb. Planuję coś podobnego, ale strasznie się w czasie przeciąga, jak to ze mną
Pokaż się w koszulce!
a ja namiętnie szukam naklejany tatuaż-supermana żeby zobaczyć najpierw czy takie coś zżyje się z moim ramieniem ale za cholerę nie mogę znaleźć nigdzie
"Remember that you're perfect God makes no mistakes"