Sytuacja która ma miejsce w Bon Jovi jak widać jest podobna do innej która zasłynęła w świecie. Pamiętam jak panowie Kuba i Łukasz z pewnego zespołu piłkarskiego chcąc zrobić psikusa nie chcieli wpuścić do samochodu kolegi Roberta (jechali wtedy Oplem), który to zniesmaczony żartem kolegów odgrażał się iż jeśli zrobią mu jeszcze jeden taki numer to już z nimi więcej nie zagra. Jak widać dowcipnisie nie posłuchali Roberta i ten spełnił swą groźbę i już z tymi kolegami więcej nie zagra. Zapewne Jon jako dowcipniś postanowił zrobić Ryśkowi podobny kawał a ten zagroził iż także jeszcze jeden taki numer że kolega Jon nie wpuści go do samochodu i już więcej z nim nie zagra, a że Jon swój żarcik powtórzył to Rysiek swą groźbę spełnił. Jednak jako że Jon jest wybornym dowcipnisiem postanowił by kolega Rysiek nie liczył na przeprosiny i w celu przypominania mu tego postanowił zrobić psikusa i na część europejską grać … właśnie w samochodzie cadillac i do tegoż samochodu na scenie także Ryśka wpuścić jak widać bez przeprosin nie zamierza, więc ten więcej z nimi już nie chce grać… Ot cała tajemnica niesnasków pomiędzy panami… .
Zastanawia mnie taka rzecz ... Koncert w Kopenhadze jest 6 więc napewno już jutro lecą tam ( no bo zmiana stref czasowych, trzeba sie przyzwyczaić itp. ) A jestem przekonana, że Phil napewno by na twitterze napisał, ze się pakuje, że zaraz wyjeżdża do Kopenhagi itd. A tu cisza. I tak sie zastanawiam, czy to znaczy, ze on już skończył grać z BJ ? że Richie wraca ?
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
no właśnie, taka cisza przed tym koncertem.... może szykują taki niespodziewany powrót Richiego, fajnie by było, i jest duża szansa że Phil zostaje, w koncu brał przed chwilą ślub, a kto zostawia żonę kilka dni po ślubie, i to w ciąży, niech Richie wróci
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Din_Winter pisze:no właśnie, taka cisza przed tym koncertem.... może szykują taki niespodziewany powrót Richiego, fajnie by było, i jest duża szansa że Phil zostaje, w koncu brał przed chwilą ślub, a kto zostawia żonę kilka dni po ślubie, i to w ciąży, niech Richie wróci
jest nadzieja! Ja gdzieś tam w głębi cały czas czuję, że chłopaki w Gdańsku będą w komplecie
Mam nadzieję, że rzeczywiście "he will be back for summer".
Dużo wskazuje na to, że może wrócić i mam nadzieję, że w ciągu kilku dni sytuacja się wyjaśni...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Ja dziś znowu miałem sen, że jest już koncert. I kręcąc się gdzieś przed koncertem natknąłem się na kogo Na Rycha, tak tego naszego Rycha, który wrócił na trasę i zrobiłem sobię z Nim zdjęcia Łuuuuu oby sen był proroczy