Promocja koncertu!
Moderator: Mod's Team
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Kiedy ostatnio byłam w empiku to w głośnikach leciało Because We Can a na stoisku na wprost wejścia stały trzy różne koncertowe DVD. Nie wiem co to było za stoisko, byłam w takim szoku, że zapomniałam sprawdzić. Pewnie coś w rodzaju "Empik poleca". Odebrałam to jako pewnego rodzaju promocję. :p
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- eva80
- It's My Life
- Ulubiona płyta: Keep The faith
http://www.interia.tv/wideo-bon-jovi-sh ... Id,1135231
nie wiem czy ktoś to już wrzucał, ale ja nigdzie nie widziałam
nie wiem czy ktoś to już wrzucał, ale ja nigdzie nie widziałam
"Remember that you're perfect God makes no mistakes"
w poznaniu przez jakis czas wisial bilboard na ogradach-widac go bylo jak sie wjezdzalo do pozania od strony Świecka, ale juz go tam nie ma a bylo to jakies 2 miesiace temu?? w dupie maja ten koncert-wazniejsza jest rihanna itd.., ale to nic-papa rouch gra niedlugo w eskulapie w poznaniu i gdybym nie widziala przypadkowego plakatu wielkosci a3 to bym nic nie wiedziala..wola promowac dupnych artystow albo smęcące Depesh mode-makabra jakas-zal i porazka...
tęcza na drodze napawa mnie optymizmem =)
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Właśnie przed chwilą w programie Teleplotki był materiał o obecnej trasie Bon Jovi, imponującej, buickowej scenie i koncercie w Gdańsku. Puścili wypowiedzi Jona, Tico i Davida m.in. o scenie, o tym, że kochają grać stare przeboje, piosenki, które śpiewają na koncercie tysiące fanów. Media powoli podgrzewają atmosferę 
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wracając dziś z działki do Gdańska na ul. Słowackiego widziałam 2 duże plakaty 
Ostatnio zmieniony 3 czerwca 2013, o 19:39 przez Kama97, łącznie zmieniany 1 raz.
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Muszę się Wam przyznać, że jakoś tak fajnie się czuję w tym okresie przedkoncertowym - media z każdej strony informują o koncercie mojego ukochanego zespołu, o którego istnieniu nie za często ostatnio pamiętały. Chciałbym te chwile związane z przygotowaniami do koncertu i z samym show zapamiętać jak najmocniej. Tak na marginesie miło było dzisiaj uciąć sobie pogawędkę w pracy, że urlop biorę właśnie ze względu na TEN koncert. Nawet się lekko zdziwiłem, że koledzy i koleżanki z pracy tak dobrze poinformowani 
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mam dokładnie takie same odczucia jak TyFrankie pisze:Muszę się Wam przyznać, że jakoś tak fajnie się czuję w tym okresie przedkoncertowym - media z każdej strony informują o koncercie mojego ukochanego zespołu, o którego istnieniu nie za często ostatnio pamiętały. Chciałbym te chwile związane z przygotowaniami do koncertu i z samym show zapamiętać jak najmocniej. Tak na marginesie miło było dzisiaj uciąć sobie pogawędkę w pracy, że urlop biorę właśnie ze względu na TEN koncert. Nawet się lekko zdziwiłem, że koledzy i koleżanki z pracy tak dobrze poinformowani
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Jadę wczoraj z Konina do mojego Turku a tam billboard równieżKondZik pisze:Jade dziś ze swojego Ślesina do Konina a tu na wjeździe duży blillboard z koncertem.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Din_Winter
- Have A Nice Day