Najbardziej udana trasa koncertowa !

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Najbardziej udana trasa koncertowa !

Post autor: Piotrek »

Która z tras koncertowych waszym zdaniem była najbardziej udana, najciekawsza, widowiskowa ?? Na której najlepiej "wymiatali" . Ja takiej jedynej nie mam chyba, ale na liscie nie umieścił bym Hand Tour oraz koncertów z Bounce. TLFR to chyab inna "działka", ale jak na urok koncertów akustycznych, całkiem całkiem :D .

Jaka trasa wzbudza wasz najwiekszy podziw??
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Bounce, HAND i TLFR nie mają porównania z dawnymi trasami.... *-*
A co do najlepszych-well, te promujące SWW, NJ, KTF i TD.
Crush ogólnie nie było to tournee najgorsze, a z czasów BJ i Fahrenheita świetne bywało grywane wówczas "Guitar Solo Live", no i ta świeżość ówczesna zespołu przemawiała zdecydowanie za ;) ;) .....
Ogólnie-wszystko do 2000 roku.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

ja bym ogólnie typował tak samo. Crush tour było już gorsze pod względem gry i głosu, ale jeżeli chodzi o wizualną część, to nie można się chyba czepiać?? Było niezle ....
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

KTF These days to jest to. Nosili fajne ciuchy. Posiadali jeszcze werwę ( skakanie po scenie , emanująca energia życiowa itp.) tak potrzebną muzykom rockowym. Pamiętacie koncert Live in London 95 :?: :lol: O to własnie mi chodzi :P
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Zgadzam sie z przedmowczynia koncerty BJ w srodku lat 90 byly najlepsze niezapomniane;]I tamtejszy image mi sie najbardziej podobal spiewal wtedy piosenki o czyms glebszym a nie to co teraz ;/;/Ide sluchac these days;]NaraX
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Post autor: Daroo »

Zdecydowanie "Jersey Syndicate Tour" i "These Days Tour" 8)
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Zdecydowanie Jersey Tour... prawdziwie rock n rollowa trasa... takiej wcześniej nie było i już nigdy nie bedzie...
TD Tour... chciałabym znaleźć się na Wembley w 1995 roku... to było coś pieknego...
Seban
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Seban »

No cóż, choć słucham chłopaków z NJ od 1986, to tak naprawdę poczułem ich siłę dopiero w 2001 na koncercie w Hamburgu "One Wilde Night", to był koncert UFF!! Chociaż w 2003 na koncercie w Kiel klimat hali był kameralny i tak niepowtarzalny, że się się nawet popłakałem, a moja kobitka wkręciła się na scenę i "przybiła piątkę" z Jonem. To dopiero było wydarzenie. Dla mnie ten koncert był nr 1.
:o
Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

A dla mnie oczywiscie kochane lata 80, czyli od BJ do NJ. Ta werwa w chlopakach, ten wizerunek, ten glos, ta muzyka, te solowki....cos pieknego. I zdecydowane stawiam na Jersey Syndicate Tour i wiele innych.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”