Chuck Berry - Johnny B. Goode
powiewa latami 50, potańcówkami w małych miejskich barach, afro, kolorowe garnitury, ach tam...
Moderator: Mod's Team
Serio nie rozumiesz?Sam Bora pisze:Wybacz ale nie rozumiem Twojego wywodu. Co ma piernik do wiatraka?Tomker pisze: a co mamy tu podawać coś na drugie kopyto? Np. rap, hip hop, techno?
bardzo żałuję, że nic już nie zaśpiewa. Miał wg mnie taką fajną Coverdale'owską manierę śpiewu.Mona Tozzi pisze:R.I.P. Steve...Tomker pisze:Gotthard - Anytime Anywhere
Przyznam Ci się, że zawsze mam mieszane uczucia, kiedy jakiś zespół traci w mniej lub bardziej tragicznych okolicznościach wokalistę odpowiedzialnego za rozpoznawalne brzmienie kapeli i decyduje się kontynuować działalność z innym "głosem"... Oczywiście z zasady staram się nie oceniać w kategoriach lepiej/gorzej...Tomker pisze:A dziś coś z Nic'em:
Gotthard - Remmber its me
http://www.youtube.com/watch?v=efIJiremOlg
Haha, żart do sześcianu! ...więc pozostanę incognito99-in-the-shade pisze:Podejrzewam, że jeśli Tomker ujawniłby się w Gdańsku, byłby gwiazdą tego kalibru co BJ![]()
Doskonale to rozumiem Mona. Ja traktuję Gotthard bez Stevea jako nowy rozdział. Inny, ale też ciekawyMona Tozzi pisze:Przyznam Ci się, że zawsze mam mieszane uczucia, kiedy jakiś zespół traci w mniej lub bardziej tragicznych okolicznościach wokalistę odpowiedzialnego za rozpoznawalne brzmienie kapeli i decyduje się kontynuować działalność z innym "głosem"... Oczywiście z zasady staram się nie oceniać w kategoriach lepiej/gorzej...Tomker pisze:A dziś coś z Nic'em:
Gotthard - Remmber its me
http://www.youtube.com/watch?v=efIJiremOlg
A już myślałam, że Cię podpuszczę :3 W końcu czemu tylko moje jestestwo i/lub niewyparzony język mają się ujawniać światu w pełnej krasie? xD (I nawiasem, dobrze, że tym razem tylko cytowaną. xD Jak po Bryanie Adamsie w Rybniku poniewierałam się w którejś relacji, znajomi mieli ubawu przez tydzieńTomker pisze:Haha, żart do sześcianu! ...więc pozostanę incognito99-in-the-shade pisze:Podejrzewam, że jeśli Tomker ujawniłby się w Gdańsku, byłby gwiazdą tego kalibru co BJ![]()
![]()
Tymczasem gwiazdą cytowaną przez media jesteś Ty 99, a ja, niestety mam tylu zwolenników co przeciwników![]()